Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 9

• 28 663
  • 621
  •   1
Отговори
# 105
Учеше се, затова нищо от нея не помня Simple Smile Даже мразех литературата.

# 106
И аз залагах на бордер коли, макар да не бях сигурна. Чела съм за работните кучета и точно тези са от най-умните. Овчарката се дресира, но не е чак титан на мисълта.
По принцип овчарските кучета се делят на два вида - охранителни и работни. Първите са едри и злобни, вторите относително дребни, но пъргави и умни и могат да подкарват стадата по желан от овчаря начин.

# 107
Този се изложи вече - колаборационистите са СЪС властта, а не против. Има негативен нюанс, защото да се сътрудничи на властта сляпо, обикновено не е нещо хубаво.

Позна за марката, но щеше да използва жокер... Как бързо размисли.

# 108
  • София
Джокович

# 109
Марк Твен.

# 110
Марк Твен и това е известен факт.

# 111
Да Simple Smile
Скоро май минава - помня медийния шум около това.

# 112
Дано му помогнат, защото е обещаващ играч.

# 113
Залагам на де Гол. Той е дълъг, гърчав и грозен, а Ричард Бъртън е красавец и не е два метра. Странно ще ми е баш него да играе.

# 114
Интересно с коя комета я бъркам, помня че гледах нещо...
Този път май не разбра въпроса - Билалов пита кой е Ричард Бъртън, а участникът вика "генерал"??

# 115
  • Бургас
Изгоря.

# 116
  • Русе
Тази песен и аз не я знам, за първи път чувам за такава.

Е, как, бе, Борис Машалов! Изключителен певец. Цитатът не беше съвсем точен: "Изкарвай, Гано, говеда..." "нашите, Гано, вашите. Нашите, Гано, вашите, чичови брези биволи, ша ида да ги продавам, дано ти сърце откупя. Гана Никола думаше, либе Никола, Николчо. Сърце за пари не давам, сърце за сърце менявам."

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 22:47 от евпетра

# 117
Ами аз днес и на въпроса за инструментите не можех да отговоря.
Понякога без жокер не мога да мина въпрос за 400, но на четирицифрени и петцифрени суми нямам нужда от варианти.

# 118
Въпросът за 10 000 беше, хайде да не казвам елементарен, но доста лесен. Забравил съм как изглежда Ричард Бъртън, но още докато Билалов четеше отговорите, бях сигурен, че верният отговор е Дьо Гол. Чърчил, Тито и Троцки чисто антропологично имат някои прилики в телосложението и формата на лицето, Дьо Гол изглежда по съвсем различен начин от тях тримата. Дори не е нужно да имаш филмови познания, за да отговориш този въпрос.

# 119
Струва ми се,че с подходящ грим Бъртън може да го докара на вид като Де Гол,но логиката тук е,че англичанин надали би играл французин и то пък френски президент...

П.П.

Поаро не е французин,а белгиец,ако се каните да предложите контрапример...

Общи условия

Активация на акаунт