Любители на кучета - 128

• 33 026
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Няма срам в незнанието, срамно е да не иска човек да учи Simple Smile Много щастлива изглежда Лара, и тя като черното пухче Simple Smile
Мернах си я днес във Фейсбук; сигурно съм я показвала, ама не мога да се сдържа Simple Smile

# 166
Мира, няма от какво да се срамуваш. Задаваш въпроси защото те е грижа за душичката Лара. Надявам се да останете за дълго в темата, заедно с котаците. Добре дошли!

# 167
  • Варна
Благодаря ви за топлото посрещане Simple Smile Малко да ви разсмея с прайдовите ни особености: черният ни котарак Маслин много държи да се разхожда с нас с Лара, не пропуска разходка и ходим тримата Laughing

# 168
  • София
Прочети за БАРФ. Мисля, че ще добре за вас. Готова храна е скъпа, а домашно приготвена отнема време.

# 169
  • Варна
Прочети за БАРФ. Мисля, че ще добре за вас. Готова храна е скъпа, а домашно приготвена отнема време.
Добро утро, четох за БАРФ, ползите от него и времето, което отнема не натежават над рисковете по мое мнение.
Благодаря, Reunion.

# 170
Да закусим

# 171
  • Пловдив

нищо романтично няма в душата на Шошото...

# 172
Е - как да няма! А този влюбен поглед?

# 173

нищо романтично няма в душата на Шошото...
А!!!Не!Шошко е сърце!Голямо и нежно!❤

# 174
  • София

Водихме вчера Марси на гости на приятелка в селски двор.Показа му къде живеят любимите морковите и ..стана весело Отиде сам да си ги вади Hug

# 175
Здравейте отново Blush Позагубих ви дирите, но идвам с въпрос Smile
Господин Роки расте, не е много умен и все още имаме проблеми с пишкането, дано някой ден се научи.
Има си един приятел (кинг чарлз) почти на неговия акъл и пада голяма игра - https://imgur.com/a/d89QUGu
В общи линии нашият е най-див от всички кучета, които съм виждала.

Та на въпроса. Когата козината му почна да расте му купих четка, такъв тип - https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/tshetki-27979/camon-slicker-b … a-6-4-5-sm-62482#
Но доста трудно го разресвам с нея. Загледах се, че по връхчетата на бодличките има малки топченца. И после видях в друг магазин, че има и четки без топченца. Та се чудя дали с такава без топченца ще е по-лесно разресването според вас?

# 176
  • Северозапада
На нас ни казаха за йоркито задължително четка без топчета и метален антистатичен гребен. Четката започнах да ползвам чак към годинка.

# 177
  • под тепетата
Аз днес почерпих Ози с краставица, той чуе ли белачката е веднага строен до мен. В един момент му хвърлих репичка, която беше налапана, гризната и презрително изплюта!
 Космовалежът е ужасен, почвам рибено масло, че ще се удавим Weary
По пода си се разхождаше кърлежче, прясно донесено Rage

# 178
  • София

Днес заведохме Джинката на голяма шпиц-разходка в Борисовата градина и събрах смелост да я пусна от повода. Ами перфектно се държа, чак не можех да повярвам на очите си колко е послушна. Като знам какво диване е вързана на повод, очаквах какви ли не изпълнения, но не - слуша си момичето, идва при повикване, не при първото де, ама важното е, че идва. Smile
Имаше състезание - кой пръв ще донесе топката. Участват - Джина (8 мес.) и Линда (15 год.)
Скрит текст:
Опитната ветеранка стартира по-добре, но после ... е, младото си е младо, едно време и Линда как тичаше, но сега няма никакви шансове. Важното е, че още тича, макар и бавничко. Накрая всички са на опашка за наградки и, разбира се, всеки си получава своята.
Скрит текст:
Следва почивка в тревата - "Уф, таман да полегна да отдъхна и това малкото пак пристига да досажда!" Smiley
Скрит текст:
Като се върнахме изпощих Джина и намерих един лазещ кърлеж, надявам се да няма други.
Поздрави на всички от баба Линда и щастивата Джинка, която днес вкуси свободата.

# 179
Ant G., благодаря ти, точно такъв гребен имахме с предишното и си мислех да взема, но не знам защо ми се стори по-удобно с четка. Ще я сменяме явно Blush

Много готино състезание сте си направили Grinning И аз гледам тук как някои кучета гонят топки, но нашия не ще засега Joy Тъкмо му намерих едни малки топки за неговия размер де, тепърва ще се опитаме да го научим, да видим дали ще се получи.

Иначе той излиза вече сигурно повече от месец, но само в кучешката ни градинка. Миналата седмица за пръв път го изведохме на разходка в морската градина и беше голям цирк. Той е мнооого емоционален и не се спира, скача на всички хора по краката, абе изморително беше. На следващия ден пак ходихме и беше вече малко по-спокоен. Аз го научих да копае дупки в пясъка, това ми е заслугата Joy

Общи условия

Активация на акаунт