Отговори
# 450
  • София
Здравейте, сега се връщам от преглед. Имам си малка точка 3 см, отговаряща на 10 г.с. ( по календар съм 10.г.с. и 2 дни) . Така ми домиля, разплаках се... То милото си расте вътре, мърда си, върти се като пумпалче Heart
За щастие утре съм на преглед и при репродуктивния и пак ще го видя. Той прави по-хубави снимки и ще ви покажа Blush
Щерев....каквото и да кажа ще е малко.... но пък съм и пристрастна. Със сигурност не препоръчвам болницата.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 19:14 от Axenia

# 451
Здравейте, утре започвам 10 г.с. ,но последните дни имах хрема и кашлица , които третирам само с хомеопатия и промивки, не съм имала температура и се подобрявам , но днес започнах да усещам и циститни симпотоми , чакам обаждане от лекарката си дали мога да зпаочна Уринал или нещо подбно. Мислите ли , че настинка или цистит навременно третирани могат да повлияят на бебето ? Благодаря ви предварително за отговорите.

# 452
Здравейте. В 8 седмица съм, днес бях на преглед и всичко е наред. Видях, че пишете за бялото течение. През цялата предишна бременност имах, без да е имало гъбички или бактерии и сега имам малко. Днес ми взеха и секрет , но си знам,че ще е чист,защото нямам други оплаквания. През бременността се увеличава течението. Относно прокървявания и дискомфорти, мисля , че ако си слушаме тялото и често си почиваме,дори и да няма проблем, всичко ще е наред. Наистина спокойствието и търпението са най- важните лекарства през бременността и не само Simple Smile.
Аз искам да попитам дали някой може да препоръча гинеколог някъде в центъра на София,който следи по здравна каса и сте доволни, да има и добра апаратура. Благодаря

# 453
И аз съм се насочила към Cell Genetics и MaterniT21 Plus.
Дори смятам да не правя БХС само да си изкарам акъла. С 2 аборта и 40 г ще ми излязат чудесии по статистика.
Пренаталните тестове за момента са велико неинвазивно откритие!
Феталната морфология, разбира се не отпада. Тя също е важна за огледа на вътрешните органи и още куп неща.

Привет! 🙂
Аз също обмислям да направя в същата лаборатория тест MaterniT21 PLUS. Синът ми е дете от аутистичния спектър, но слава Богу високо функциониращ, умен, талантлив, здрав и красив...само че, няма потребност да е активно играещ с връстниците си, да общува с тях и е твърде взискателен всичко да е идеално. Има поведение на възрастен. Не знам дали това би могло да се хване генетично, но най-малкото съм на 41г. и се водя в рискова група. Е, друг е въпросът как се чувствам. 😁
Дано да има смисъл! Вие как мислите? 🍀❤️🌷
Здравейте, момичета 🌺
Да се запиша и аз, терминът ми е на 20 декември 🍀В нашето семейство аз съм на 5ти декември, мъжът ми на 9ти, само моята 10годишна мадама е родена ноември. Сега втората ми бременност е след ин витро. Аз също съм с гадене почти през целия ден, както повечето от вас като чета.
Исках да попитам дали някоя от вас си е правила с предишна бременност или обмисля сега да си направи пренатален тест? Моята докторка ми препоръча за София лаборатория "Cellgenetics". Аз съм от провинцията. В чудене съм дали да си пускам такива изследвания...
Пожелавам на всички леко бременеене и щастлив финал ❣️

# 454
Здравейте,
Да ви попитам вие пиете ли някакви други витамини под формата на хапчета освен фолиева киселина?
Моята АГ  ми каза само фолиева киселина, но не  мисля,че успявам да си набавям останалите витамини.. краят на 9г.с съм.
Благодаря предварително! 😇

# 455
Аз пия витамини Omepa VM-турски са, освен тях пия и омега 3, витамин Д и витамин Б 12 от спрейовете на бетър ю, защото не усвоявам витамините ако не са в метилирана форма а заради мутации в тромбофилиите имам дефицит на вит. Д и вит. Б12

# 456
Аз пия Витамин Д и SOD, което е антиоксидант. Simple Smile

# 457
  • София
А на някой от вас да са му изписвали Биозин мама? Днес ми го изписаха 2х1.

# 458
Здравейте, утре започвам 10 г.с. ,но последните дни имах хрема и кашлица , които третирам само с хомеопатия и промивки, не съм имала температура и се подобрявам , но днес започнах да усещам и циститни симпотоми , чакам обаждане от лекарката си дали мога да зпаочна Уринал или нещо подбно. Мислите ли , че настинка или цистит навременно третирани могат да повлияят на бебето ? Благодаря ви предварително за отговорите.
Здравей, на мен ми казаха, че уринал може да се пие при нужда.

# 459
Аз на обяд заспах и от както съм се събудила ни гърло ни хрема. Чувствам се повече от перфектно. АГ каза, че може да е било нещо моментно, да видя как се чувствам сутринта и ако съм добре да се чуем утре следобяд или сряда пообяд да отида. Това ще ми е последния преглед при Др. Богданова.

# 460
Здравейте, момичета!
Аз вървя към приключване... Пожелавам най-искрено да съм последната в темата с тази новина. Желая на всички ви декември да прегърнете здравите си, прекрасни бебчета.
Успех, момичета! Flowers Four Leaf Clover

Оо мила , искрено ти съчувствам .Аз минах през това преди 4 год.
Дано да се похвалиш с положителна промяна на ситуациата.Винаги има надежда.Ако не - приеми ,че така е трябвало да се случи и дерзай!!! След аборт лесно се забременява.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 21:26 от villsalex

# 461
Здравейте, момичета!
Аз вървя към приключване... Пожелавам най-искрено да съм последната в темата с тази новина. Желая на всички ви декември да прегърнете здравите си, прекрасни бебчета.
Успех, момичета! Flowers Four Leaf Clover
Много съжалявам, октомври месец и аз преживях загуба...Ето ме след пет месеца бременна , но изпълнена с много страх. Аз ти желая бързо възстановяване , спокойствие , подкрепа и много любов от половинката.! Това ще мине така е било писано , бъди спокойна и ме се отвинявай за нищо.  Разбирам те напълно силно гуш ❣️

# 462
Момичета да ви се оплача малко.
Много ми е тегаво с тези прегледи. Аз бях на 27.04 и следващия ми е на 17.05. АГ каза да мине повече време да видим повече, аз нали съм с късна О и бебчето тогава беше 4+6 с. Обаче мен много ме тормози развива ли се,всичко наред ли е. 20 дни в началото поне като не усещаш и т.н ми се струват много. Поне зацапването ми спря, но си имам болка ниско долу от време на време въпреки, че пия Нош па.
Извинявайте за дългия пост, но трябваше да споделя.

# 463
При мен първия преглед беше 27.04, а вторият е директно 31.05....за фетална. Голяма мъка е.
https://
Много ми е тегаво с тези прегледи. Аз бях на 27.04 и следващия ми е на 17.05. АГ каза да мине повече време да видим повече, аз нали съм с късна О и бебчето тогава беше 4+6 с. Обаче мен много ме тормози развива ли се,всичко наред ли е. 20 дни в началото поне като не усещаш и т.н ми се струват много. Поне зацапването ми спря, но си имам болка ниско долу от време на време въпреки, че пия Нош па.

# 464
Аз това не знам мога ли да го издържа 😄

При мен първия преглед беше 27.04, а вторият е директно 31.05....за фетална. Голяма мъка е.
https://

Общи условия

Активация на акаунт