Отговори
# 435
Здравейте момичета, надявам се да остана в тази група до финала, с термин 30.12.22. След ин витро процедура съм с трансфер на един ембрион. В петък съм на преглед, за да чуем сърчицето живот и здраве.
Аз нямам гадене и повръщане за сега, но от два дни ме мъчи тежко главоболие. Има ли нещо позволено в борбата с мигрената, понеже направо не мога да си намеря място?

# 436
Мошини искрено съжалявам! Прегръщам те❤
Честито WannaBe

Момичета аз днес съм с хрема😰😰😰

# 437
На мен за главоболие само парацетамол ми даваха да пия Simple Smile

Здравейте момичета, надявам се да остана в тази група до финала, с термин 30.12.22. След ин витро процедура съм с трансфер на един ембрион. В петък съм на преглед, за да чуем сърчицето живот и здраве.
Аз нямам гадене и повръщане за сега, но от два дни ме мъчи тежко главоболие. Има ли нещо позволено в борбата с мигрената, понеже направо не мога да си намеря място?

# 438
Привет! 🙂
Аз също обмислям да направя в същата лаборатория тест MaterniT21 PLUS. Синът ми е дете от аутистичния спектър, но слава Богу високо функциониращ, умен, талантлив, здрав и красив...само че, няма потребност да е активно играещ с връстниците си, да общува с тях и е твърде взискателен всичко да е идеално. Има поведение на възрастен. Не знам дали това би могло да се хване генетично, но най-малкото съм на 41г. и се водя в рискова група. Е, друг е въпросът как се чувствам. 😁
Дано да има смисъл! Вие как мислите? 🍀❤️🌷
Здравейте, момичета 🌺
Да се запиша и аз, терминът ми е на 20 декември 🍀В нашето семейство аз съм на 5ти декември, мъжът ми на 9ти, само моята 10годишна мадама е родена ноември. Сега втората ми бременност е след ин витро. Аз също съм с гадене почти през целия ден, както повечето от вас като чета.
Исках да попитам дали някоя от вас си е правила с предишна бременност или обмисля сега да си направи пренатален тест? Моята докторка ми препоръча за София лаборатория "Cellgenetics". Аз съм от провинцията. В чудене съм дали да си пускам такива изследвания...
Пожелавам на всички леко бременеене и щастлив финал ❣️

# 439
За всички с бялото течение. Когато е безсимптомно е абсолптно нормално, защото шийката на матката се затваря образувайки "тапа". Затова е течението. Ако обаче има парене, сърбеж, дискомфорт сте за микробиология!

# 440
Мерси блонди. Аз нямам парене или нещо такова и затова съм по-спокойна. Само тази хрема и сега зачервено гърло виждам. Ужас. Ще пиша на ЛЛ.

# 441

Днес в едното приложение, което ползвам имаше статия "Как да се справим с главоболието по време на бременонст". В него пишеше да се пие повече вода, ако имаш възможност да си почиваш/спиш повече и да се избягва кофеина. Ако въпреки това главоболието продължава да те тормози е най-добре да се консултираш с личния доктор и той да ти предпише нещо.

# 442
Здравейте, нова съм в групата.
Бременна съм  в края на 9 г.с. и на 26.04.2022г бях на преглед при АГ чухме пулса, но ми казаха,че има частично отлепване на плодното сакче..
Изписаха ми нош па за 15 дни 3х1 и  Циклогест 400mg х1 вечер за 15 дни.
На 27.05 съм отново на преглед.
Въпроса ми е възможно ли е да се закрепи плодното сакче?
От време на време имам леки болки или по скоро бодежи и не съм имала никакво кървене. Препоръчаха ми почивка.
Благодаря много предварително  и се извинявам, ако темата я има вече.
Желая лека бременност на всички и дано и аз имам здраво декемрийско бебче. 😊

# 443
Здравейте, нова съм в групата.
Бременна съм  в края на 9 г.с. и на 26.04.2022г бях на преглед при АГ чухме пулса, но ми казаха,че има частично отлепване на плодното сакче..
Изписаха ми нош па за 15 дни 3х1 и  Циклогест 400mg х1 вечер за 15 дни.
На 27.05 съм отново на преглед.
Въпроса ми е възможно ли е да се закрепи плодното сакче?
От време на време имам леки болки или по скоро бодежи и не съм имала никакво кървене. Препоръчаха ми почивка.
Благодаря много предварително  и се извинявам, ако темата я има вече.
Желая лека бременност на всички и дано и аз имам здраво декемрийско бебче. 😊

Здравей и добре дошла. Simple Smile Имам позната, която в началото на бременноста си имаше много сериозно отлепване. Не знам какво са й предписали, но наистина трябва да си почиваш и под почивка значи да лежиш повече. Тя прекара на легло няколко месеца и слава на Бога всичко е наред. Скоро очакваме да се роди нейното бебенце. Слушай лекарите си и прави каквото ти казват. Стискам палци всичко да е наред и при теб.

# 444
Теа здравей, аз бях с отлепено сакче със сина ми. Вече е на 2 години и половина голям мъж.

Лежах в болница веднъж за 5 дни и един пър на стационар 12 часа. У дома до 3 месец не мърдах от леглото, казаха ми да лежа без да съм седнала/ надигната по възможност. Почти без ставане. Кратки душове и да не е с гореща вода.

Също да не си пипам корема. Един доктор даже ми се скара, защото ръцете ми все били там. Бях на спазмолитици в болницата венозни и прогестерон орално, няколко инжекции. Като спра да ми зацапва добавиха и вагинално. При самото прокървяване и сложиха Хориомон не помня веднъж или два пъти. Пиех по схема с намаляне прогестерон ( утрогестан и дуфастон) до 22 г.с. ( или около нея) . Спряха ми аспирна, които до тогава пиех.

# 445
Здравей , добре дошла и при мен имаше отлепване слагам утрогестан 1х2 и 1х3 , после на втория преглед ми казаха че вече не се вижда отлепване , но продължихме с утрогестана. Аз си почивам доста, не работя и цял ден имам възможност да си лежа. И на втория преглед ми казаха да продължа с почивката въпреки , че не се вижда отлепване . Успех , лека бременност и до финал с нас ❤️

# 446
Благодаря за приема и  за отговорите.
Дано всичко бъде наред.
Лежа колкото мога,но и доста се схващам от лежането надявам се всичко да се нареди. ❤
Ще ми се наложи да шофирам за прегледа,проблем ли е возенето и шофирането в този случай?

# 447
Добре дошла Теа! Приятно бременеене. Надявам се всичко да е наред, аз не съм имала отлепяне нито с тази бременност нито с предната

# 448
Привет!
Аз лично не препоръчвам Щерев. Последното място, на което ще разчитам.
Ако нещата не са по учебник, гледат да се отърват от теб и те пращат в Майчин дом, за да те "оправят", цитат.
Искат само успешни бременности да отчитат....
Така всеки знае.
С мен бях любезни, докато всичко беше наред, а като отидох с изтичащи води в 6ти месец ми заявиха, че за тях тази бременност е приключила и ми дадоха листче, с което да отида в Майчин дом. Дори такси не ми повикаха. Бях сама, валеше проливен дъжд.
Е, оправиха ме в Майчин дом. А след година и нещо износих успешно сина ми, благодарение на специалистите в Майчин дом.
Тогава имахме възможност и сметнахме, че частната клиника ще ни даде спокойствие, отношение, сигурност......Да, ама не.
Като човек препатил след 10 г, пак бих избрала голяма болница с добра Неонатология.
Да не дава Господ някой от нас да минава през това.... Вярвам, че всичко е наред!

Аз точно след пътуване прокървих, не знам колко е старомодно, но имам едно на ум. Не мога да реша къде да се следя. Ще полудея. Една приятелка ми препоръча Щерев, д-р Арабаджи. Чета не много добри отзиви тук. Надежда много хвалят, но кой там, идея нямам. Моята гинеколожка (в Полимед) при която до сега си бях ли да избера... Нямам идея. А трябва да си избера тази седмица и да занеса направление.

# 449
Здравейте, аз да попитам има ли някой от Шумен?

Общи условия

Активация на акаунт