АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 10)☀

• 46 615
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Много сладко кученце! ❤ Да ви е живо и здраво! Много е хубаво, че бебето ще си има другарче.

Да се оплача, хлъзнах се и паднах в банята. Не мога да ви опиша за какво притеснение става дума. Умрях от страх. Отидох на преглед, всичко с бебето е наред.

# 541
Много сладко кученце! ❤ Да ви е живо и здраво! Много е хубаво, че бебето ще си има другарче.

Да се оплача, хлъзнах се и паднах в банята. Не мога да ви опиша за какво притеснение става дума. Умрях от страх. Отидох на преглед, всичко с бебето е наред.
Оох Каролева, дано всичко да е наред🙏
Трябва да сме много внимателни аз имам едни гумени чехли за баня боса не влизам никога.

# 542

Аз с предната бременност в 8ми месец се подхлъзнах супер тъпо в нас на плочките и паднах, някакси на една страна се завъртях, за да не е по корем 🤨
Докторът ми каза,че щом нямам болки и кървене всичко е 6, даже не ме повика за преглед... Бях си изкараха акъла естествено, но ..

# 543
А аз вчера паднах от стол 😕.
Алуминиев сгънах единият крак.
Гледам днес ми станала синина зад коляното. Вчера уж бях добре. Нямах неразположения.
Днес обаче преди обед ме сви в дясно корема около час ме боля.
Чудих се много дали да ходя до спешното.
Королева, стискам палци да е наред всичко.

# 544
Аз зимата успях няколко пъти да падна на леда. За щастие без особени последици.

# 545
  • София
Много мило кученце Heart Да ви е честито и много да радва вас и бъдещото бебче Heart
Каролева, добре, че всичко с бебето е наред. Пази се, както и останалите Heart

# 546
  • София

Лелее....като прочетох, че си паднала и направо зяпнах. Стряскащо си е да паднеш докато си бременна. Добре че и ти и бебето сте добре. 🙏
 Аз вчера седнах накрая на един фотьойл и той щеше да се преобърне заедно с мен. Добре че не бях все още с цялата си тежест седнала та успях бързо да стана и да не падна.
Трябва да се пазим момичета. Особено сега като ни стават все по-големи коремите и ни се измества центъра на тежестта има много по-голяма опасност от залитания и падания.

# 547
Честито за кученцето, страхотно е! 🥰

Каролева, важното е, че сте добре. Стрес си е с големите кореми вече.

Излезнал е новия be cool. Меко казано ще е да кажа, че съм влюбена в тази количка. Видях я е Рая тойс вчера, а е и на промоция. По-добра е от стария модел. Сега съм пред дилема да си ползвам стария или да си купя новия be cool. Мм естествено каза, че съм луда 🤣.
Ние имаме столчетата за кола за различните възрастови групи от каката, но сега се чудя дали да не вземем be cool-а. Той е 0-36.
Та това са ми терзанията от последните 2 дни.

# 548
ох мн пазене трябва ,и аз зимата няколко пъти щях да падна

# 549
Честито бебе кученце! Много да ви радва и да е здрава и послушна! Щом скоро навършва 3 месеца ще имате време за разходки и ще се научи, че вкъщи се пази чисто.
На нас много ни помогна клетката в това отношение.  В бебешко/детския период се наложиха няколко операции на едното краче и трябваше да ограничим скачането и тичането. През деня стоеше в клетката, и излизахме по няколко пъти на каишка навън за кратки разходки. Това продължи няколко седмици. Ако до преди това беше същинска хала..и останеше ли сама винаги пишкаше, акаше.., то след клетка периода само навън вършеше всичко. Клетката я оставихме още няколко месеца вкъщи, имаше си я за къщичка, вътре си спеше, носеше си играчките. Изобщо е много полезно да си имат тяхно си местенце в нашия дом.

# 550
  • София
И аз да си кажа да се пазите. Опасно си е. Аз не съм падала, ама още не мога да си свикна с габаритите и постоянно се бутам я в някой шкаф, я на плота. А като ми стане по-голям корема, ще стане и по-зле.
Не се снимам много, защото за мен бременността е ужасен период и не мога да се понасям, ама ей, да си изтипосам 70 килограмовото телосложение. Утре влизам в 7м и нямам никакво търпение да идва края на юли, началото на август и да изстрелям малката пикла 😁.

# 551
Няма как да пропусна и аз, пазете се много! И за мен всеки ден е предизвикателство, ние сме с вана и е все по трудно прескачането.
Кучето всеки ден изкарвам, сутрин и вечер, че съвсем безполезна се чувствам. На третия етаж живеем, догоре вече нямам въздух и сили, кръвното ми пада пред вратата, не мога да го измия.

Неизвестна16, като мен изглеждаш и се чувстваш. За чувството съм съгласна, но тялото си е добре Blush

Пазарувам яко онлайн пък каквото стане. Поръчах количката чакам я след 8 седмици, може и да родя дотогава, аз имам 11 Grinning
Сегаа съм на тема спане и леглото и дребосъка. Поръчах чаршафчета, матрак, че тоя на next tо me  не ми харесва, одеалца имаме, swaddle поръчах а не бях сигурна за тях, незнам в БГ как се казват, пелени за повиване сигурно, протектори.
Иии сега се чудя за възглавница или по точно за тези какво мислите, и как се използват, всеки ден когато спинкат или само понякога, или когатоса будни. И също така цяло или само за главичката?

Утре съм на скан, да обсъждаме и раждане Rolling Eyes, добре че е рано сутринта, няма да го мисля цял ден.
А малчо вече знае сигурно и се опитва, много яко да ми счупи нещо вътре или незнам какво прави, но чак боли. Вече не рита толкова, колкото се върти и натиска и корема се издува. Снощи така ме изрита, че се стреснах, скочих в леглото.

# 552
  • София
Аз не съм купувала възглавница, за бебетата е полезно до 2г да спят на равно (или поне така помня). Моят син към годинката обаче започна да си търси и му купих обикновена. Колкото и странно и смешно да прозвучи, ще ви кажа какво правех преди това. Спях една вечер с тениска и на следващия ден я сгъвах на 2-3 и му я слагах под главата. Така установих, че по-рядко се буди, а в последствие и спря. Явно ме усещаше по този начин и успях да не го науча да спи при нас, защото от безсъние го обмислях.
За възглавница препоръчвам от тези, които са против обръщане. Винаги може и с кърпа, навита на руло, но за мен възглавницата е по-удобна.

# 553
Нали трябва да спят по гръб, защо против обръщане...?

# 554
Да, по гръб, за да не се задавят, а и така е най-намален рискът от SIDS.
Аз също няма да взимам възглавница, малката става на две след месец и още спи без.

Общи условия

Активация на акаунт