Тестът положителен е вече, с трепет чакам малкото човече ! ~бебеправене 405~

• 33 995
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Хайде и аз в новата темата!Благодарности на Рейв и на Анабел за орисването!
Аз съм от тези ,които на 20тата минута след пункцията се надигат и искат да си ходят.Две пункции в две клиники,ще има и трета явно.И второто ни ин витро приключи с отрицателен тест.
Честито на момичета с две чертички и до финал!
Стиснати палчета на всички останали!И дано темичката се напълни с плюсчета!

# 76
Fayona, благодаря! Възхищавам ти се как винаги успяваш да споменеш всички мадами Blush

Звънях на Станулов, но не вдигна, чакам да върне обаждане, за да насрочим час (Edit: петък в 11 Yum) Да се похваля и тук - 6 успешно оплодени Simple Smile стиснете им по едно палче до петък Flowers Four Leaf Clover има много време, гледам да не се навивам, но стъпихме малко по-напред  Simple Smile

Относно страховете и шансовете:
Скрит текст:
Разликата дали ще имаш шанс 50% или 99.99999998% е абсолютно никаква, когато вече теглиш чертата. Независимо за какво. Хората използват презервативи при 98% ефективност и им е достатъчна. Някои от същите тия хора пускат тото при положение, че има 23 пъти повече шанс да ги удари мълния.
Шансът за успешна инсе на ЕЦ е около 7-12%, със стимулацията докарваме до 25 в най-добрия случай. Които 25% не греят много дамата, която вчера ми сподели, че след две инсета за една година е качила 30кг и хормоните й правят такива номера, че на изследване са засекли О докато е в цикъл. Смъртността сред жените по време на инвитро процедура e 42 на 100 000 (сащ). При  естествено зачеване е 6 на 100 000.
В тези 42 се включат риска от усложнение при пункция, хиперстимулация, риска на възрастта (при инвитро средната възраст е по-голяма, от колкото естествено забременяване), риска на допълнителните здравословни проблеми, заради които се стига до там, по-често срещаната многоплодна бременност, по-големия шанс за извънматочна (това е единственото, от което лично аз се страхувам безумно). На мен ми се струва нормално рискът да е завишен няколко пъти, при положение, че условията са повечко.
Не знам в другите клиники как е, но преди пункцията ме тестваха за 15 различни неща. Преди лапарото ме тестваха за 3 Grinning
Нормално е да има страх, не сме подготвени и за половината от нещата, които се случват на голяма част от нас. Няма да спра да го пиша - човек не знае колко е силен докато да бъде силен не е единственото, което му остава.
Моята скромна философия - подбирам си битките и страховете. Не винаги успявам, разбира се, но гледам да стоя с психиката си на една страница, а не тя да ме води и да обикаля различни книги, които не искам да чета Simple Smile За това на операцията влязох с 24карата усмивка и се шегувах с екипа. За това вчера влязох в залата за пункция пак с усмивка.

Да, колкото и грубо да звучи, всеки, който е останал на Еверест, преди това е бил силно амбициозна личност, но това не спира другите мечтатели. Не оставяйте страховете да ви водят. Страхът е голям маркетинг - страх ни е, че сме дебели, сбръчкани, с мазна кожа, суха коса и миналогодишни дрехи. Нека поне от мечтите не ни е страх.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 18:19 от Inferiya

# 77
Инферия ❤️ Аз също следвам твоята философия, гледам да нося светлина със себе си. Преди операцията, преди пункциите, все бях с 24 карата усмивка. След тях... малко по-късно дойде усмивката, че все колабирах и след двете 😅 Ама след последната пункция също бях с широка усмивка, въпреки извадените 19 яйчица. На хистерото отново бях с положителна нагласа. Нищо, че след всяко едно от изброените имах до някъде все лоши новини, но имаше и надежда, а тя е най-важна! Стискам ти всички възможни палци! Прегръдкиии! ❤️❤️❤️
Дени, много съжалявам. Ти си борбена жена, на която се възхищавам. Вярвам в твоя успех!
На мен също ми предстои трета пункция и този път съм се наканила да е без упойка 😅

# 78
Инферия, благодаря ти за окуражителните думи. Всяка една болка, всяко едно неразположение и риск си струват, когато чуеш сърчицето на видеозона.  Помня как плаках от умиление.  Желая на всяка една дама тук и на себе си да изпитаме тези незабравими трепети.  Heart

# 79
Inferiya, раздвам се, че и тук се похвали, че вчера специално за теб се почувствах малко като stalker Grinning
Стискам ти палци за петък, каквото е зависило от теб, вече си го направила, така че остава само да гледаш напред! Това за страховете и шансовете много добре си го описала! Heart

Дени, съжалявам за отрицателния тест, но ти си силна и вярвам, че ще справите с тръните по пътя ви! Nature Star2

Кактусче, теб отдавна те забелязах, че винаги си супер позитивно настроена, независимо от трудностите, през които минавате. И на теб, и на Дени, ви стискам палци третата пункция да е с много добра реколта и скоро да гушкате мечтите си! Flowers Four Leaf Clover Heart Flowers Four Leaf Clover

Аз от днес се разписвам с М. Утре ще си взема резултатите от ЯМР и в петък съм на ендо да ги коментираме.

# 80
Здравейте момичета, вчера писах с едни притеснителни изследвания. Бях на преглед и се чу сърчице, всичко е наред с бебето. Засега съм на аспирин протект през ден. Утре съм на хематолог да видим каква терапия ще почвам и днес ще пускам изследвания за вродена тромбофилия. Официално съм 6 седмици и 4 дни. Дано всичко е наред. Успех на всички!

# 81
britishcat, лека бременност и ни чакай в другата тема!

# 82
Fayona, успех при ендото!
Кактусче, и аз бях с усмивка до ушите след пункцията, после обаче много бързо ми потънаха гемиите. Ще успеем Flowers Four Leaf Clover
Inferiya, стискам палци да се похвалиш в петък!

Момичета, имам резултат от нашите ембриончета. В крайна сметка 5 замразяват Heart Мисля, че съм доволна. Не всички са супер перфектни, но ми обясниха, че и не съвсем перфектните имат немалък шанс, когато се върнат в естествена за тях среда. Ние всъщност дори имаме едно хлапе в компанията, което беше такъв неперфектно развиващ се ембрион. Та така. Сега чакам цикъл след някакво време и ще видим какво следва Flowers Four Leaf Clover

# 83
Чакам ви в другата тема и то много скоро!!! Целувки от мен!

# 84
stonefaced, 5 замразени е доста добра бройка, браво! Nature Snowflake
Решили ли сте вече след месец-два колко ще връщате?

# 85
Fayona, след пункцията не съм говорила с лекарката ми. Предполагам, когато наближи времето, ще го говорим. Каквото каже, това ще направим. Имам ѝ пълно доверие и досега няма и едно нещо, за което да е сгрешила при мен.

# 86
Момичета , пиша и плача , като си видях резултата на хормона 😭😭😭.
1 час звъня  на Надежда и едвам се свързах , казаха ми да чакам обаждане .
Моля ви , как мога да го покача и въобще какво да правя .

# 87
Jasmin, успокой се първо. Heart Exl

И преди сме го коментирали тук, а и тъкмо вчера Инферия беше писала, че АМХ е хубаво да се тества заедно с витамин Д и Инхибин Б, за да се прецени наистина какво е положението. Напълно е възможно да имаш дефицит на витамин Д и това да е причината за този нисък резултат. По-добре ги повтори заедно и тогава отиди за коментар.

# 88
Fayonche , благодаря за съвета🌷 , но аз приемам витамин Д на спрей бетър Ю пръскам по веднъж през ден . Утре ще си пусна витамин Д задължително . Много се притесних и още не мога да се успокоя два аборта две поредни години и сега този резултат направо ме срина . Сега чета в интернет , но явно трябва да се насочим към инвитро .

# 89
Жасмин, недей да си правиш прибързани изводи! Едно впръскване витамин Д през ден е напълно недостатъчно, ако се окаже, че си с дефицит. Ходила ли си да ти броят антралните фоликули? И аз съм със същото АМХ, но имам дефицит на витамин Д и 15 антрални. Сам по себе си резултатът не е показателен.

Общи условия

Активация на акаунт