Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 9

• 28 541
  • 621
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Слаба работа последните дни, няма какво да се коментира.
Вече би трябвало да сме в последните седмици на шоуто, та се надявам в края някой да отвори въпрос поне за 50 хилки. Simple Smile

# 376
Мацката днес беше пълна трагедия, голямо мислене, голямо чудене, добре, че не се прехвърли и у следващата серия...

# 377
Последната участничка беше пълна скръб- как може джонка да не е чувала.
Билалов подсказа явно на въпроса за Дюрер. Никак не е честно!

# 378
На мен и въпроса за Дюрер, и този за париите ми изглеждат познати - не знам дали е дежа ву или ефект на Мандела...

# 379
Явно на различните хора ,различни въпроси са лесни или съответно трудно.Дюрер и парийте от воле познах,но за тези джонки-само гондола знаех какво е.Пък над 50 съм и съм пътувала,хиии!За веднага и незабавно си беше ясно,ама.
Чакам въпрос за 50 хиляди,ама дали?А дано!

# 380
Джонките са с едни хубави червени платна, като ветрила - лесно се запомнят, ако ги види човек.
И останалите отговори определено не бяха китайски.

# 381
То зависи и какво е чел човек на младини - който е чел Джеимс Клавел ги знае, който е чел други книги - друго знае. Simple Smile

Ех, припомних си Шогун с Чембърлейн ...

# 382
  • Sofia
Не толкова Шогун, колкото Тай-пан 😀

# 383

И Тай-пан е  чудесен, но на мен първата ми среща беше с Шогун.

# 384
  • Sofia

И Тай-пан е  чудесен, но на мен първата ми среща беше с Шогун.

А, то на повечето първата ни е била с Шогун и Ричард Чембърлейн!
Аз за джонките имах предвид Тай-пан...

# 385
Да открия днешната сесия Simple Smile

"Той голям не ще да порасте" според мен е интерпретирано грешно във въпроса. Песента е стара и на архаичен език и в нея "не ще да" има смисъл на "няма да", а не на "не иска да".  Това се потвърждава и от следващата строфа  - не ще има розови страни, тук вече всичко е ясно.

Не, че е фатално, но е формална грешка във въпроса. Ама млади са редакторите Wink

# 386
Точно така. Но колкото и да са млади, е ясно,  че има разлика между "не ще да има розови страни" и "не ще има розови страни" например.

# 387
Тази дума дори не я знам и май не е българска.

# 388
Изгърмя...
Пак ще гледаме глупости известно време.

# 389
  • In The Middle Of Nowhere
Неприятен участник с някакви кофти маниери и се радвам, че отпада, макар че и аз не го знаех този въпрос и също щях да маркирам мис свят. Не бях чувала за тази Сандра Ким...

Общи условия

Активация на акаунт