🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 765
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 290
И въпреки пасивната си игра, лакомията и нито един вот от журито на финала, Кари си остава най-харзиматичния образ от сезона. Много лесно ѝ се получава общуването с хората, думите се леят от устата ѝ с лекота... само малко да се беше напънала...

# 1 291
Но и това, че ще запомним Карин само с непрекъснатите вопли за манджа, е достатъчно показателно какво тя самата е/не е направила.
Мила и симпатична е, но предпочитам да си говорим за спринтове, отколкото да я гледам в Сървайвър.
Интересното е, че води по един страхотен начин подкаста си, много е добра в интервютата и в писането на въпросите/сценария за събеседниците си. Не знам защо се получи така играта и, да остане в аналите като Спаска. Беше може би прекалено пасивна. Изпусна шанса да изгони почти всеки, който пожелае в момента, в който Анелия и предаде целия контрол над ситуацията в Мапурондо в ръцете и. И тя остана брутално пасивна.

Въобще не се изненадвам, Bengun. Simple Smile Не съм ѝ слушал подкаста, но Карин ми звучи като човек, с когото лесно можеш да се разбереш. Предразполога към разговори. В този смисъл е перфектният интервюиращ/събеседник.

Но това, че е емоционално интелигентна/проявява сърдечност/емпатия/сговорливост, не значи, че е инициативна. В Сървайвър просто се пусна по течението и то взе, че я отведе до финала. Част от причината е именно тази ѝ социалност, която я прави добър интервюиращ - на хората явно им е било приятно в нейната компания. Обаче, само това не е достатъчно да спечелиш целия формат.

Предполагам, че не обсъжда Сървайвър, защото съжалява, че не е направила повече (а имаше такива шансове).

# 1 292
Просто не и се наложи на Кари да бъде НЕхаризматична.
Даваха и храна, отделно Зоран, Ванко, Ани, Гани я подкрепяха..
Айде да беше на острова сама или застрашена на няколко съвета, можеше и да покаже рогца.

# 1 293
  • София
Причината Карин да не бъде застрашена на съвет и още по-малко да отиде на Острова, което си е отпадане от играта, се крие до голяма степен в това, че е харизматична. Едното е следствие от другото.

# 1 294
Ще ми се доктора и Георги да ги гледаме в някой друг сезон...
Също много жалко, че Живка от Фермата не участва в това предаване вместо в другото.

Живка нямаше да има много шансове по мое мнение чисто поради това, че е чепат характер, съмняваме да мине и през кастинга,защото няма и визията чисто като телосложение.

Преди началото на излъчването не излезе ли информация, че македонецът печели...или с такива спомени съм останал !

# 1 295
На мен не ми е.
Ако беше супер харизматична щеше да има подкрепа от журито, затова че е много супер хипер честен и добър човек блв бля, но и ти имаш право, явно е добра компания все пак.

# 1 296
  • София
Ако беше супер харизматична щеше да има подкрепа от журито, затова че е много супер хипер честен и добър човек блв бля, но и ти имаш право, явно е добра компания все пак.
Журито не гласува по симпатии този сезон, мнозинството изтъкнаха като причини "голями и смели ходове", които липсват в играта на Карин. Ако беше по симпатии - Ванко щеше да даде гласа си за Карин или Ганка.

# 1 297
Може би точно тук се крие ключа към гласа на Ванко. Разговорите в къщата на журито вероятно са се въртели около това какъв трябва да в победителят, да не се гласува по симпатии, а да се оцени играта на финалистите и т.н. и Ванко този път е решил да не изглежда сякаш само той не знае за какво става дума (по подобие на участието му в съветите) и не е дал както щеше да се окаже празен глас за Кари.

# 1 298
Направиха й мечешка услуга с всичките реверанси. Може би давам прекалено много кредит на Зоран, но дали това не беше целта му? Един вид да я успокои, че той държи всичко под контрол и тя няма защо да се притеснява за бъдещето си в играта, а реално с този ход я приспа и тя започна да неглижира собствения си път.

Нека напомня, че тя твърдеше в първите 3-4 дни от играта, че целта й е да играе със слаби физически играчи - Йо, Бо, Георги (той не е наш слаб, но 😁). Този план бе провален от непрекъснатите смени в племената, но доста рязко из основи смени плочата. От идея да играе със слаби физически играчи, та се хвърли във вечна неразделна любов с физически силните. Е, факт е, че Ванко не се оказа силен в игрите, но тогава никой не го считаше за слаб играч.

# 1 299
Ох, да си кажа аз за финала днес. Ами много странен ми беше.
Първо, забелязахте ли как Мила беше на път да заплаче, когато задаваше въпросите си към финалистите?
Иначе за финала.... приличаше на бързо скалъпен, колкото да има някакъв.
 Всички изглеждаха да стоят там на сила, сякаш знаеха, че Зоран печели. За тях не е било вълнуващо и искаха да си ходят. Зоран и той не изглеждаше много изненадан.
Въпросите на Владо бяха неудобни, особено тези с любовните истории. На Анелия й стана гадно от зададения въпрос за доктора. Всеки се оправдаваше с монтаж.
Няма да коментирам цирка от двамата "мъже" от публиката. Беше неудобно за гледане и слушане.
Все пак ме е яд, че не обявиха кастинг. Надявам се на нов, но след няколко години. Дано изгладят допуснатите грешки!

# 1 300
  • Sunshine state
Що годе хубав сезон, но доста слаб финал. Нещо го няма духа от преди, няма го заряда. С тия големи паузи между сезоните явно губят инерция.

# 1 301
  • В светлината на слънцето
И съм доволна, и ме е яд.
Доволна съм, защото все пак спечели играч, познаващ и играещ играта (абстрахирам се от личните си пристрастия). Яд ме е, защото този играч е от семейството на bTV, което му даде очеизвадно предимство и лиши победата от чистия блясък.
Доволна съм, защото най-после стратегиите бяха водещи, а не физкУлт-ура(то) и много от участниците мислеха активно. Яд ме е, защото имаше хора, които не само не бяха наясно чий го дирят там, а не бяха готови и на лишенията, които ги очакват (а този сезон не бяха чак такива страховити). И това не бяха един и двама. На тяхно място биха могли да влязат подготвени хора, които да направят играта още по-интересна.
Яд ме е и за финалната тройка. Ех, само като си помисля какъв интересен финал бихме получили, ако Зоран бе в компанията на Бо и Анелия. И не мога да му приема обясненията за Бо в духа на подволотелизма. Ми кажи си мъжката: изгоних я чисто стратегически, а не понеже нещо било станало някога някъде, пък той бил дал дума (това много ми заприлича на една от бившите учителки на сина ми по немски, която в началото на втория срок реши да му пише наказателна двойка, понеже си спомнила, че той май през септември бил дошъл с недовършено домашно - та и Зоран ей така се омота като пиле в кълчища с оправданията).
И за още нещо ме е яд - че не обявиха нов сезон. Все се надявах, ама - тц, няма.

# 1 302
  • earth
Зоран бил женен за онази ужасна актриса. Горкият.

# 1 303
Карин наистина стана жертва сама на себе си. Това, което видяхме ние, не е станало скрито и за участниците - а именно, че Карин с нищо не заслужи победата, просто беше мила и неконфликтна, когато не е гладна, виждали сме я и нервна да се сопва по игрите. Може би и затова я бутаха към финал, защото знаеха настроенията към нея.
Мисля си, че Ганка загуби няколко гласа на финалния съвет. Така и не можа да преглътне егото си и дълбокото убеждение, че е по-морална и по-заслужила. Хубав беше въпросът на Бо към нея - недостойни ли са тези, с които не игра? И Ганка измисли само - ами аз вече си имах достатъчно хора. Само дето не каза достатъчно балъци да ме слушкат и да, останалите са недостойни.
Хареса ми, че журито гласува неемоционално. Сезонът беше много хубав, стегнат, с добър каст. Жалко, че не обявиха следващ.

# 1 304
Скучен финал, с очакван победител... Някак много постно беше всичко, никаква емоция нямаше. От всичко най ме радват Ванко и Ганка, страхотна двойка са.

Личеше си, че Джулката е яко обработена, издекламира си всичко по учебник.
ПеЬо и Милен няма да ги коментирам. Простотия от класа...

Скоро явно няма да има нов сезон, но ще има други предавания, които да коментираме. 💕

Алекс продължава много да ми харесва, страхотна жена е.

Общи условия

Активация на акаунт