Проблемно дете в детска градина

• 8 641
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
А, да, Нарциса, това го видях, но то не беше за детето, за което е темата. Аз не отричам, че има и такива родители, естествено; грубо невярна е постановката "родителят винаги е виновен".

# 61
Е, не беше, наистина, но за мен лично беше добър пример защо родителите са виновни. И аз лично айде не адмирирам, но смятам за напълно нормална реакцията на мъжа на съфорумката.
Неприятно е, но някои хора и децата им само от такива мерки разбират. А има и хора и децата им, които биха разбрали само от бой. Не е цивилизовано и не е в балона на ССФ, но ги има.

# 62
  • Пловдив
А, аз лично съм от поколението на 70-те и 80-те, което не се шокира прекалено от идеи за бой (зависи от бойта, разбира се, както се шегуваше навремето един професор). Wink

# 63
  • Пловдив
Говорим за деца в детската градина все пак. Приписвате им сила като на Голиат.

Моите наблюдения са, че децата сами рано или късно стигат до извода, че като няма оправия, отвръщат и те на удара. Дори най-кротките.
Не става въпрос за сила. Когато аз ходех на градина едно момченце от нашата група ми заби вилица в главата. Били сме трета група, бях дежурна по масичка за обяд взех панера с хляба, за да донеса допълнително хляб за децата на масичката, но на това момченце парче от хляба е останал в панерчето. Той както яде с вилицата става и ми я забива в главата. Шурна една кръв, настана една суматоха.... Добре поне че не беше в окото, че както ми я заби в черепа.... Ако не беше ми се случило, никога не бих повярвала, че 5 - 6 годишно може да забие вилица в главата на друго дете.

# 64

Аминка, а ти ми звучиш като тъпа, но затова пък самодоволна кокошка. Сори.

Демостративно. Както казах... Проблемен родител - проблемно дете. Simple Smile СОРИ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт