АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 10)☀

• 46 587
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Барбалена, за бебефона наистина от амазон е доста по-изгоден.. тук надценките са убийствени.. и аз не знам защо ми е да се върти камерата но предполагам няма да е излишно. Аз от амазон никога не съм поръчвала, но ще се справя, за колко време идват нещата до бг ако знае някои?

Аз за следващия ми преглед съм и на тонове, ще съм в 30г.с., даже 31-ва.

Линия нямам, но съм бяла като сняг, и може би няма да се появи ще видим, за сега и стрии нямам, но корема ще се разпъва още доста така че и там ще видим как ще е положението.

Днес пристигна и количката ни, и лека полека приключваме ремонта в стаята, днес сложиха паркета и останаха малки довършителни неща, ще поръчам завеси, и мебелите вече да ги бях поръчала, но нямат наличност на половината неща в Икеа.. не знам дали нямат някакъв проблем с доставките.. утре ще звънна да питам.
Извинявайте, но не мога да намеря по-назад точно за кой бебефон говорите. Бихте ли споделили линк в амазон на ЛС или при възможност да споменете отново името му? Благодаря много предварително Innocent

# 586
Аз съм си на този режим неспане, още от началото. Лягам към 23:30, но котката ме буди в 4:00-5:00 часа да яде и след това до 8 не мога да заспя. Пия си Утрогестана и той ми действа замайващо, та пак заспивам до към 10 часа. Ужасен режим, но му свикнах.
Много е лошо това със стреса, аз съм изолирала почти всички около мен, който не ми понасят. Не си вдигам телефона и това е. Бебетата са ми по-важни. Ако нещо ме разстрои, просто си мисля, че те трябва да са ок и гледам бързо да ми мине и започвам да мисля за нещо положително.
Барбалена, само да те успокоя Wink коремчетата ни тепърва ще растат. Бебчовците сега само наддават Wink
И аз не съм купила почти нищо. А за ремонт за не ви споменавам. Етажа все още е строителна площадка. Имаме баня на 80% и нищо друго.

Но аз все още съм спокойна. Все някак ще се подредят нещата. Не ги мисля от сега.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 13:28 от M_lady

# 587
Момичета връщам се от преглед. 28+0 Бебчо е 1.200кг, 37 см. Всичко е нормално за щастие. Показаха ми водите не са много, и това било по добре за бебето, чувствал се добре и така по добре се движи и си рита. Иии без уговорки, молене и измъкване на причини, направо съм секцио. Датата ще е определим, на следващия преглед в 36с. Докторката която за дойде за този разговор, беше много приятна и мила.
Останалите бяха недоспали, криви, претупаха много прегледа, повече от частниците... Помолох да видя личице, няма да показвам какво ми дадоха защото не се вижда Абсолютно нищо....

# 588
И аз бях на преглед,днес точно в 27 седм бебка е 1220кг.Днес влизам вече официално в 7 месец☺ Продължавам да имам едно течение,което се засилва. Умерено количество гъби имам пак в микробиологията  и ми предписаха глобули.Отделно сега ще пускам кръвни и да видим хемоглобина как е че последно беше тръгнал да пада и ще минавам евентуално на Билкова кръв🤔

# 589
  • София
С какви гъби си? Аз два пъти морих кандида албиканс, сега като че ли пак тръгва нещо и се чудя дали няма да потретя.

# 590
С какви гъби си? Аз два пъти морих кандида албиканс, сега като че ли пак тръгва нещо и се чудя дали няма да потретя.
Същата!Третирах с един куп неща и няма отърване🤷♀Лекувах с Клатормазол-глобули,Гино певарил,сега минавам Флоумизин, по-силнички уж били и отделно се мажа с крем Залаин. Нямам сърбеж и парене,само течение🤷♀

# 591
И аз днес минах на преглед. Всичко е наред с бебето, отговаря си на седмиците, няма забавяне, от което толкова се притеснявам. За спането - събират ми се около 5-6 часа на денонощие, но не заради бременността, ами по прицип съм си така.
Покрай ремонтите на новото жилище, в което се надавям да се нанесем до месец, просто не ми остава време да я мисля тази бременност. Сутрин карам децата, после работа, после вечер да ги оправя, през деня да координирам всякакви доставки на мебели, уреди, майстори. ММ се прибира след 23:00, докато си кажем 2 приказки и станало 1-2. И на другия ден всичко отново.
Вчера водих и котето на кастрация, та сега е малко сърдит и умърлушен, отбягва ме. А преди поне вечер се сгушваше и си мъркахме с него.

# 592
Момичета, отдавна не съм писала, нямах време, и аз съм под стрес 🙄 Миналата седмица се преместихме в друг апартамент и падна голямо влачене и редене. Детето замина на първо зелено училище, сутринта пуснах някоя сълза на изпращане, като че на война отива 🙄 Кастрирахме кучето, носи яка и се блъска във вратите, като се наведе да подуши пода, се захлупва и прилича на чашка за кафе. В събота имам рожден ден, последен в 30ката, а другата седмица съм булка!!! Ама баш булка, подписваме на 19ти, а на 22ри имаме голямо парти със 100 човека. От тези 100, половината са ми показали чак дрехите и обувките си, по цял ден слушам кой с кого ще пътува, колко балона ще надуе, каква ръченица иска да му пуснат 🤭 Отделно се разправям с всички ангажирани в организацията. А, и на работа още ходя 🤷‍♀️ Снощи изплисках и заспах повтаряйки "тревожна съм, много съм тревожна...", мъжът ме пита какво най ме тревожи, аз...тревожа се за пияниците, тревожа се за цветарката, тревожа се тя да не влезе в басеина с майкито, тревожа се кучето да не остане без самочувствие като няма камбанки, тревожа се да не умреш млад!!! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 593
  • София
Същата!Третирах с един куп неща и няма отърване🤷♀Лекувах с Клатормазол-глобули,Гино певарил,сега минавам Флоумизин, по-силнички уж били и отделно се мажа с крем Залаин. Нямам сърбеж и парене,само течение🤷♀

Същата работа, само с течение. Лекувах с гиназол, вторият път с гино преварил. И пробиотик пих.

# 594
  • Велико Търново
Момичета, един ден да пропусна да вляза и после няма насмогване, че от скоро следя и юлската група, и само чета ли, чета. Напоследък и аз съм зле със спането, будя се рано и после няма заспиване, започвам да си ровя в телефона и пак заспивам, после в 11 съм като парцал. Хубавото е че поне от както пия урокомфорт ставам по- рядко до тоалетна през нощта.

Честито на булките и на предстоящите такива, пожелавам ви много семейно щастие, любов и разбирателство! 

Аз гледам да се абстрахирам от стреса, понеже съм от жените които бързо палят и трудно им минава и не искам да си го причинявам, най- вече на госпожицата. То няма как напълно да не се стресираме, но поне ако можем да си спестим нещата които ни напрягат е хубаво да ги избягваме.

Още нищо не сме купували, нито сме започвали да правим освежителния ремонт, нито намираме нещо по- голямо, а времето напредва и не остана почти, ей сега ще дойде август..

# 595
И аз ги лекувах, първо с Флуомизин, но не станаха нещата, и после с Гино певарил се оправих, но включих нещо много важно в тоалета си и това е Гинексид измиваща пяна. Момичета силно ви я препоръчвам! От както съм с нея забравих за гъби и дискомфорт, много в хубава, доки каза, че е много подходяща при бременни, понеже предпазва от навлизането на бактерии.

# 596
И аз съм много доволна от Гинексид. Имах сърбеж през първата бременност, но нямах гъбички. Докторката ми я каза и от тогава все я имам. Обаче ми идва силна и не я ползвам непрекъснато, а при дискомфорт. Даже ми свърши и трябва да си купя пак.

# 597
  • София
Аз отдавна ползвам Гинексид.

# 598
Ами то така или иначе знам, че е нормална находка при бременни, но са много неприятни, единственото хубаво е, че не могат да навредят на бебчето. 😅

# 599
Могат, то и затова се прави микробиология няколко пъти, че да се следят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт