Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 9

• 28 526
  • 621
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Е, супер лесен въпрос. Че е баскетбола би трябвало да знае всеки, дори и да не гледа спорт.

# 451
И не е чувал за ендоскопия... Завират камерка в стомаха.

Логично е да е лекар.

Питат за възстанието на Константин и Фружин... Този няма котви.

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 18:14 от pppqqq

# 452
Фружин и Константин

# 453
То така си се казва това въстание. Не е нужно да си историк, за да си го чувал...

Иван Асен и той е втори. Как се излага!

# 454
 Егати лесните въпроси - и баскетбола, и кедъра, и гастроскопията и въстанието. Че то Константин и Фружин са като Кирил и Методий - само заедно се споменават.

# 455
# 456
Гугъл го изкарва още в набирането... Ако беше казал правилно въпроса щеше да му помогне жокера

# 457
С е - спомням си разни тъпи експонати, като стара булчинска рокля. Давали са репортаж.

# 458
  • Пловдив
Аз пък за пръв път чувам за ливанските кедри, но изключих другите три.

За музея най ми харесваше да е на големите провали, но...

# 459
Добре де, на знамето на Кюрдистан в центъра не е ли слънце?

# 460
Добре де, на знамето на Кюрдистан в центъра не е ли слънце?

Слънце е, ама слънцето не е ли звезда?

# 461
Така е, моя грешка, много буквално прочетох въпроса. Но като цяло при символите очаквам звездата да е звезда, а не да си припомням уроците по физика 😂

# 462
По-скоро проблемът е, че като чуе звезда, човек си представя петолъчка.

# 463
Никой не отбеляза, че според нея е район от бившия СССР. А турците и в момента се бият с кюрди. Даже преди време пишеше (имам предвид по новинарските сайтове) за известни актьори от турските сериали, че са кюрди и подкрепят тяхната кауза.

# 464
И аз като Melusine очаквам слънцето да е слънце, звездата да е звезда. Simple Smile Ако има някакво разделение при флаговете според това какво е изобразено на тях – слънце или звезда – едва ли слънцата и звездите са на едно място. Не съм гледала, само предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт