Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 9

• 28 694
  • 621
  •   1
Отговори
# 120
Един артист би изиграл всяка роля, стига да е добра. Но наистина трябва да има и минимална визуална прилика. Гримът си е грим, камерата - камера, но към средно висок мъж трудно ще наподоби двуметров дългуч с еднометров нос (да ме прощава генералът)
Нещо ми беше скучен днешния епизод. При това участниците се справяха добре.

# 121
  • Велико Търново
По въпроса за братята Карамазови - всъщност Билалов започна да изброява имената им, тъй като участничката първоначално се беше насочила към отговор "трима". Едва ли целта му е била чак да ѝ се подиграва или пък да се самоизтъква.
Нищо не съм чела, гледала, слушала и т.н., свързано с "Братя Карамазови", но явно някога отнякъде нещо ми е минало през съзнанието, щом знаех верния отговор. А може би просто някак не ми се връзва да има само двама (законни) братя, знам ли... Grinning

От днес - въпреки че за немските овчарки наистина е широко разпространено мнението, че са интелигентни, бях напълно сигурна за бордър колито. Пак някъде някога нещо съм чела и ми се е запечатало. Е, чак името на конкретното куче не знаех, естествено Grinning

# 122
  • София, България
Нали за тази стопаджийката става въпрос? Че говорех по телефона и изпуснах този въпрос за Карамазови.И аз съм ги чела,но пак не ги помня всички братя. Simple SmileАз пък се втрещих да не си чувал за Копакабана.И да не разбереш въпрос.Хайде понякога малко завъртяно и подвеждащo са написани,но сега си беше точно и ясно:от всичките певици родени в Канада и тн.И тя взе да развива теории кои не били родени в Канада..Rolling Eyes

Мен въпроса за братя Карамазови не ме възмути толкова, не съм ги чела.
Обаче, извинявайте, във въпроса за Канада изобщо не ставаше ясно, че всички са родени там.
Въпроса беше:

Коя певица родена в Канада е кръстена на ....

Това значи, че верния отговор е роден там, но не задължително и останалите.
Ако искаха да е ясно, че всички са родени там въпроса трябваше да звучи така:

Коя от певиците, родени в Канада, е кръстена на ....

Според мен си схванаха гафа, и му казаха да и подчертае, преди да се откаже,  че все пак всички са родени там

# 123
За мен не е гаф, а само усложнява задачата - допуска се, че има две удовлетворяващи изискването, но само едната е от Канада. Тоест става по-сложно, защото им а две условия за проверка - името и родното място. Но няма противоречие или объркване.

# 124
И аз така го разбрах. Даже реших, че е Селин Дион, понеже само за нея знаех, че е от Канада.

А Карамазови съм я чела до 250тата страница и въобще не си спомням колко бяха, още по-малко как се казват. То даже родствените връзки и 1000те руски имена ме отказаха да продължа. Натоварваха ме, може и да защото я почнах на пдф. Но и с книгите, които съм завършвала, почти никога не си спомням имена, понякога и автора забравям. Сигурно имам проблем с паметта.

# 125
Е, Пикасо де.

П.П. много ме дразни Билалов, като си натаманява ударенията. Пика́со е, все пак е испанец, не французин.

# 126
Пикасо. Любимец на водещия.

# 127
Кокосов орех. Много сладък въпрос.

# 128
Много тъпо изгърмени два жокера...

Поправка, много тъпо изгърмени ТРИ жокера... Може ли някой да не знае че бялата светлина се разлага на пълен спектър, а слънчевата също

# 129
Изпуснах началото. Защо е използван жокер?

# 130
  • София, България
Вчера Билалов каза Андре агасИ, детето не чу и вика: - Кой, агАси? 😄😄😄

# 131
Да, това с ударенията е много дразнещо.

# 132
Ох, тези народни песни! 🤦♀ Много са ми сложни тези въпроси. 😂

# 133
  • Sofia
Ееее, Куче в чекмедже! Трябва да го знае

# 134
  • София, България
Тая е от тва поколение, дето не може да не е гледала Куче в чекмедже поне 10 пъти... Добре, че не "инфлуенцира" публиката, че щеше да ги обърка 🤭

Общи условия

Активация на акаунт