Нашите цветя - обща тема 15

• 35 209
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
И мойта Кала е като изгнила.

# 211
Здравейте,ще помоля за съвет.Бихте ли ми препоръчали каскадни,падащи (не съм сигурна дали се казва така) цветя за саксиите на терасата.Имам една източна и една южна.

# 212
  • София
Аз не трябва да минавам покрай места където продават цветя. А тази година бях решила да се огранича със саксии. А имам още желания.Blush

Докупих циганчета,че не ми стигнаха. И мушкато,къде без тях.

Калибрахое( отново да се пробвам с тях,много са ми красиви),бордюрни петунии и мини петунии.

Бебчето,каскадните са сакъзчета,каскадни петунии,калибрахое. Зависи колко каскадни ги искаш. Има цветя които се водят каскадни,но не падат толкова надолу.

# 213
Здравейте,ще помоля за съвет.Бихте ли ми препоръчали каскадни,падащи (не съм сигурна дали се казва така) цветя за саксиите на терасата.Имам една източна и една южна.

Бакопа
Сакъзче
Бакопа
Петунии
Бакопа
Плектрантус
Бакопа
Солейролия

... и да не забравя, бакопа!

Grinning влюбена съм в нея

# 214
Ами не можах да устоя. Моите мушката са силно напъпили, но това така ми се молеше…

# 215
Новата ми придобивка

Каскадна петуния ли е?
И латинки каскадни от семенца

# 216
Флокс, как я гледаш бакопата? Слънце, полусянка, сянка? При мен нещо не иска да върви добре, а така ми се иска да направи водопад

# 217
На слънце е най-цъфтелива, от цвят не се виждат листата, но иска редовно поливане. В най-горещите летни дни спира да цъфти за малко и после пак избухва. На полусянка също е добре, само на сянка май не и хареса.

# 218
Ха, моите латинки са същия размер, същото сандъче, даже се стреснах като го видях, викам си брей, не помня да съм ги снимала Grinning

Мариета, това мушкато е разкошно Heart

# 219
Отивам да търся какво е бакота! Обичам като качвате снимки. А фуксията ми наистина ще цъфти. Май ѝ намерих правилното място.

Мушкатата и те с нови цветове.
Цикламеното е страхотно.

И това е много красиво също.

И дипладении

# 220
Магни, ето я бакопата

И едно мушкато с карамфилче

# 221
  • Бургас
Ааатттаааакаааа! Пускайте снимки,че да се ядосвам,защо нямам място за това,за това и това.... ,)
Много е красиво при всички ви!
Бакопа имам една хилава от минала година,оцеля навън зимата и сега пак цъфти! Малко,но поне не е без хич!
Та....забравих си мисълта ,)

# 222
Ауууу, големи разкошотии.
Магни, червената дипладения е фантастична Heart Eyes
Флокс, страхотна е бакопата ти. При мен въобще не върви толкова свежа, напече ли я слънцето започват кафяви кантове по края на листата и полека-лека се обезобразява Confused.
За да не е само ала-бала, с риск да стана досадна пак ще си покажа глоксинията, сега с  повече цветове. Влюбена съм Heart Eyes

# 223
Карз 😂
Тази бакопа е само за мен. Чета африка, слънце. Но не съм виждала или не съм я разпознала.
Глоксинията е прекрасна! Лесно ли се гледа, Буба?

# 224
Буба, пробвай да преместиш бакопата на по-сенчесто. Или ако няма как, сложи пред нея нещо рошаво, да я пази.
Моята също покафенява по краищата, ако забравя да я полея в жегите.

Общи условия

Активация на акаунт