🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 814
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 230
Радвам се че Зоран спечели, Карин изобщо не ми харесва, Ганка ми е на кантар. Зоран ми беше забавен през цялото време, макар че на моменти се оплиташе и не беше изцяло искрен, като не каза директно на Бо - гоня те защото си ми сигурен вот. На останалите въпроси си отговори честно и откровено. Не ми направи добро впечатление и когато детенцето на Милен занесе сандвича на Карин, хвана я за ръката и ми се стори че нещо грубо и каза или поне на мен така ми се видя - връщах 2 пъти. Чувствително съм на тема деца и това ме огвръщава. Така си отвратих и от Карин още в самото начало, първо изплямпа на другите заедно с Маги нещо, което те инициираха да се крие. После хахо хихи дай да ядем тва видео не е важно… Но не беше лош сезона, интересно беше, надявам се да има пак. Любимо предаване от детството ми е - когато даваха чужд формат по тв-то Simple Smile

# 1 231
А Карин ми направи добро впечатление със самоиронията. Много ме дразнеше с тази храна цял сезон, но постъпката на Милен като използва детето беше тъпа. Тя вместо да се вкисне се опита да го обърне на шега. Да не забравяме, че това е жена, която не е майка все още и беше някъде 5-7 ден в предаването.

# 1 232
# 1 233
Нямах фаворит сред тримата финалисти. Ако Анелия беше сред финалистите предпочитам нея. Младо, способно и нахъсано момиче, а в началото хип ме я харесвах.

# 1 234
Май, че няма да има следващ сезон. 😑
Ако няма да има и се пръкна този един сезон от нищо и след него на никъде след не знам си колко години пауза, така у мен остава едно впечатление, че бтв са дължали някакви пари на Зоран и не са намерили друг законен начин да му ги платят. Извинете ме за криминалното ми мислене, но това, което напоследък гледам, че се случва в тая телевизия, не ми дава възможността да мисля нищо хубаво.

# 1 235
Май, че няма да има следващ сезон. 😑
Ако няма да има и се пръкна този един сезон от нищо и след него на никъде след не знам си колко години пауза, така у мен остава едно впечатление, че бтв са дължали някакви пари на Зоран и не са намерили друг законен начин да му ги платят. Извинете ме за криминалното ми мислене, но това, което напоследък гледам, че се случва в тая телевизия, не ми дава възможността да мисля нищо хубаво.
Малко теория на конспирациите, но пък не го изключвам като възможност. Зоран единственото сравнително популярно лице в предаването.

# 1 236
Според мен причината е доста по-прозаична. Не можаха да си избият вложенията заради катастрофалния маркетинг. Не виждам конспирация.

# 1 237
Честито на Зоран! Заслужена и безапелационна победа!
Детенцето Сива му е одрало кожата.
И колко се радваше.
Жалко, че няма друг сезон. И с това къмпинг оборудване се излагат.

# 1 238
Разочаровах се, че нямаше нито един глас за Кари, защото бях за нея.
Все пак съм доволна от тримата финалисти.

Въпросите на Йоана бяха злобни и базирани на случки, на които не е присъствала, изложи се.

# 1 239
  • София
Така, пак някакво объркване има. От типа развален телефон. Според мен още снощи стана ясно, но явно всички продължават да очакват някакво чудо.
Никой не е споменавал изненада!
Ваня Джеферович преди седмица в едно стори каза, че на финала за участниците ще има някакъв туист. За участниците, не за нас. Предполагам, имаше предвид, че на финала (техния, там, във Филипините) разбраха, че ще се гласува със смс.

# 1 240
Къмпинг оборудването да го бяха дали на 2я по вот.

# 1 241
Къмпинг оборудването да го бяха дали на 2я по вот.

Доста грозно щеше да стане:
Зоран - 150К
Ганка - къмпинг оборудване
Кари - сандвич

🤣🤣🤣

# 1 242
Де и част от наградата да беше малко талант за жена му "актрисата "

# 1 243
Това със сандвича на мен не ми хареса. 😁😁

Ехх, ще ми липсва предаването и темата.

# 1 244
Ами за Ганка и Ванко трябва да е по-важно, че се намериха там. Пари ще изкарват - Ганка има стабилна работа в ИТ сектора, а той е известен фитнес инструктор.

Общи условия

Активация на акаунт