Триколка или количка с 4 гуми?

• 7 875
  • 64
  •   1
Отговори
# 30
С 4 гуми, като едната двойка да са двойни.

# 31
  • София
количка с 4 гуми!По -маневрена е...

# 32
  • Варна
Когато купувахме зимната количка мъжът ми реши, че най-стабилна и най-маневрена според него е количка с 8 колела. Могат да се въртят и задната и предната двойка колела, като имат и възможност да се застопоряват. Горката количка през къде ли не я прекарахме и сега я чака още един пътник. В мойте очи има един основен недостатък - тежи около12 кг и като я натоваря направо ми призлява като се мъкна през подлезите на Варна с нея.
Извинявам се че стана така дълго.

# 33
Цитат на: Petinka
Триколка! Ние сме с такава и съм адски доволна-супер лесно я управлявам, а за това през какви места минавам няма да ви казвам:) Моите приятелки с 4 колела само цъкат с език и заобикалят по-проходимите места:)

За да не го повтарям

# 34
  • Sofiа
Цитат на: sunny_zt
Цитат на: Valery
Гласувах триколка, макар че моята количка е с 4 гуми и съм страшно доволна от нея. Количката мечта обаче ми е една триколка, на някаква италианска ф-ма, но струваше 600 лв.  Sad

Малко OFF: Коя е твоята количка?
/И има ли лоши отзиви за Mag England Куини? Килограмите не ме вълнуват изобщо.../

Mag England Ройал е моята. Почти същата като Куини-то.
Куини е по хубава на външен вид, но Рояла е с по-добро окачване според мен.

# 35
Мерси, аз се чудя между двете.

# 36
  • Sofiа
Да не разводнявам темата на БУ, реших да ти пиша тук.
На моята количка пръчките са под формата на буквата Х, което и позволява коша да се люлеле леко, което много добре обира всякакви вибрации по неравностите. На куинито окачването е подобно на буквата Л и не мърда и мисля, че ще вози доста по-твърдо.
Единствения недостатък на моето окачване е, че не може да слиза по стълби спускайки 2 колела едновременно, но пък има и други начони за слизане (не знам дали ме разбра), ако имаш да слизаш по-много стълби.
В крайна сметка ти ще си прдцениш. В никакъв случай обаче нямам забележки по количката. Кара се много лесно, високо проходима е , а пък зимния и кош е супер.
Обаче е много голяма, дори и във сгънато положение, така че ако не ви е голям багажника на колата, пробвай първо дали ще влезе.
Дано съм била полезна.
Леко раждане и мног приятни разходки с бебо.

# 37
Благодяра ти много за информацията. Аз се чудех каква толкова е разликата между двете - гледах, пулех се, а то ето какво било! Grinning
За стълбите - няма да ми се налага да изкачвам или да слизам от нито едно стъпало, така че тежестта няма никакво значение за мен.
Май се спирам окончателно на тази! Благодаря за пожеланията!

# 38
  • София
триколка - двойна  Laughing , удобна е и е по-лека от четиригумните близнашки такива

# 39
  • Sofiа
ОФ, бе съобщението за Съни уж на лична щях да го пращам и нещо се изложих. Embarassed
Бу съжалявам, че ти отплеснах темата  Sad

# 40
  • с/у ОколоМръсТното
Цитат на: Erica
И двете ми колички са с 4 гуми, но много ми харесват триколките. Та, триколка!  Grinning

ми Ерика, нямате ли ъглошлайфка???  Laughing

5 колички съм имала -- всичките 4-колесни!  Sunglasses
 Arrow 3-колките верно приличат на РК1 (ръчна количка с 1 колело, използвана в строителството и градинарството!).  Flutter

# 41
Твърдо съм за 4 гуми

# 42
  • София
Триколка! Ние сме с такава и съм адски доволна-супер лесно я управлявам, а за това през какви места минавам няма да ви казвам:) Моите приятелки с 4 колела само цъкат с език и заобикалят по-проходимите места:)

И аз така!!! Определено майчетата с колички с 4колела в квартала, ми завиждат на проходимостта и меката возия на количката....

# 43
Цитат на: alma
Една позната баба, която ходи наскоро в Америка сподели, че там били използвали триголките за някакви си надбягвания ли, нещо такова... Не я разбраф добре, ако има някоъ хамериканска мама да каже как стоят нещата.
Спортен фтамобил, явно.  Crazy

Не е за надбягвания а за джогинг. Просто си тичаш с нея из парка.

# 44

И ние сме от отбора на триколките Simple Smile Даже,ако не се лъжа,моята е същатата,като на Петинка-от ТСМ,мнооого съм доволна!

Общи условия

Активация на акаунт