Отговори
# 600
Здравейте, момичета, днес излязоха резултатите от пренаталния тест, слава Богу всичко е нормално Hands Pray Въпреки, че не е най-разширеният пакет, но както и да е…
Изглежда чакаме момче Blue Heart

В петък съм на БХС, дано тогава най-накрая да се успокоя.
Желая здрави бебчета на всички!

# 601
Супер за новините Simple Smile Къде прави теста?

Да попитам ощу нещо ,ако някоя е чувала или ходила:) Имате ли мнение за МЦ
Ортогин и доктор Игнатов? Правят по-модерен БХС?Нямал общо с този в МД.Поне това казаха.Кръвта се изследва после в Цибалаб.Има различни пакети .Там ме изпраща моята АГ,но се чудя заслужава ли си...

Здравейте, момичета, днес излязоха резултатите от пренаталния тест, слава Богу всичко е нормално Hands Pray Въпреки, че не е най-разширеният пакет, но както и да е…

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 17:43 от Edelvais123

# 602
Благодаря! В Майчин дом при д-р Брадинова. По другите въпроси не мога да кажа нищо Confused
Супер за новините Simple Smile Къде прави теста?
Да попитам още мнение имате ли за МЦ
Ортогин и доктор Игнатов? Правят по-модерен БХС?Нямал общо с този в МД.Поне това казаха.Кръвта се изследва после в Цибалаб.Има различни пакети

# 603
  • София
Аз ходя при доцент Игнатов в Ортогин, Еделвайс, и за мен е най-прекрасният човек и професионалист.

Бях писала и по-нагоре в темата с похвали.

Носи ми спокойствие, много е възпитан и е изключително знаещ и можещ.

Не говори много проактивно, но ще отговори на всичките ти въпроси Simple Smile

Аз за нищо на света не го сменям, при миналата ми бременност добре че беше той.

Да попитам ощу нещо ,ако някоя е чувала или ходила:) Имате ли мнение за МЦ
Ортогин и доктор Игнатов? Правят по-модерен БХС?Нямал общо с този в МД.Поне това казаха.Кръвта се изследва после в Цибалаб.Има различни пакети .Там ме изпраща моята АГ,но се чудя заслужава ли си...

# 604
  • София

Чудесна новина! Честити сини гащи Blush

# 605
Браво за страхотния резултат и честита синя панделка❤️

# 606
Еха, честито за резултатите! Аз все още не съм сигурна дали да правя тест, май ще изчакам БХС и феталната, ще обсъдим с АГ, исках  Invite, ама докато се доредя и ще го спрат. Та ще го мислим.

# 607
Здравейте, плахо се включвам и аз при вас след 2 спонтанни аборта. Оказа се,че съм с тромбофилия. Сега съм 9с +5 дни с термин 15.12 . Надявам се този път всичко да е наред. Пожелавам го и на всички вас !

# 608
Момичета, получихме резултатите от пренаталния тест. Слава Богу, напълно отрицателен за всички изследвани хромозомни аномалии и микроделеции! Очакваме момиченце. 💗💗💗
Чувствам се много странно, много развълнувана - от дете си мечтая за момиченце, но с ММ бяхме някак си убедени, че ще е момче и сега тази информация хем много ме радва, хем ме учудва. На мамите, които имат други дечица, случвало ли ви се е така да мислите, че очаквате едното, а да се окаже другото?
Не ме разбирайте погрешно - и за двамата с ММ полът няма никакво значение и съм сигурна, че той също ще е много щастлив по-късно като му съобщя (още обмислям каква изненада да му направя). Просто ми е интересно тези, които вече сте минали от там как сте реагирали на новината.  🤗

# 609
  • София
Браво и честити розови гащи Flame, чудесна новина!

# 610
Здравейте, правихте ли консултация с имунолог/ хематолог? На Фраксипарин ли сте? Какво ви посъветваха като мерки?

Сигурна съм че всичко ще е наред, само бъдете спокойна! 🌺

Здравейте, плахо се включвам и аз при вас след 2 спонтанни аборта. Оказа се,че съм с тромбофилия. Сега съм 9с +5 дни с термин 15.12 . Надявам се този път всичко да е наред. Пожелавам го и на всички вас !

# 611
Честито миличка за прекрасните новини!
Продълбаваш напред по-спокойна и зяпаща роклички! Страхотно!

Момичета, получихме резултатите от пренаталния тест. Слава Богу, напълно отрицателен за всички изследвани хромозомни аномалии и микроделеции! Очакваме момиченце. 💗💗💗
Чувствам се много странно, много развълнувана - от дете си мечтая за момиченце, но с ММ бяхме някак си убедени, че ще е момче и сега тази информация хем много ме радва, хем ме учудва. На мамите, които имат други дечица, случвало ли ви се е така да мислите, че очаквате едното, а да се окаже другото?
Не ме разбирайте погрешно - и за двамата с ММ полът няма никакво значение и съм сигурна, че той също ще е много щастлив по-късно като му съобщя (още обмислям каква изненада да му направя). Просто ми е интересно тези, които вече сте минали от там как сте реагирали на новината.  🤗

# 612
Не съм правила консултации с имунолог или хематолог. Имам назначена терапия от гинеколога ,който ме следи и трябваше при положителен тест да започна-  0.6 мг Клексан един път дневно и 100 мг аспирин вечер. Каза ми  за моя вид тромбофилия  ( хетерозиготен носител на мутантния алел на гена за протромбин) рискът е от венозни тромбози и е от изключителна важност да съм много добре хидратирана и да се движа много. ( за да няма застой на кръвта)

Здравейте, правихте ли консултация с имунолог/ хематолог? На Фраксипарин ли сте? Какво ви посъветваха като мерки?

Сигурна съм че всичко ще е наред, само бъдете спокойна! 🌺

# 613
Flame, честито! Радвам се за добрите резултати!
Честито и на новата мама- Бамбита, желая ти успешен финал и безпроблемна бременност!
Аз пак съм в дупка, цяла нощ сънувам глупости, тревожа се -не ми се гади, не съм отпаднала вече, не ми се спи толкова, все едно и малкото симптоми, които имах, вече не ги усещам толкова. В края на 10гс съм и се утешавам с факта, че се насочвам към втория триместър и ще изчезнат. Ще изчакам обаче 24май за прегледа и да видим. Записахте ли се вече на ЖК? Какви изследвания правят -само кръв ли вземат?

# 614
Аз нямам никакви от началото. 😬

За ЖК кръв и урина. След това всеки месец същото 😄

Общи условия

Активация на акаунт