Отговори
# 420
Христов в Надежда не знам дали следи. Аз като се наложи да раждам в София ходих на консулт при него. Много ми допадна и имаше много положителни отизви за него. Има тема за пазиентив Надежда, може да попиташ там.

# 421
Здравейте, момичета 🌺
Да се запиша и аз, терминът ми е на 20 декември 🍀В нашето семейство аз съм на 5ти декември, мъжът ми на 9ти, само моята 10годишна мадама е родена ноември. Сега втората ми бременност е след ин витро. Аз също съм с гадене почти през целия ден, както повечето от вас като чета.
Исках да попитам дали някоя от вас си е правила с предишна бременност или обмисля сега да си направи пренатален тест? Моята докторка ми препоръча за София лаборатория "Cellgenetics". Аз съм от провинцията. В чудене съм дали да си пускам такива изследвания...
Пожелавам на всички леко бременеене и щастлив финал ❣️

# 422
Здравейте, момичета 🌺
Да се запиша и аз, терминът ми е на 20 декември 🍀В нашето семейство аз съм на 5ти декември, мъжът ми на 9ти, само моята 10годишна мадама е родена ноември. Сега втората ми бременност е след ин витро. Аз също съм с гадене почти през целия ден, както повечето от вас като чета.
Исках да попитам дали някоя от вас си е правила с предишна бременност или обмисля сега да си направи пренатален тест? Моята докторка ми препоръча за София лаборатория "Cellgenetics". Аз съм от провинцията. В чудене съм дали да си пускам такива изследвания...
Пожелавам на всички леко бременеене и щастлив финал ❣

Здравей и добре дошла Simple Smile Аз ще правя пренатален тест другата седмица най-вероятно. Избрахме Vision на FutureHealth по препоръка от познати. За мен има смисъл от тези тестове, защото дават много повече информация, отколкото стандартните назначени от гинеколога. Ако човек има възможност е хубаво да се направи.

# 423
Христов в Надежда не знам дали следи. Аз като се наложи да раждам в София ходих на консулт при него. Много ми допадна и имаше много положителни отизви за него. Има тема за пазиентив Надежда, може да попиташ там.
Аз съм след ин витро в Надежда. Христов е страхотен, но отдавна не води ЖК, прави само серклажи - при нужда. За ЖК има поне десетина лекари, но са много натоварени. Графика им излиза, в средата на месеца и общо взето, май записват по един час на 3-4 седмици. Има пакети "ГРИЖА" за проследяване, основен около 700 лева и разширен - към 1000(това е по спомени). В тях не влизат ФМ и БХС. Ценоразписа е качен, на сайта на болницата. Утре съм на преглед, в 9г.с.+5 дни и вероятно лекарката, ще ми обясни по-подробно и ще трябва да избирам, кой да ме проследява.

# 424
Добре дошла! Аз няма да си правя пренатален тест. Приятели ми казаха, че нямала съм проблеми с предишната бременност, не би трябвало да имам и сега. Прегледите са обстойни, хубаво е да се направи ако човек има възможност, ние имаме пари, но нали не е като да са безкрай и не ми се дават 1000лв като се има предвид, че покрай едно бебе на 1г се харчат пари, покрай една бременност също и после с бебе….

# 425
Здравей Александра , аз съм правила на Cellgenetics. Според мен ако има нещо, което ви притеснява или е притеснило АГ при ФМ е хубаво да се направи. При нас беше, защото видяха по-голяма нихална транслуенция. Всичко е наред имам живо и здраво дете. Решихме все пак тогава да направим.

# 426
Здравейте, момичета!
Аз вървя към приключване... Пожелавам най-искрено да съм последната в темата с тази новина. Желая на всички ви декември да прегърнете здравите си, прекрасни бебчета.
Успех, момичета! Flowers Four Leaf Clover

# 427
  • София
Искрено съжалявам, Мишони!

Надявам се да се възстановиш бързо и да си заобиколена от подкрепа. Нашата тук я имаш! ❤️

Здравейте, момичета!
Аз вървя към приключване... Пожелавам най-искрено да съм последната в темата с тази новина. Желая на всички ви декември да прегърнете здравите си, прекрасни бебчета.

# 428
Аз ще правя пренатален в четвъртък в Тина Киркова , доктора ми го организира не зная коя е фирмата , но пълен пакет е 1130лв,което е доста добра цена.Като ми го направят в четвъртък и разбера подробности ще ви кажа.Иначе братовчедка ми с първото дете прави пренатален в Германия( тя живее там)всичко излезе супер , но се роди с генна малоформация и до днес (5г) се храни през корема , не може да ходи и говори.Със следващите две направо и взимаха околоплодна течност -нямат проблеми две прекрасни дъщери живи и здрави.Така ,че не зная до колко е сигурен.Но съм на 36, с един мисед и още нямам дете и сметнах че е по добре да го направя , пък каквото такова

# 429
Съжалявам. Бързо възстановяване и скоро в друга група ❤

Здравейте, момичета!

# 430
Момичета, на своя глава, бихте ли почнали желязо? Почти нищо не мога да ям, повръщам и съм си бледа. Предния път пак имах проблем с хемоглобина. А изследванията ще се пускат след 20май, сигурно.

# 431
Момичета, на своя глава, бихте ли почнали желязо? Почти нищо не мога да ям, повръщам и съм си бледа. Предния път пак имах проблем с хемоглобина. А изследванията ще се пускат след 20май, сигурно.

Според мен е по-добре да се консултираш с  доктор преди да започнеш да вземаш каквото и да е. На мен за гаденето много ми помогнаха обикновените бисквити на Житендар. Хапвам по няколко бисквити и супер бързо ми минава гаденето и след това си хапвам нещо друго. Айрян, таратор, супа, варени картофи по малко и често. Дано да успееш да намериш правилната формула за теб.

# 432
Здравейте дами, вчера понеже вече щях да се побъркам, се консултирах с АГ за гърдите. Той каза , че засега няма повод за притеснение, леко се успокоих, и тази сутрин хоп възвърнали са се на бременни гърди🤣. За сега всичко е наред при мен , разбрах че ,когато много се притеснявам и мисля по бременноста ,почва да ме боли стомаха. И аз няма да правя пренатален тест, освен ако не се налага.

# 433
Здравейте, момичета!
Съжалявам. Бързо възстановяване и ти пожелавам скоро нова радостна вест със щастлив финал.

# 434
Относно салса партитата и при мен така 😆, но мисля да си ги възстановя, като мине този крехък период. Дори се замислям дали утре да не отида, но само да приемам покани за бачата. 😉
Моите симптоми току затихнат и после пак, но сякаш съм една идея по-добре от няколко дни.
Коремът ми е подутичък, гърдите леко болезнени и вместо сутрешно гадене - вечерно такова. Втриса ме привечер и ми се доспива рязко!
Карам го лежерно и гледам да не се вторачвам много, много.....Забелязах нещо интересно. Явно с годините съм придобила някакакъв вид егоизъм и ми липсва всичко, от което се лишавам сега. Малки ритуалчета и удоволствия, които правят живота вълнуващ - чаша хубаво вино, ароматно кафе, секс, йога, каране на колело, суши, салса партита......Знам, че е временно и създаваме човече, но не очаквах така да се чувствам. Явно, когато изчакаш повече и разликата с първото е голяма, отново си на етап сякаш нямаш нито едно!

Общи условия

Активация на акаунт