АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 10)☀

• 46 591
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм по същия начин от доста време. При мен не е само едно нещо, а всеки ден по нещо ново. Като включим и това, че купихме нов апартамент,който тепърва започваме да правим ОТ НУЛАТА. За капак на всичко имаме три коли и трите се счупиха по едно и също време, и сега сме без нито една... Малкия е с ларингит, чудя се вече при какъв лекар да отидем... Страшна картинка 😆 Като погледна вие сте почти готови, а аз съм на никъде!
Относно безсънието, може би от мисли не мога да спя, но е факт - заспивам към 2ч и в 5.30 съм станала.

Аз също не съм спала тази вечер- поради определени обстоятелства и хора съм подложена на много силен стрес в момента. Толкова много, че съм плакала цяла вечер и започвам вече наистина да се притеснявам как се отразява това на бебето. Опитвам да се успокоя насила да не стане някоя беля, да взема да родя знам ли...едвам дишам от стреса. Не знам защо позволих странични хора да ме докарат до такова състояние.
Някоя от вас минала ли е през нещо подобно?
Дори ще накарам мъжът ми да заведе малката на училище, очите ми са страшно подути. А и вчера след един телефонен разговор бях толкова зачервена чак мъжът ми се притесни. Кръвно вдигнах ама яко.Половин час като домат лицето ми беше. Не знам защо си го причинявам...

# 571
И аз се присъединявам към неспалите. При нас е 6 часа, а аз от 3 не мога да си намеря място. Определено става все по трудно спането, човечето си показа снощи, че на дясно хич не му харесва.
Но и не иска да си смени позицията, главичката му е към десния ми крак, а крачетата към лявата ми гърда, така да го обесня. И като легна, все едно лягам на главата му, как да спа?
И от вълнение за скана, и сънищата, които си валят просто всяка вечер без пропуск, вече свикнах с тях.
Добре, че днес ни идва голямото легло и се надявам да е по добре.

# 572
bolibon, мен май три чашки ще ми помогнат, не три глътки Confounded
Това емоциите са голямо нещо особено негативните, бебчето ми е сравнително спокойно, но снощи и сега горкото....безспир движения. То няма как да не се отрази - тези негативни хормони, които се отделят при силен стрес.

# 573
  • София
И аз си нося стреса заради загуба на близък малко преди да забременея, писала съм. Тежко е, боли ме, всеки ден си приплаквам. Работата също ми допринасяше, сега пък стоенето вкъщи. Казвала съм и преди, на мен най-много ми помагат срещите с психолог. Няма нищо страшно и срамно, моята я обожавам и не знам как бих се справила без нея.

По повод спането, аз също не спя. Будувам поне по 2ч на нощ, ставам по 4 пъти за тоалетна. Тази сутрин бях будна от 3-5ч, като станах в 7 да оправя баткото за градина.

# 574
Аз също се присъединявам към недоспалите, цяла нощ се въртях. Притеснено ми е понеже ще съм сама до петък. Мм го няма тази седмица заради работата му, и  и на двамата ни е тегаво дали всичко ще мине гладко предвид тегавата ми бременност.
Вчера тук беше денят на майката и съвпадна с рожденният ден на моята майка. Много ми е мъчно, че я няма вече между нас. А този месец стават и 2 години от загубата ѝ, то пък съвпадна и с първото ми неуспешно забременяване.
Съвсем отделна тема, че баща ми не е спрял да ме стресира за тези 2 години, не го прави нарочно но е факт.
Та и аз съм в отбора на стресираните заради роднини. Не че това може да успокой някои, но някак си олеква когато знаеш, че не си сам.

# 575
Аз също се консултирам с психолог.  Сега си правим онлайн срещи, защото лежа, но все пак ми се отразяват много добре.
Вярно, че малко скъпо ми идва, но спокойствието цена няма.

# 576
Мислех си, че само аз изперквам. Ама ето, че всички сте ранобудни…какво да ви кажа същата работа от 3 до 6…броих звездите. Постоянно някакви мисли ми се въртят в главата,отделно вчера майка ми се “постара” да ме изкара извън нерви. И явно всички вълнения и емоции се отразяват на съня. Дано не ми е нерваче бебето, че имам чувството постоянно за нещо се ядосвам и изнервям.

# 577
И аз в отбора на недоспалите. Ужасни киселини, до 2 и 30 някъде не можах да заспя. Пробвах с Талцид общо 1 и 1/2, ябълка прясно мляко, вода с лимон. Ужас! Аз само през бременносттите сис страдам от киселини и е ужасно. Не знам как се справят хората. После в 5 и 30 станах до WC и край със спането. Парцал съм днес.

# 578
И аз да се оплача, също не можах да се наспя. От 3:00 се събудих и цяла нощ въртене. То не беше съаване да пишкам, място не можах да си намеря, горещо ми стана по вдно време. Не знам как ще я караме така до края.. 😅

# 579
Има ли някой, който е спал? 🤣

# 580
  • Бургас / Славейков
Аз с неспането отдавна съм така 1ден спа два не спа.Будя се почти по едно и също време.Лягам късно ,нещо необичайно за мен .Будя се в 3,3и половина.Будувам до 5,6 и вече към 6,30  съм парцал.Затова може би и вдигам кръвно.Сънувам и си представям непрекъснато странни неща.Починали хора.Отново преживявам нещата свързани с бившия ми мъж ,който почина от рак в този период.Определено съм за психолог ,но след всичко случило се тогава все нямаше време за нищо.А и съм зодия Риби и принципно много ги изживявам всички неща.Опитвам се да мисля позитивно ,но сънищата си не мога да контролирам.Cry

# 581
  • София
А като се сетя, че с първата бременност също будувах и после бебето горе долу в тези часове не спеше, също ми става лошо. Отказала съм те от съня от 2017г, ама все пак трябва да се оцелее 😒.

# 582
Има ли някой, който е спал? 🤣
Аз си спя отлично, даже ми идва малко. Лягам си към 22.30-23ч ката преспя децата и сутринта в 6ч едва ставам. Почивните дни с малката ако имам възможност пак си лягам на обяд. Още не съм започнала да ставам през ноща до тоалетна.  И първата бременност бях така със съня, обаче втората бях като вас, сън не ме ловеше. Баткото беше поспаланко, а малката таласъм, сега се надявам това да спи.

pupelina и аз съм зодия Риби.

# 583
  • София
Вече съм по-спокойна, като чух, че не само аз не спя нормално Simple Smile лягам много късно, събуждам се по 100 пъти. През деня ми се спи Simple Smile Въобще никакъв режим.
За киселините, при мен напоследък зачестиха. Каквото и да ям, ги има. Ужасни са. Пия газирана вода, но по малко, защото никак не обичам. Уж помага, ама невинаги. Нещо друго, което забелязах, беше между яденето и лягане (не за сън, а просто да лежиш) трябва да са минали поне 2 часа. Иначе започват ужасните киселини.

# 584
Аз спя като пън, когато мога, малкият е болен и миналата нощ грам не спа, днес ще спя с него на обяд, но между работа и две деца, не успявам да мисля за тази бременност.
Киселини и аз имах на 6ти, ядох хапки с корнфлейкс, предполагам пържени в някакво заведение и веднага почнаха, явно трябва да внимавам с храната.
Утре влизам в 7ми месец, за сега първа цел ми е да стигна 32гс, а после и 36гс, стискайте ми палци !

Общи условия

Активация на акаунт