Тестът положителен е вече, с трепет чакам малкото човече ! ~бебеправене 405~

• 34 001
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
Литъл, честито официално Hug
Аз днес си намерих момиче късметче на връщане от Пловдив:

Пуснахме доста хормони, доста насоки имам дадени,да видим.
Фани,добре дошла и нека си за кратко Hug

# 676
Литъл, честито и от мен и лека бременност.

Лисичке, каква е тази пухена прелест?! Ще я задържите ли?

# 677
Литъл, честито и от мен и лека бременност.

Лисичке, каква е тази пухена прелест?! Ще я задържите ли?
Много ми се ще,в момента е настанена при един ветеринар на стационар.
Мм каза да спрем по пътя до една чешма и тя беше там.
Сърце не ми остана на да я оставим.
Утре ще мисля какво да я правим.
Пуснах я по групите за животни.

# 678
Лисичке ще се радвам ако си я задържите, да знаеш на късмет ви е. Много е сладка ❤️☘️😇

# 679
Лисичке, малък разкош Heart Eyes дано я задържите

Благодаря ви, момичета, надявам се всичко да бъде наред...

# 680
Здравейте , моя цикъл е 31 дни. Теста в правен на 30 ден . Ден преди очакваната М . Следващия ми повторен тест се пада в събота , но тогава лаборатоията работи до 11 часа и няма да са минали 48 часа , а 40 часа . Как ви се струва резултата много ли е нисък и да пускам ли в събота?

# 681
Честито на тези които са с + тест. 😇

Искаше ми се да напомня нещо...
Скрит текст:
Молим ви, представете се – на колко години сте, откъде сте, от колко време опитвате, колко дълъг е цикълът ви, кога е овулацията ви, имате ли вече деца, и всичко друго, което прецените ! Дано темата ви донесе информация, положителни емоции и приятелско рамо в трудните моменти !

Ние сме малко общество за взаимопомощ и подкрепа в пътя на бебеправенето.
Тук не е място за хвалене с положителен тест в първи пост или въпроси от типа на 'здравейте, виждате ли втора черта?'. За тази цел във форума има други теми, молим, потърсете ги.

# 682
Добро утро,моля за коментар по изследванията :
Скрит текст:
По-късно ще се чуя и с д-р Топалова,но да питам и тук за мнение.
АМХ каза,че ще го коментира тя,няма ми го в справката.

# 683
Споко, след 4 страници заглавието ще е друго и няма да бърка хората толкова Simple Smile

Кети, видях, че си писала и в другата тема, няма смисъл да питаш на няколко места за такива неща Simple Smile Ако беше разгледала темата по-нагоре снощи точно писах - не гледай статистики и таблици. Какво те кара да мислиш, че е нисък? Тестът е положителен и толкова за сега. Може да се направи и на повече от 48 часа, има калкулатори, които ще го изчислят, ако не можеш да прецениш дали се удвоява правилно.

# 684
Скрит текст:
Здравейте момичета, следя ви от месеци, но не пиша, защото нищо не се случваше. Имаме детенце, другия месец става на 2. От година правим опити неуспешни, освен една биохимична още на първия опит. Тъкмо щяхме да се запътваме към изследвания, защото вече съм адски изнервена, единственото, което съм правила е фоликулометрия. С нея засякохме овулацията този месец(на 12ти май). Имах усещането, че ще стане и почнах един тестове от 10ти ден след О и нищо и нищо, днес на деня на очакваната мц направих тест и се появи супер бледа черта. Всички тестове, които правих бяха с чувствителност 10. Естествено направих кръвен Според вас не е ли твърде ниско за 14ти ден от О, дали въобще има шанс да не е биохимична и дали да повторя след 24ч теста, защото лабораторията не работи в събота когато трябва реално да го повторя или да изчакам до понеделник...

Да, нисък е хормонът. Предвид предходната биохимична бременност, най-добре заедно с повторното ЧХГ, пусни и прогестерон. Много често биохимичните бременности се дължат на нисък прогестерон и при ранно и навременно започване на прогестеронов препарат, може да се стигне до успешна бременност. Дано не е това този път, но е добре човек да вземе мерки. Успех!

Пуснах днес ЧХГ, сега излезе, днес е 28 ден (при мен МЦ е 28 дни)

Скрит текст:

Супер ЧХГ. Лека бременност!

Здравейте , моя цикъл е 31 дни. Теста в правен на 30 ден . Ден преди очакваната М . Следващия ми повторен тест се пада в събота , но тогава лаборатоията работи до 11 часа и няма да са минали 48 часа , а 40 часа . Как ви се струва резултата много ли е нисък и да пускам ли в събота?
Скрит текст:

Резултатът изглежда много добре. Няма да е проблем да пуснеш повторно ЧХГ на 40тия час. Просто ще имаш предвид, че може да не се е удвоил хормонът, но ако е нараснал достатъчно, значи си расте нормално.

# 685
Лисичке, не съм лекар, но моя ендокринолог държи ТСХ да ми е под 2 при опити и забременяване. Но аз съм с Хашимото.
Аз също пуснах ТСХ и т4 днес. Нещо не нацелихме терапията предния път, но в същия месец правих и стимулация, та не е ясно къде е истината. Иначе аз си чакам цикъла, тоя месец ме изненада липсата му един ден след края на регулона. Миналия месец така се случи. Тъпото е, че ми провали всички планове за деня и евентуално идния понеделник, но какво да се прави. Много мъчителен беше този месец май. Измъчих се наистина. Освен това и на лицето ми личат всички хормонални хапчета - пъпки, черни точки, ужас някакъв е.

# 686
Лисичке, за ТСХ и аз мога да потвърдя, че за забременяване е най-добре да е под 2. Посети ендокринолог, който да ти изпише терапия. Най-добре да е такъв, който се занимава и с репродуктивна ендокринология. Аз бях писала по-назад, и двете ми бременности се случиха, когато ТСХ падна под 2. С терапия с Еутирокс и двата пъти успявах да смъкна хормона за около месец- месец и половина. Но преди първата бременност изследвах ТСХ едва след доста неуспешни месеци докато разбера, че ми е над 4. Така че при мен си мисля, че това е бил проблемът. За другите хормони не мога да коментирам.

# 687
Благодаря ви момичета.Ще посетя в най-скоро време.
Относно кученцето,шефката ми е злато направо.Помага на животните.Ще ми прати пари днес да я ваксинираме и ще я гледам в офиса ,докато й се намери дом.
Heart Eyes

# 688
Аз също преди няколко дни намерих две котенца на улицата на около 10 дни са , и си ги прибрах . Ще се грижа за тях докато поотраснат и започнат да се хранят самички, и ще ги подаря на някого (пък може и да си ги задържа). Днес ще ги водя на ветеринар ,защото не мога да ги изходя , иначе като им потъркам коремчетата пишкат , но другата работа не става (ако някой е гледал бебе коте ще се радвам да ми каже някой трик за изхождане).

# 689
Лисичке, кученцето е прелестно! Аз много искам куче отново, гледала съм преди и 10 години преживявах като си отиде, но ММ не иска в апартамент.
Честито на всички с + тест! Вчера му дръпнах един хубав рев, затова че не става лесно при мен и че предстои още много да извървим като път май. С цялото си сърце и душа искам да бъда МАМА.
Стискам ви палци на всички!💖💖🤞🤞😘😘

Общи условия

Активация на акаунт