Тестът положителен е вече, с трепет чакам малкото човече ! ~бебеправене 405~

• 33 998
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
Лисичке, не съм лекар, но моя ендокринолог държи ТСХ да ми е под 2 при опити и забременяване. Но аз съм с Хашимото.
Аз също пуснах ТСХ и т4 днес. Нещо не нацелихме терапията предния път, но в същия месец правих и стимулация, та не е ясно къде е истината. Иначе аз си чакам цикъла, тоя месец ме изненада липсата му един ден след края на регулона. Миналия месец така се случи. Тъпото е, че ми провали всички планове за деня и евентуално идния понеделник, но какво да се прави. Много мъчителен беше този месец май. Измъчих се наистина. Освен това и на лицето ми личат всички хормонални хапчета - пъпки, черни точки, ужас някакъв е.
При кой ендокринолог ходите и каде пускате изследванията( тсх, фт4)  Благодаря

# 691
От години си ходя при д-р Яначкова в Щерев. А щитовидните конкретно пускам в Кандиларов. Там започнах преди години, там си продължавам. Половите ги пускам в клиниката, но аз там правя и ин витрото и е по-удобно (стават за час).

# 692
slavova Аз ходя при др Моллова, в Софиямед много съм доволна. За всички изследвания в бодимед. 🌼

# 693
Аз ходя при доцент Попиванов в Александровска болница и съм много доволна, препоръчвам го, аз също съм с Хашимото. Преди ходех при друг ендокринолог, който не обърна внимание на проблемите с килограми и кръвна захар и много ми отежни положението.

# 694
Sunshinegirl84, нормално е да ти се плаче на моменти, тъжно е, когато искаш много нещо, а се налага да почакаш и да се бориш. Хубавото е, че когато се случи, ще го  оцениш истински и ще си най-щастливата! Пожелавам ти го скоро. Смело напред.

Dreamer, браво за хубавата постъпка! Видях няколко трика за изхождане на бебе коте. Виж тук:
Скрит текст:
Добавяйте по няколко капки зехтин/олио в млякото на котенцето. Този метод се използва и за превенция на запека. Действа меко и няма странични ефекти.
Стимулиране на котенцето с памуче, потопено в зехтин/олио.
Стимулиране в топла вода – потопете само задната част на котенцето в топла вода и внимателно стимулирайте в продължение на няколко минути. Винаги подсушавайте бебето много добре (ако е необходимо и със сешоар) и го дръжте на топло. Рискът от простуди е голям, ако не се внимава.
Може също така да се направи клизма - върхът на малък термометър се вкава в дупето, само няколко милиметра, после се дърпа. Този метод го прилагат и при човешки бебета.

Момичета, при мен има малко новини. Минаха повечето дни на стимулация за инвитрото, лекарят ми изписа супер лека, иска да не ми натоварва излишно организма. Нямам странично ефекти, за щастие. Засега има 4 по-добри яйцеклетки и още малко, които не са нараснали достатъчно. Понеделник би следвало да е пункцията и дано всичко мине отлично, малките са пораснали и успее да извади поне 6-8, които да се оплодят. Прогестеронът ми започна да се качва междувременно и той каза, че ако се качи още, просто може да отложим трансфера за другия месец, за да не е изтъняла лигавицата сега и да има още по-голям шанс. Изключително съм вдъхновена от личния му подход. Стискайте палци, моля ви.

# 695
So close, държа палците стиснати и нека и малките срамежливки пораснат до понеделник! Flowers Four Leaf Clover
Бтв, новият ти аватар много ми харесва - много нежен и замечтан е! Nature Sparkles

# 696
  • Ст Загора
Фшртилити теста ми ще излезе явно другата седмица , че даже мов=же и в понеделник 6 06  заради 24м май . Мъжа ми иска да ходим в репродуктивна клиника в града ни ....

# 697
Nasito, мислех си за тебе днес Simple Smile Щом "иска", значи имате напредък! Браво! Стискам палци за теста!
So close, има лекари виртуози! Стискаме палци в понеделник!
Dreamer, нашият котарак по-голям го взехме, но съм чела, че при мъниците майките им ближат коремчетата за перисталтика. Ветеринатър сигурно вече ти е казал какво да правиш, де. Но нашият се беше запекъл, когато го върнахме вкъщи след кастрацията. Давах му краве масло. Иначе честно казано не знам как би бил той в компанията на бебе или по-скоро бебе в негова компания. Той е добро същество, но играта му е безумно груба и винаги пуска нокти. И хапе. А толкова много си го обичаме.
Fayona, ти само се включваш да насърчаваш другите, а за себе си нищо не казваш. Добре си, нали?

При мен излязоха резултатите. Щитовидната е супер. Сега чакаме цикъла и почваме подготовката за трансфер.

# 698
  • Ст Загора
Само , че аз ни да не вярвам особенно . Абортите ми не мога да ги забравя и да ппродължа .Уж продължих ама днес азбрах че някой родил , ани криво ми е . Стах ме е да забременея ппак ... Ще ви следя, при нужда ще пиша ...

# 699
Разбирам те много добре. Аз също съм преживяла аборт и след това дълго време ме беше страх да си помисля за нова бременност. Но нали затова тръгваш по лекари - за да видиш какво можеш да направиш този път. Когато откриеш какво може би е причинило загубите, ще имаш и адекватна терапия, която ще предотврати нова такава Heart Flowers Four Leaf Clover

# 700
  • Ст Загора
уж предната бременност т.е. преди нея открихме някаква причина , ходих в Малинов .Излязоха завишени НК кетки , ТЛА, АСЕ , нисък вит Д и ВИТ б и MTHER 677. Бях на клексан и вливки заради НК клетките , утрогестан ... Ами без успех  дано фертилити теста покаже нещо .Притеснява ме тези главични дефекти в СГ на ММ . Ако е от там и от кг му трудна работа.

# 701
Наси изследвания за притобита тромбофилия прави ли?

# 702
Fayona, благодаря. Реших, че е време да го сменя аватара, тъкмо съм подготвена за един по-чуден и хубав етап от живота си. Да бъде Simple Smile stonefaced е права, кажи ти как си...

stonefaced, много се радвам за хубавите ти резултати! Хайде, да ти идва скоро  и след трансфера ще ни се похвалиш с високо ЧХГ.

Насито, приемаш ли витамин Д? Това също е важно. Ако има много сперматозоиди ТМ, дори да има лоша морфология, ще стане. Дали с инвитро, икси или друго, ще стане. Стискам ви палци и не губи кураж, защото това ви вреди.

# 703
  • Ст Загора
ДА , правила съм за придобита и за наследственна трпмбофилия . Имам ззатова бях на клексан и аспирин протект .
Не , пия вит Д в момента , беше се оравил при последната Б , сега не съм го изследвала .
ММ има Астенотератозооспермия като втората СГ имаше и малко количество семенна течност 1 ,2 мл

# 704
Чета ви редовно и от работа и лекции не ми остава време да пиша много, но накратко - освен поликистозата се оказа че съм и с ИР, от седмица съм на глюкофаж и инофолик, режим, спорт и много воля. Засега ще отложим малко нещата докато при мен всичко влезе поне малко в релси и не сваля малко кг (цял живот имам проблем с тях, има доста за сваляне, така че ме чака работа), излезе резултата от вродената тромбофилия - имам няколко мутации, но тях ще ги мислим след като пооправим инсулина и кг, но поне имаме план за действие и гледам положително - ще имаме време да направим малък ремонт вкъщи, докато станат нещата ще съм на финала на образованието си, а и знам че в подходящия момент (и с подходяща терапия) бебето ще дойде при нас.
Трябваше да пусна още изследвания на 3-5 ден, а ММ да направи СГ, но този месец за първи път ми дойде на 25ти ден, обикновено е на 33+-ден и продължи само 2 дни, а имахме други неща и не успях да пусна, дано не ме пропусне следващия месец Flowers Four Leaf Clover
Успех на всички нечакащи М, чакащи процедура. Мотивиращо е да видиш хора като теб да сбъдват мечтите си. Relaxed Heart

Общи условия

Активация на акаунт