Тестът положителен е вече, с трепет чакам малкото човече ! ~бебеправене 405~

• 33 992
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
Момичета някоя ат вас ползва ли приложението PreMom и добро ли е за планиране и следене на забременяването? Аз сега го свалих и даже платих 😂😂, но не знам от кои негови опции мога да се възползвам най-добре. В момента следя хормони и се опитвам да хвана овулация. На този етап ще започнем с естествени опити. И двамата сме 30+. 😬

# 706
  • Ст Загора
Premom , аз съм го ползвала , но без да плащам . Следих Ову с тестове и ги снимах и вкарвах в приложението хванахме ппик и забременях ....

# 707
Имам безплатното приложение, не бих платила за пълното.
По-добре си мери базална температура или давай пари за фоликулометрия.

# 708
Аз ползвах по едно време Premom, също и Flo опитах, но определено Fertility Friend ми е най-удобно. 2 пъти съм плащала годишни VIP, свикнала съм му. Всякакви бележки, лекарства и ситуации си пиша там, автоматично засича О ако мериш БТ... Отделно много време си карам и с безплатната версия. Ами без него не мога да живея, като с вързани очи съм, ако не се подсетя кога какво се е случвало с МЦ. И понеже рядко ми се случва да видя толкова изразена температурна графика и уж овулация, да споделя.
Скрит текст:
Преди въпросният цикъл бях на фемостон, който успокоява яйчниците и контролира бесния ми FSH. Всъщност точно на 5 ден след О, ако е била действително тогава, бях на преглед, но нямаше как да кажа на док "мисля, че съм имала О преди 5 дни, да направим сега биопсията". В същия ден 5 от О и прогестерона беше на макс. 17 ng от 19 референтна ст-ст.  Сигурно трябваше да види, но той тепърва се запознава с моя странен цикъл... Удължих го малко изкуствено с прием на циклогест, трябваше да съм сигурна, че не се е случило някакво чудо. Както и да е, не успяхме, не съм и очаквала. Другата събота ще се проследяваме отново.

# 709
Когато започнах да следя БТ си свалих Get baby, защото има опция за въвеждане на температура.

# 710
Отдавна не съм писала, но ви чета редовно. Просто няма нищо ново около нас. Прочетох по-назад, че Мацето е с положителен тест и много се зарадвах. Поздравления, както и на останалите, които са видели двете чертички.
На мен този месец ми закъснява с 1 ден. Не е много, но като се има в предвид, че винаги цепи 28мия ден, даже 27мия, това закъснение не е типично. Ще изчакам до утре може би и ще отида за тест, тъй като имам чувството, че аха аха да ми дойде, корема е подут, гърдите ме болят, ама не идва и не идва.
На 25тия ден получих розово зацапване, което имах и със сина ми точно горе долу по същото време.
Ходя често до вц , което е адски нетипично за мен , когато чакам Ц, обикновено е точно обратното. Нямам пъпки по лицето...ще видим какво е, но имам някакви съмнения вече.

# 711
Eliza аз те помня от преди, стискам ти палци! Mandaria на теб -още по-силни! успех с проследяването 🍀🍀🍀
Kactus, Believe, Пълнолуние, Rave, Jo Di мисля и вас, момичета! 🙏🏻
За всички останали - има много наакани памперси от моето момченце геройче 💙

# 712
Алисън много се радвам, че се включи и че сте добре с бебчо, много гушш от мен! 🤗
Аз за първи път се радвах на М, че от тия хормони беше страшна бурия, направо не можех да се позная. Надявам се вече да се нормализират нещата! Чакам все още резултатите от кариотипа, надявам се тази седмица да са готови най-после Simple Smile.
Успех на всички!

# 713
Алисън Честито момченце, бъдете здрави. 🌞🤗

# 714
Алисън и аз много се радвам, че се включи ❤️❤️❤️ Много ти благодаря! 😍
Гушки и целувки за малкия боец! 😘😘😘

# 715
Алисън,да ви е жив и здрав Hug

# 716
  • София
Алисън много се радвам, че се включи и че сте добре с бебчо, много гушш от мен! 🤗
Аз за първи път се радвах на М, че от тия хормони беше страшна бурия, направо не можех да се позная. Надявам се вече да се нормализират нещата! Чакам все още резултатите от кариотипа, надявам се тази седмица да са готови най-после Simple Smile.
Успех на всички!

Бълийвче  пиши им на мейла ако се бавят аз така им писах няколко пъти.

# 717
Аз звънях на информация 😂 и момичето каза че не са готови и че ще получа съобщение на вайбър, от скоро така процедирали. Ние го пуснахме в Надежда на 02.05 вечерта. Мисля на 3ти пак да звъня, ако нямам съобщение 😂.

# 718
Здравейте момичета!
Трансфера ми беше на 20.05 на два балостоциста единия излюпен.
Доктора ми записа час чак на 06.06 може би защото 14 ден от трансфер се пада събота( мисля утре да пусна кръвен).Имам някой симптоми но може би са от лекарствата. Виждате ли това което виждам и аз🤔

# 719
Вижда се, но дали е истинска е трудно да се каже. Стискам палци да се е получило.

Здравейте момичета!
Трансфера ми беше на 20.05 на два балостоциста единия излюпен.
Доктора ми записа час чак на 06.06 може би защото 14 ден от трансфер се пада събота( мисля утре да пусна кръвен).Имам някой симптоми но може би са от лекарствата. Виждате ли това което виждам и аз🤔

Общи условия

Активация на акаунт