Любители на кучета - 128

• 32 552
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
MagniМ, хапнал си е доволно мръвка Laughing Щом досега няма последствия, всичко е наред. Все пак му ораничи лакомствата, докато не се закрепи положението. И хубавото е било, че месото е било преди това замразено, че сурово прясно свинско не е най-добрата вечеря.

# 541
И ние имахме приключение с Мейпъл. Миналата вечер повръща милата няколко пъти, на сутринта и набоцкаха дупето с две инжекции и вече е добре. Вет не каза от какво точно е, може и нещо да е изяла.
Сутринта рано тръгнахме да търсим вет, Ами те всички почват работа 9-10 часа, Син кръст уж денонощна, вече е до 1 през нощта, направо ужас. В квартала поне има една клиника, която отваря в 8, ама пак не ми допадна много отношението. Важното е ,че Мепи е добре, а на обяд толкова беше добре, че докато бях с гръб към нея да си измия ръцете, тя се беше качила на дивана и ядеше от супата ми Grinning
Много лакоми кучовци имаме

# 542
Рила като се почерпи си хапна цял 300 грама Милка шоколад + чипс и още екстри. Хич не беше красива гледка, ама мина, замина и сега пак би крала и яла. Ще ги убие лакомията.......

# 543
Ох, душици те, милички....Дано да им минава бързичко!
Гинчето не пипа уж, ама за всеки случай всичко вдигам на високо и захлупвам( макар че на селото се убедихме, че и това не помага- един куч ни отмъкна замразеното и с все найлон го изяде).
Ние се настройваме психически за предстоящата кастрация. Да ми кажете, колко време след това ще е  възстановяването, че се опитвам да направя програмата така че да има човек плътно при нея...

# 544
=-=-=-= ще следя и аз, че и ние вкъщи дискутираме темата за кастрацията сега . Бяхме се надъхали да е в близките седмици, но от едната клиника ни посъветваха да изчакаме и второ разгонване, та това сега ни хвърля в размисли.

# 545
А, на нас ни казаха след първото, че можело и не мисля повече да отлагам( само гледам да го наглася да не съвпада с някое пътуване). Че не смеем да я водим на село, щото местните ергени веднага се събират около двора ни Simple Smile

# 546
  • Варна
Аз знам, че е добре, преди първото разгонване. Теории и вероятности много. Моята пръдла беше на 6 месеца и още на другия ден беше пушка. Извикаха ме в 9.00 да я оставя, после отидох в 14.00 да я прибера, плакахме двете около два часа, заспа, събуди се и всичко беше наред.

# 547
  • София
Добре е поне седмица да я наблюдавате заради шевовете. Бързо се възстановяват. Около ден след упойката са по-вяли и замаяни.

# 548
  • София
И при нас беше като при estela, после само внимавахме за шевоеете, както Ре е написала.
Пушка ни е момичето, спа спокойно и днес е забравила, че нещо я е дразнило изобщо. Мястото изглежда добре, така че уикенда ще идем до Зелените, няма да се юркаме днес.

# 549
Една усмихната Принцеса:

Кастрирана на 8-9 месечна възраст, преди евентуално първо разгонване. Чувстваше се зле само първия ден - повече заради упойката - повръщаше и пиеше много вода. През следващите дни, вече едва я удържахме, за да не беснее с братята си. След 5-6 дни, се самооперира и разкъса външните шевове, заради което се наложи пак да я шият, почти без упойка.

# 550
  • София
Тържеството мина, прекрасно се справи нашият младеж като водещ! Напълни мамините очи с радостни сълзи 🤗. Кога ги взехме преди 3 години, кога стана време и завърши ПГ. Как си мина времето само.
Ето да го видите, като сложих стикер на другите дечица, все пак не мога така да ги изтипосам без тяхно знание 😂

# 551
Мила,Галски!Много прекрасни моменти на гордост и щастие предстоят...Радвам ви се от сърце!  Макс на Сиви, оле....какво бебче- сладкиш е бил ,преди 7 години!Жив и здрав да е!Снимки на усмихнати и палави кученца, тук- чудесни!❤

# 552
  • София
Галски, искам снимка и на батко с Чарли пък! Пу, че красота това усмихнато дете, бе!

# 553
  • София
Галски, искам снимка и на батко с Чарли пък! Пу, че красота това усмихнато дете, бе!
Нали 🥰. Как беше - нашето гардже най-хубаво! Не че е наше, но има страхотни мигли...момичетата му завиждат чак 🤗
Ами ще го примоля да ми позират някой ден.
Извинете за оф-топика и все пак ето една прясна и "изтъркана" поза от преди малко

# 554
  • sofia
Много лъчезарно момченце имате, Галски! Лети времето...Не мога и аз да си обясня, как моето човешко дете е вече на 12...

Кучешкото поне е само на 2 😀

Общи условия

Активация на акаунт