Триколка или количка с 4 гуми?

• 7 879
  • 64
  •   1
Отговори
# 45
Триколка.
Каката я гледах с 4-колка, ама тази ми е доста по-маневрена. Особенно като газим по пясъците. Пък ние сме малко хайманари и планините бяхме ръгнали с нея Laughing

# 46
Цитат на: Anita_79
Абе честно казано не знам кои са по-удобни, обаче на външен вид триколките ми изглеждат като градински колички ... а такава съм бутала и не е удобно  Thinking

Laughing  Laughing  Laughing Слава богу, че не са като градинските. Виж там трябва да пазиш баланс на едната гума Wink

# 47
Количката ни е с 6 гуми :по две  отпред, въртящи се и отзад с по една

# 48
Аз съм за 4 големи колела! Peace

# 49
# 50
Аз избрах триколка защото живеем на хълм. Спускането по стръмнини без ръчна спирачка ми се струва рисковано. Освен това е много маневрена и преодолява абсолютно всичко - високи бордюри, големи дупки, стълби и прочие препятствия..Ама е по-тежичка...

# 51
4 големи, непомпащи се, фиксирани гуми Grinning И задължително амортисьори Grinning Имам такава и съм повече от доволна #Milti

# 52
Аz не помня вече колко колички смених с 2 деца. Можех да си го поzволя Штото ги кужах от Ebay употребявани
Имах голяма комфортна количка с 4 големи колела и 2 коШа, после седяШто бъги и лежаШто, по едно време се снабдих и с триколка, а сега съм с 6 колелета.
Мога да кажа само, че съм най доволна от голямта с 4 колелета.
Малко беШе трудно да я вкарвам мв багажника на колата но по маневреност и лекота на управление няма равна на себе си.

# 53
  • в Tara
4 колела

# 54
Втори отговор.
Количката, която имаме е на Neonato модел Dakar.
С четири колела е, но са двойни, т.е. стават 6, като предните са въртящи се.

# 55
Триколките ми се струват доста нестабилни. Аз съм за 4-те колела

# 56
Определено 4 колела , ако е възможно всички да за завиващи.

# 57
  • Sofia
Триколка - с въртяща се предна гума.
Нашата е на "Quinny",  модел "Buzz", мноооооооооого е готска  #Milti
Още не сме я ползвали, ама смятам да я експлоатирам много скоро и много мощно  Wink , живот и здраве

# 58
Цитат на: alma
Триколка с въртящо се предно кололо.
Гази лесно из кал и пясък, дупки и бабуни. Завивам плавно, без напрежение. Само мога да похваля тая стока.
Обаче зависимости винаги има. Понякога вид триколка не струва пред вид четиригумова количка. Големината на гумата и грайфера, междуосието и сглобката и прочей подробности са от значение. Бля бля бля.

Абсолютно съм съгласна!!!!! Grinning

# 59
Цитат на: villie
Цитат на: Petinka
Триколка! Ние сме с такава и съм адски доволна-супер лесно я управлявам, а за това през какви места минавам няма да ви казвам:) Моите приятелки с 4 колела само цъкат с език и заобикалят по-проходимите места:)

И ние сме от отбора на триколките Simple Smile Даже,ако не се лъжа,моята е същатата,като на Петинка-от ТСМ,мнооого съм доволна!

newsm10 Страшна машина! Бебо се вози хипер конфортно в нея, а пък за новородено зимно бебе по-добра не съм виждала! Направо всъдеход:)

Общи условия

Активация на акаунт