Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 37

• 26 987
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Поствам тази анкета от фейсбук тук. Някои предложения са просто чудни. Joy

# 421
Ох, сещам се за една позната Тереза. На галено Тери, като някор куче! 😂

# 422
Ох, сещам се за една позната Тереза. На галено Тери, като някор куче! 😂
Шери, Тереза пак е от нормалните (не го харесвам, все едно ми реже в мозъка, но е все пак обичайно име). Тиана, Теана, Теяна, Теохара, Сахара... Просто потрес. Grin

# 423
  • Крайбрежен район
Ами Тея и Онея да не е по-хубаво? Satisfied Теодора и Тереза са единствените нормални. Аз се запознах с една Тайна.
- Как се казваш?
- Тайна.
JoyJoyJoy

# 424
Хахахахах Laughing
А като казахме Тея, сега видях едно бебе Златея. Не ми беше познато.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 17:07 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 425
Мен ме кефи, че Теа е по-предпочитано от Тея... Теохара... Чудно!

# 426
В Теа пак има някакъв смисъл - богиня. Не съм фен, кратко ми е, но го възприемам някак.
А Тея е все едно като онея, както отбеляза Метаноя по-горе.
За Теохара нямам думи.

# 427
В Теа пак има някакъв смисъл - богиня. Не съм фен, кратко ми е, но го възприемам някак.
А Тея е все едно като онея, както отбеляза Метаноя по-горе.
За Теохара нямам думи.
Така изписано винаги се сещам за чай... И ми е тъпо... Тея ми е по-правилно изписано. Иначе и двете изобщо не ми харесват

# 428
# 429
Оо, това ми звучи като Не е Лидия. Ужас ужасен!

# 430
Нещо, което чух съвсем скоро - Димона

# 431
Нещо, което чух съвсем скоро - Димона
Звучи ми като демон. Иначе е като някаква нескопосана кръстоска между Диана и Симона.

# 432
Димона вероятно е от дядо Димо/Димитър или баба Димка.

# 433
........
Фима
Благослава
........
Мега
........
Лозен
........
........

Ха-ха! Фима и Благослава имам далечни роднини. Фима е от поколението на моите баби и дядовци, отдавна не е между живите, странно ми се беше сторило името ѝ, но така и не съм разбрала откъде идва и какво означава. Не съм го срещала друг път. Благослава е от моето поколение, кръстена е на дядо ѝ Благой, с така модерните за онова име завършеци на -слав/а или -мир/а. Мега също познавах, възрастна жена, не съм сигурна дали ѝ беше цялото име или съкратено от друго. А Лозен - в женска форма сега познавам - Лозена, младо момиче. И се сетих, че в училище пък от друг клас имаше една Лозина. И понеже тогава имаше със същото име безалкохолна напитка (или подобно, доколкото помня), та големи бъзици отнасяше милата.

Да добавя и нещо от мен, не помня дали съм го писала преди: Димитрилян. Като презиме съм го срещала - Димитрилянова. Момичето си го ползваше за всякакви мейли и никове, тъй като е рядко и не ѝ се е случвало да е заето. И обясняваше даже без да я питат - "Да, баща ми се казва Димитрилян".
Друго подобно име ми е Стоянислав.

# 434
  • Бургас
Владена - на дядо си Васил и баба Динка

Общи условия

Активация на акаунт