Отговори
# 540
Аз утре влизам в 11 седмица, качила съм едно кило до сега. Вчера си взех 2 рокли, не са за бременни, но мисля, че ще ме изкарат поне до Август. Имах си корем преди да забременея, но можех да го гълтам. Сега имам и не мога. Това е разликата. Не мисля че ми личи все още, но аз съм пухкава. За стрии, моя приятелка качи 30 кг като забременя, после ги свали, много е податлива на стрии, маза се много съвестно с масло на Палмърс и няма нито една стрия (!) . Аз мисля това да ползвам. Още не съм започнала, защото ми е мек корема, не се опънал. Но в даден момент ще трябва.
Казаха ми че в Малкия ЦУМ имало хубави дрехи за бременни. Трябват ми дънки и / или някакъв широк удобен панталон.

# 541
  • София
Аз си взех ето тази рокля на живо не изглежда толкова за бременни, а прави хубава талия... харесва ми.
Ходих в H&M и в LCW какво гледах, какво правих не видях секция за бременни.... лятото ще го карам с рокли явно...

# 542
Здравейте при мен нещата приключиха,оказа че развитието е спряло,доктора ми препоръча медикаментозен аборт който бил много по щадящ организма вместо кюретаж.Та сега в събота съм на преглед след цялата процедура да види какво ми е положението.На вас желая пухкави и здрави бебчета на финал ,бъдете здрави🍀🍀🍀

# 543
Аз за стриите си купих Kokona&Mother (Кокона и Майка)понеже ми е за първи път и нямам никакви понятия около бременноста си купих един дневник.(Вълнения , тайни , страхове на Мама тетрадка -дневник на бременната). Пише си всичко за бебето, в седмицата за майката ,има място да напише как се чувстваш какво преживяваш ,през седмицата и място за снимка. Чета доста от интернет за Бременноста и вие доста помагате, благодаря ви ,много! ❤️

# 544
Съжалявам, Краси Sad !
Желая ти скоро да си пак във бременните групи със щастлив финал и здраво бебче!

Здравейте при мен нещата приключиха,оказа че развитието е спряло,доктора ми препоръча медикаментозен аборт който бил много по щадящ организма вместо кюретаж.Та сега в събота съм на преглед след цялата процедура да види какво ми е положението.На вас желая пухкави и здрави бебчета на финал ,бъдете здрави🍀🍀🍀

# 545
Много съжалявам, бързо възстановяване психически и физически. Успех с другата бременност до финал ❤️ Ако имаш нужда съм насреща(преживяла съм го). Пухкаво бебче , желая.!❤️

# 546
Съжалявам. Пожелавам скоро отново бременност ❤

# 547
  • София
Съжалявам, Краси!

Дано преживееш всичко това възможно най-леко, имайки предвид обстоятелствата, и да си заобиколена от подкрепа.

Благодаря ти за пожеланията и: да ти се връщат!

# 548
Много съжалявам, Краси!
Някои от нас (за съжаление сме дори повече, отколкото предполагах) познаваме болката ти и искрено ти съчувствам…
Желая ти бързо въстановяване физически и психически, както и красива бременност, когато си готова! ❤

# 549
Ох, вчера бях на рожден ден и ядох пица с някакви гъби. Уж само 2 парчета, но после такова повръщане имах, че май никога през живота си не съм повръщала толкова много. Сигурно над 10 пъти. Цяла нощ не можах да спя. Болки в корема, гадене. Кара ме да повръщам, а няма какво... само едни големи напъни и вода ако съм пила.. Ужасно, имах чувството, че ще умра. Сега съм на работа и продължава да ми е зле, как ще издържа не знам... А днес съм и на преглед, в друг град и ме чака и пътуване в жегата... Голяма веселба, важно е бебчо да е добре, че си умирам от страх... Моят мъж казва, че всичко ми било на психическа основа... и повръщането, и повишеният пулс, безсъние., ядове... Сигурно има доза истина, но ми е и криво, че не ми влиза в положението.... Как ще повърна над 10 пъти, защото така съм си въобразила..... Sad

# 550
Разбира се, че не си си въобразила. Аз вчера също бях много зле, по ирония на съдбата и аз предния ден ядох пица с гъби. Ама нямаше такова повръщане. Аз болки нямах, да не би на пицата да й е имало нещо развалено? Повръщането го разбирам, но болки?! Днес задължително сподели с лекаря, какво е станало. Надявам се да ти мине скоро. Hug
Ох, вчера бях на рожден ден и ядох пица с някакви гъби. Уж само 2 парчета, но после такова повръщане имах, че май никога през живота си не съм повръщала толкова много. Сигурно над 10 пъти. Цяла нощ не можах да спя. Болки в корема, гадене. Кара ме да повръщам, а няма какво... само едни големи напъни и вода ако съм пила.. Ужасно, имах чувството, че ще умра. Сега съм на работа и продължава да ми е зле, как ще издържа не знам... А днес съм и на преглед, в друг град и ме чака и пътуване в жегата... Голяма веселба, важно е бебчо да е добре, че си умирам от страх... Моят мъж казва, че всичко ми било на психическа основа... и повръщането, и повишеният пулс, безсъние., ядове... Сигурно има доза истина, но ми е и криво, че не ми влиза в положението.... Как ще повърна над 10 пъти, защото така съм си въобразила..... Sad

# 551
Огромния подут корем всъщност е причината да не кажа още на хората около мен (освен близки роднини). Определено ще решат, че съм в 5-6 месец Grinning Joy и не ми се обяснява. За това се крия със широки тениски, якета. Когато корема си заприлича на месеца, в който съм си, тогава масово ще се перча вече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 552
Момичета, някоя има ли идея дали козметични процедури като дарсонвал са подходящи за бременни? Доколкото знам се ползва високочестотен ток. Предполагам действа повърхностно, но знам ли…

# 553
Точно и аз това се чудя понеже идната седмица съм на козметик и не знам дали е редно да ходя

Момичета, някоя има ли идея дали козметични процедури като дарсонвал са подходящи за бременни? Доколкото знам се ползва високочестотен ток. Предполагам действа повърхностно, но знам ли…

# 554
Аз вече бях на козметик - дамата е изключително добре запозната и е преподавател в университет (нещо свързано с ”козметичните” теми). Та тя ми каза, че няма да ползваме дарсонвала щом съм бременна, но всичко друго - пара, съобразени масла и механично почистване са ок.

Общи условия

Активация на акаунт