Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 9

• 28 511
  • 621
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Има записани 6 дни по 6 записа през април =общо 36 записа които сега ще излъчат от септември.
Някой знае ли кога ще има записи за новия сезон, че мъжа ми иска да го запиша за участие.
Ако някой са поканили за запис може и на лични да ми пише.

# 601
  • София, България
Много е тегава анкетата, 4 дни ми стоя отворена на компютъра и я попълвах ... Пуснете му я, ако е отворен сайта, те ще го извикат като почнат да записват.

# 602
  • In The Middle Of Nowhere

# 603
  • тук, на мястото си
Ще има двубой Билалов - Кънчев.

# 604
Крайно време беше Нова да махнат тая тъпня със 100-те човека.

# 605
И преди писах, че за мен е отвратително Семейни войни - ако се случи да забравя телевизора на този канал, направо настръхвам (от ужас) от гласа на водещия...
Иначе - продължавам да следя Стани богат, с което съм свикнала, както и Последният печели. Новото предаване ще гледам, ако няма друго, или ако хвана повторение.

# 606
Аз категорично оставам на Стани богат. Новото не предизвика интерес у мен, а и ми се струва със сложна и тромава концепция.

# 607
Аз ще погледна новото да видя дали ще ми спечели интереса. Последният печели не ми е интересно и не го следя. Но определено Стани богат е най-доброто от трите, Бтв печелят точки. Не знам защо БНТ изпуснаха формата.

# 608
  • Велико Търново
Защото нямат бюджет. А и все пак е обществена телевизия и винаги ще има съмнения, че наградите се дават от парите на данъкоплатеца.

Крайно време беше Нова да махнат тая тъпня със 100-те човека.
Не я махат, а я местят - от 17 ч.

Стани богат ще гледам на запис. Поне в началото. После, като ги сложа на кантара с Голямото преследване, ще видим. Последният печели ще започна да го гледам, така или иначе е с друг начален час, но много се надявам да са променили това-онова от правилата.

# 609
Ужас, значи продължават 100-те човека? Не че го гледам, но не знам защо предположих, че са се лишили от него в програмата.

# 610
Пълна тъпотията е Семейни войни. Особено водещия с тъпите си смешки и абсурдни костюми.

# 611
И аз не разбирам защо е толкова ценна тази тъпотия, от колко години се върти. Доколкото разбрах, ще я дават един път седмично, в петък, на мястото на сериала от 17 часа.

# 612
  • тук, на мястото си
И аз мислех, че махат Семейни войни, жалко!
Не мога да разбера новото предаване, може би като започне.
Кънчев малко пренавит ми се вижда. Билалов е спокоен, по-тежко го дава.

# 613
  • Велико Търново
Прочетох, че "Семейни войни" ще има нов сезон и ще се излъчва от 17ч., но не пишеше, че ще е само един ден в седмицата. То не че в този час и ще го "хващам", де. Понякога даже и от 18 ми идва рано, но... да живее връщането назад!

Напълно в реда на нещата е пренавитостта на Кънчев. Независимо че е с голям опит, все пак започва съвсем ново предаване, непознато у нас. Той е неговото лице и до голяма степен от него зависи как ще потръгне. В реда на нещата е и Билалов да е спокоен - Стани богат вече си има утъпкана пътека, от какво да се притеснява. Освен, евентуално, от спадане на рейтинга и спиране на предаването, ама за това има време. Пък и не е сигурно, че ще се случи.

# 614
Според мен излъчването на Кънчев все пак е и "част от заданието", той трябва да привлече аудитория за новото предаване. Бтв не изглеждат съвсем спокойни, след като за първи път разчупиха рекламата за новия сезон този път плюс пуснаха мини сериала за Стани Богат точно преди старта на сезона. Бих казала, че и двете телевизии се справят добре с маркетинга Grinning

Общи условия

Активация на акаунт