Лазаня с готови кори?

  • 14 200
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 58
Във врящата вода сложи задължително сол и олио.
Следващият път, когато ти се дохапва лазаня, ако искаш пробвай с обикновени кори- "Фамилия"- например, че са по- грубички. Става страхотно!
Да ти е сладко Simple Smile

# 16
  • София
  • Мнения: 376
Да кажа сега какво се получи - не съм ги варила, просто ги наредих в тавата, - ред кори, ред плънка и ги залях с топъл и по - рядък сос Бешамел - те наистина повляха в него и омекнаха, на финала - естество - кашкавал да покафеняване!  Laughing

# 17
  • Мнения: 875
аз не съм готвила, но съм яла много пъти такава лазаня. корите не се варят, омекват си достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт