АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 10)☀

• 46 652
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
На мен ми се появи линията още към 12та седмица, но е едвам доловима, доста светла. Най-вероятно, като ми се надуе още корема ще стане и по-тъмна. Майка ми си я има до ден днешен от мен, вярно много е бледа, но я има. 😅

# 481
Manoela,  вчера не е бил хубав ден, цели 3 се “похвалихме” с контракции.

# 482
Нямам линия. И нямам ама абсолютно никакъв спомен дали съм я имала предните две бременности. Аз съм с много светла кожа.

# 483
  • Пловдив
За тази линия- моето коремче е в такава фаза, че под пъпа нищо не виждам 😁
Помолих ММ да огледа за стрии преди два дена и той забеляза, че имам бледа линия под пъпа. Аз въобще като кон с капаци.. та разбрахме за тази линия съвсем наскоро и четохме, че е напълно нормално и зависи от кожата дали ще се появи или не.

# 484
Аз съм с тъмна кожа, под пъпа линия нямам, но над него май се заформя нещо..съвсем тънка и доста бледа, около 3-4см. Активно се мажа с лосиона на palmers и с ръчно приготвеното ми кремче от какаово,кокосово и бадемово масло. Стрии по корема нямам (за сега), но иначе по бедрата и дупето си имам стари…ако съм била така стриктна да се мажа и там едно време сигурно нямаше да ги имам. Майка ми и сестра ми имат стрии по корема след бременностите, та съм предразположена да имам и аз. Ще видим..има време, тепърва ще се разпъва кожата и то доста.

Вчера докато чаках пред кабинета за преглед имаше 2 момичета в напреднала бременност с термин края на месеца. Огледах им коремите…и си викам “леле мале, аз си мисля, че сега ми е голям, колко  ли по-голям ще ми стане и изобщо как ще ходя”

# 485
Да и аз в болницата видях 2 бременни с близнаци в 9ти месец е осъзнах, че коремчето ми ще стане огромно Wink Но, поне се случва постепенно и сигурно ще съм свикнала Wink

# 486
Аз съм бяла като замразено пиле. Линия имам от пъпа на долу,със сина ми също имах,но сега гледам ,че се заформя и от пъпа на горе. Стрии все още нямам,но аз и с първата бремност нямах,въпреки тогава качените 22 кг. Надявам се и сега да не се появят. Мажа се с някакъв обикновен крем за бременни когато се сетя. Крема бях купила към 12 седм и така като гледам с това постяоннство в мазането ще ме изкара до края на бременоста.☺

# 487
Аз имам линия още от третия месец. Първо се появи от пъпа надолу, а после и нагоре. Стои и си и сега. Стрии вече имам леко от страни, не отпред на корема.

# 488
  • Велико Търново
Преди време във фейса една дама беше качила снимка в 38-39 г.с., та и аз се чудя същото от няколко дни, как ще ги носим тези големи тумбаци 😃. Иначе имам линия от доста време, но е доста под пъпа.

# 489
Аз съм със светла кожа,, първата бременност имах такава линия с момче, сега с момиче я нямам.
Започнах да пия магнезий, защото всеки ден все нещо има и нз как да запазвам спокойствие 😔

# 490
Аз също нямам все още черта линия, стрии също не са се появили още. Предполагам последните седмици ще де появят.
Обаче от снощи имам поразяващи болки точно в опашната кост....нещо ужасно е, и  вървя като бабичка.

Тази седмица започнахме с по сериозните бебешки покупки. Като за начало чакам кошницата за ка да пристигне. Нямам търпение да и се нарадвам.Blush

# 491
  • Бургас / Славейков
Честито на празнуващите днес.Аз също от скоро имам линия.Макар ,че съм със светла кожа.Днес ходихме да вземем колелото на кетлер от ДМ ,което спечелих сега имат пак игра за раница ,която става като преносима кошара ,ако правилно разбрах.Наскоро говорихте за неспането вечер.Е из съм така един ден спа ,два не спа .И сънувам много сънища най различни.Малко ми е гадно днес ,тъй като бяхме се уговорили с компания да ходим на планина ,а на М М му промениха графика и точно петък и събота е на работа .Тъкмо се бях настроила.Сега трябва да го изврънкам някъде двамата да идем.Другата седмица е в отпуск,но аз пък във вторник ще трябва да си взимам болничния.И пак ме става.А времето е хубаво.Днес бяхме на флората.

# 492
Ох това с големия корем много ме притеснява как ще е. От около 6тия месец ме наболяват ребрата от едната страна и предполагам, че беба ме рита, но е много много неприятно. Чувството вече е все едно ми се прищипва нещо отвътре. Някоя дали има такива проблеми или преди да е имала, че вече ми става и притеснено и изнервено как ще изкарам...

# 493
Момичета, казали ли са ви кога започвате с тоновете? Аз на 16 ти за пръв път ще бъда вече в 28с и ще се виждаме и по често с докторката.

# 494
Не сме говорили за тонове. Мисля, че е рано. Не са ли след 30гс, дори 35та ?
Момичета, казали ли са ви кога започвате с тоновете? Аз на 16 ти за пръв път ще бъда вече в 28с и ще се виждаме и по често с докторката.

Общи условия

Активация на акаунт