АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 10)☀

• 46 625
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
При мен започнахме с тоновете още в 24та седмица. Вече 2 пъти съм била и другия път на 18ти пак ще започнем с кръвно, урина, кантара и после 25 минути тонове. След това вече ехографа, така ще е до края вече. За сега ме викат на всеки 3 седмици, но скоро пак ще е на 2. При мен обаче се води рискова бременност с предхождащи ранни аборти.

# 496
  • Асеновград
Барбалена, за бебефона наистина от амазон е доста по-изгоден.. тук надценките са убийствени.. и аз не знам защо ми е да се върти камерата но предполагам няма да е излишно. Аз от амазон никога не съм поръчвала, но ще се справя, за колко време идват нещата до бг ако знае някои?

Аз за следващия ми преглед съм и на тонове, ще съм в 30г.с., даже 31-ва.

Линия нямам, но съм бяла като сняг, и може би няма да се появи ще видим, за сега и стрии нямам, но корема ще се разпъва още доста така че и там ще видим как ще е положението.

Днес пристигна и количката ни, и лека полека приключваме ремонта в стаята, днес сложиха паркета и останаха малки довършителни неща, ще поръчам завеси, и мебелите вече да ги бях поръчала, но нямат наличност на половината неща в Икеа.. не знам дали нямат някакъв проблем с доставките.. утре ще звънна да питам.

# 497
Писах писах и се изтри Sad
Поли, благодаря , стана ми мило  ,че си се сетила.Беше доста емоционален ден , както ти каза май - няма как да сд опише , а трябва да се преживее, а и аз съм си доста емпционална.Ще кача една снимка от аматьорските , че другите не са готови, а после и от тях може ако имате интерес.
Линеа негра имам лека, стрии за сега не ,но пък вече съм ма 5то шишенце олио Икаров сигурно.Обаче тия дни започнаха и киселини ,ама аз и розе си пийнах.....е нямаше как.
Нямам търпение да дойде 11ти и да видя малкото човече.
Момичетата с контракции  дано магнезия помогне , а на тези с ранни тонове - всичко да е наред и да бъдете спокойни!

П.с изрязвам снимката ,че не съм взела разрешение от мъжа ми да го споделям 😀

# 498
  • Асеновград
Честито орехче!! Желая ви много щастие и разбирателство!😍
И ние ще подписваме на 09.05. И аз ще ви пусна някоя снимчица но може би във фб.

# 499
Оф да се оплача..
Като отидох до тоалетната преди малко, и след като се избърсах , видях нещо като парченце от конец...
А аз съм със серклаж превантивен.
По принцип знам че няма как да падне конеца, но се стреснах и не знам какво да правя..
Преди 2 дни бях на преглед , чудя се да звъня ли на лекаря или щом се чувствам добре и нищо ми няма , нито кървене , нито болки да си изчакам...не искам да се филмирам излишно и не съм казала нищо и на моя приятел...

# 500
  • София
Аз бих се обадила, особено щом си със серклаж.

Орехче, честито, бъдете много щастливи и сплотени!

За тонове не сме говорили, предният път май от 32 ходех. Сега ще ми е сложно де, следя се в един град, ще раждам в друг. Въобще не знам къде да ходя на тонове. И безумно много ме е страх, че докато усетя, че раждам, извикам ММ и организираме някой да гледа баткото, съответно и докато стигнем до болницата, или ще родя, или ще го убия.

# 501
Орехче, честито и от мен! Много щастливи моменти ви желая!

Неизвестна, и аз като тебе такива страхове имам. Също ще ходя в съседен град да раждам и като дойде момента дано всичко се нареди както трябва.
Първият път като започнаха контракциите беше вечерта към 1ч., но не събудих мъжът ми, защото не бяха така силни и начесто, а и се чудех започва ли или не. Сутринта вече бяха по- болезнени и имах леко зацапване. Отидохме до болницата, потвърдиха, че евентуално започват нещата, но ни върнаха и казаха вече много като зачестят тогава да отидем. Еми в 20ч вечерта пак отидохме и вече ме приеха с 3см разкритие. Ако и този път така се получат нещата ще е добре. Притеснявам се ако ми изтекат водите в къщи какво ще става...

Мен предният път ми мериха тоновете и както Cinnamon Cookie писа, вече зачестяват прегледите на всеки две седмици. Ама то и не остана....ей го началото на август Stuck Out Tongue Winking Eye

# 502
  • София
Ох, не знам. Първото ми раждане беше 17 часа, ама нали уж второто било по-бързо. Притеснявам се организационно как ще се справим. Иначе на мен водите ми изтекоха в болницата, вече бях в патологията заради пренасяне. Няма нищо страшно в това. Мен по-скоро ме притеснява да не се наложи да ми ги пускат те, чела съм, че е болезнено.

# 503
Момичета, на какви колички се спряхте вие? Аз последните дни съм се побъркала, минах през всички марки и не мога да реша каква да взема..

# 504
  • София
Аз съм единствената или една от малкото, които търсят и ще купят евтина количка и то комбинирана. Не съм фен на превозните средства с два коша. Вероятно ще купя Чиполино.

# 505

Да похваля Дадата, 1 към 1 с Анекс на външен вид. Много мека кожа, маневрена и за високи родители е страхотна.

# 506

Да похваля Дадата, 1 към 1 с Анекс на външен вид. Много мека кожа, маневрена и за високи родители е страхотна.
На мен също много ки хареса, но не е ли много тежка?

# 507
Аз поръчвам доста от немския амазон, с превозвач идват за една седмица, сумарно да са 10ина дни от момента на поръчката до получаване на стоката.
При мен второто раждане беше доста скоростно. Бях на тонове в 8 вечерта и нямах абсолютно никакви контракции, чисто права линия. Прибрах се, вечеряхме, зяпахме някакви филми и към 12 получих първата и контракции, след нея директно на 3-4 минути. В 1:30 бях в родилното, детето изплака в 3:20. Сега се притеснявам ако и с трето така се развият нещата, а съм сама с децата, къде ще го раждам 😀

# 508
Ох, не знам. Първото ми раждане беше 17 часа, ама нали уж второто било по-бързо. Притеснявам се организационно как ще се справим. Иначе на мен водите ми изтекоха в болницата, вече бях в патологията заради пренасяне. Няма нищо страшно в това. Мен по-скоро ме притеснява да не се наложи да ми ги пускат те, чела съм, че е болезнено.

Моите също не бяха изтекли. Но ме накараха да напъвам и изчакаха сами да се спукат. Но бая зор видях. Тук в Германия като цяло поне според мен не е като в Бг - в България малко по бързата процедура я карат да си спестят сякаш от времето ли какво. Не съм чула( поне аз) тук ей така да си избираш секцио или пък като раждаш да ти спукат водите примерно, защото няма за кога да се чака. Но случаи всякакви.

Не си и единствената с евтина количка. Аз бях отдавна споменала, че нашата която ни подариха близки приятели е също среден клас количка - hauck- и съм си доволна и от жеста и от количката. Дори смятах да търся използвана.

# 509
Аз ще заложа на абсолютната немска класика по улиците, някоя от моделите на Bugaboo. Тук тези колички са много разпространени и определено има защо.
Леки са, маневрени, добри амортисьори и возенето ми изглежда на мен най добро от всичко пробвано до тук.
Имат малко дървени механизми, но то все компромис някъде се прави.
Иначе яко си бях в България щях да заложа на Cybex, също много ми харесаха 2 модела.

Общи условия

Активация на акаунт