Тестът положителен е вече, с трепет чакам малкото човече ! ~бебеправене 405~

• 34 006
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
m-angel Твоят си е бил наистина висок и си била за ЯМР. При мен просто варираше от стойности от 300 до 900. Предполагам при твоята диагноза би трябвало постоянно да е повишен без терапия. Иначе и аз питах за ЯМР за да съм сигурна, че всичко е наред. В крайна сметка лекаря преценява как да действа и какво да направи. Иначе аз бях на ЯМР на глава преди няколко месеца и според личната, ако е имало нещо на хипофизата щели да да го видят, нищо че конкретно не за това отивам.  Оглеждаха ме за изменения на мозъка и др. Но може и да бърка.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 20:49 от Пълнолуние

# 661
Благодаря на всички за отговорите, успокоихте ме Grinning

m-angel, ако не е тайна как го лекуваш?

Извинявам ако не съм много по темата.

# 662
Аз също имах микроаденом на хипофизата, който се установи с ЯМР, макар че първите му симптоми видяхме със стойности от лаборатория (пролактин и други полови хормони, които вече не помня, бях на 17 тогава). Дълго време го следихме и в лаборатория, и на ЯМР. По едно време се стопи и спряхме да го следим с ЯМР, остана само лабораторно. И аз съм на Достинекс.

# 663
Днес ми е датата за Мц, сутрешният тест е със същата черта като онзи ден.

# 664
Little Miss....Я тичай за ЧХГ, абсолютно ми идва вече да ти кажа тихичко честито! Нямаш тромбофилия, нали

# 665
Здравейте момичета, следя ви от месеци, но не пиша, защото нищо не се случваше. Имаме детенце, другия месец става на 2. От година правим опити неуспешни, освен една биохимична още на първия опит. Тъкмо щяхме да се запътваме към изследвания, защото вече съм адски изнервена, единственото, което съм правила е фоликулометрия. С нея засякохме овулацията този месец(на 12ти май). Имах усещането, че ще стане и почнах един тестове от 10ти ден след О и нищо и нищо, днес на деня на очакваната мц направих тест и се появи супер бледа черта. Всички тестове, които правих бяха с чувствителност 10. Естествено направих кръвен Според вас не е ли твърде ниско за 14ти ден от О, дали въобще има шанс да не е биохимична и дали да повторя след 24ч теста, защото лабораторията не работи в събота когато трябва реално да го повторя или да изчакам до понеделник...

# 666
Караджова 

https://m.bg-mamma.com/?topic=1417138#new

Тестовете за бременност дават най-коректни резултати, когато са направени навреме,а именно:
Кръвен тест (бета ЧХГ) – най-рано 11 дни след ДОКАЗАНА овулация...

# 667
Еха, Караджова, помня те Simple Smile преди няколко часа писах в темата Бременна ли съм, че не можеш да разчиташ на скали за тези неща. Пусни пак, когато можеш. На 24 не е добра идея, кратко е, на 48 е най-добре, но може и на 72, по същото време. Има калкулатори за целта Simple Smile

# 668
Здравейте, момичета! Някоя от вас случайно да има останал Фраксипарин 0,3 или Клексан 0,3 Благодаря Ви предварително 🌹❤☘
Бъдете здрави ☘☘☘

# 669
Караджова, ЧХГ-то ми се струва ниско за 14-ти ден, но ти стискам палци всичко да е наред и да навакса стойностите! Подкрепям Инферия, че е по-добре за го повториш на 72-ри час, ако не можеш на 48-ми. Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 670
Пуснах днес ЧХГ, сега излезе, днес е 28 ден (при мен МЦ е 28 дни)

# 671
Честито Мисс! Живо и здраво до термин!
Пуснах днес ЧХГ, сега излезе, днес е 28 ден (при мен МЦ е 28 дни)

# 672
Честито, момичета! Успешни да са!

# 673
Здравейте,момичета, записвам се при вас.От 2 месеца решихме да имаме 2 детенце,първото е на 7 г.Този път явно няма да стане от първият  път не сме вече на по 23 😆Уж смятаме овулации всичко ,но малко се стрееснах ,бях сигурна че ще е от първия път, както бъдещия батко,но продължаваме.Доста се забавихме поради други причини,дано да стане бързичко, късмет и на останалите 💗

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 19:50 от Fani0101

# 674
Добре дошла, Фани! Пожелавам ти скоро да направите младежа батко! People Baby

Общи условия

Активация на акаунт