🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 766
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 275
Бо не живееше ли в чужбина или се бъркам.
Как ходи Силвия при нея?

Аз... не разбрах шегата. Защо Силвия да ходи при Бо (офталмоложката)? Или има някаква закачка, която ъсм порпуснала?

Йо игра срещу Карин на съвета. И съм склонен да се съглася, че имаше и удари под кръста от нейна страна.
И със сигурност е играла срещу нея и в лагера на журито.

Йоана ужасно издребня. Накрая да не се окаже, че е играла срещу себе си.
Най- вероятно разчита на някакви дивиденти от участието си, но може и да се е позакопала след днешните изяви.

# 1 276
  • София
Йо игра срещу Карин на съвета. И съм склонен да се съглася, че имаше и удари под кръста от нейна страна.
Игра, и то на лична основа, защото според мен е осъзнавала, че конкуренция на Зоран в по-голяма степен от двете момичета, е Ганка. Не смятам, че нападките към Карин са били стратегия за спечелването на гласове за Зоран.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 12:51 от La Vikinga

# 1 277
Браво на Алекс и на Мила, че не са се поддали на чуждо влияние и сами са си взели решението. Wink
Приятно ме изненадаха, че не са се повлияли. Алекс през цялото време ми беше много симпатична и сега затвърди положителното ми мнение.

# 1 278
Дали сега някой съжалява за тогавашния си вот?
Ванко? Искрено се надявам да има и други, но едва ли ще си признаят, пък и какъв смисъл има вече...

Днес като гледах интервюто на Бо след отпадането ѝ, направи ми впечатление телефонnия ѝ разговор с мъжа ѝ. Вярно, че заради часовата разлика едва ли го хващат в най-подходящия момент, но буквално ми прозвуча като "що ме събуждаш?". Желанието ѝ да се докаже пред мъжа ѝ, после да докаже верността си на Зоран... абе, домъчня ми за нея.

ПП Сега погледнах  - часовата разлика между София и Манила е такава, че изобщо не е трудно да се обадиш в подходящо време.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 00:54 от Блу

# 1 279
В началото не харесвах Алекс, но всъщност тя май е доста свестен човек.

# 1 280
Аз харесвам Йо, но се присъединявам към мнението, че пресоли манджата. Стана ми кофти за Карин като цяло. Е, все пак не бяхме тотално в грешка за нейното мълчание относно формата. Предположихме, че е отпаднала преди финала и за това не говори особено много за Сървайвър, но мисля, че се случи по-болезненото за нея - класира се на финал, но не срещна никаква подкрепа. Това до голяма степен е по нейна вина, но винаги ми става гадно, когато някой стане единичната жертва.

Иначе аз си мисля, че малко надценявате влиянието на Йо и Бо. За кой от гласовете наистина да са повлияли? Джулиана не мелеше много брашно със Зоран, но пък с Ганка имаха откровен конфликт в последния й ден покрай ситуацията с Анелия. Кари пък беше тази, която искаше да я гони още преди обединението. Драго харесваше Зоран и без това, а и той не харесва Борислава, така че никакъв шанс да са му повлияли. Ванко? Там си мисля, че просто се е усетил накъде духа вятъра. Останалите вече бяха очаквани гласове.

# 1 281
Игра и то на лична основа, защото според мен е осъзнавала, че конкуренция на Зоран в по-голяма степен от двете момичета, е Ганка. Не смятам, че нападките към Карин са били стратегия, за спечелването на гласове за Зоран.
Не мога да преценя добре. Но ще предложа теория.

Има го и факта, че за Йо играч, веднъж изгонен няма шанс за победа във формата. Просто така тя разбира играта, за нея е дълбоко убеждение. Същото се отнася и за Бо според мен. И ако изходим от тази гледна точка Карин става по-голямата заплаха за Зоран от Ганка. Така че според мен има и стратегия от една страна ,и лично отношение от друга.

За личния момент на Йо в този поход срещу Карин не може да има съмнение изобщо според мен.

# 1 282
Четох по-назад питане дали може жена да спечели Сървайвър.
Ами можеше даже и този, ако финалист-мъж беше който и да е различен от Зоран.
Просто малшанс за феминизма. Simple Smile

# 1 283
Аз харесвам Йо, но се присъединявам към мнението, че пресоли манджата. Стана ми кофти за Карин като цяло. Е, все пак не бяхме тотално в грешка за нейното мълчание относно формата. Предположихме, че е отпаднала преди финала и за това не говори особено много за Сървайвър, но мисля, че се случи по-болезненото за нея - класира се на финал, но не срещна никаква подкрепа. Това до голяма степен е по нейна вина, но винаги ми става гадно, когато някой стане единичната жертва.

Иначе аз си мисля, че малко надценявате влиянието на Йо и Бо. За кой от гласовете наистина да са повлияли? Джулиана не мелеше много брашно със Зоран, но пък с Ганка имаха откровен конфликт в последния й ден покрай ситуацията с Анелия. Кари пък беше тази, която искаше да я гони още преди обединението. Драго харесваше Зоран и без това, а и той не харесва Борислава, така че никакъв шанс да са му повлияли. Ванко? Там си мисля, че просто се е усетил накъде духа вятъра. Останалите вече бяха очаквани гласове.

Със сигурност Йо и Бо яко са лобирали за главния драматичен герой.

# 1 284
Карин е жертва единствено и само на собственото си бездействие. Да, може би Йо пресоли манджата с въпроса днес (на един от предишните съвети подхвърли нещо сходно, тоест прилича на/е лична вендета). Но и това, че ще запомним Карин само с непрекъснатите вопли за манджа, е достатъчно показателно какво тя самата е/не е направила.

Мила и симпатична е, но предпочитам да си говорим за спринтове, отколкото да я гледам в Сървайвър.

# 1 285
  • София
Не мога да преценя добре. Но ще предложа теория.

Има го и факта, че за Йо играч, веднъж изгонен няма шанс за победа във формата. Просто така тя разбира играта, за нея е дълбоко убеждение. Същото се отнася и за Бо според мен. И ако изходим от тази гледна точка Карин става по-голямата заплаха за Зоран от Ганка. Така че според мен има и стратегия от една страна ,и лично отношение от друга.

За личния момент на Йо в този поход срещу Карин не може да има съмнение изобщо според мен.
Аз имам същото дълбоко убеждение относно вече изгонени играчи (дано някога в България има сезон без острови на изкупление, острови на мъртавци, edge of extinction и пр.), но мисля, че Йоана има капацитета да се досети, че не всички в журито имат същото убеждение. Ако наистина  е повлияла на някого, би трябвало да има ясна представа за нагласите на останалите. Не виждам защо да си мисли, че именно Карин е човекът, когото Зоран трябва да победи. Колкото до Борислава, тя се представи добре на съвета, не видях и злобата, за която по-късно се говореше тук в темата. Единственото общо между представянето на двете на последния съвет бяха тези сърца до името на Зоран.

# 1 286
Но и това, че ще запомним Карин само с непрекъснатите вопли за манджа, е достатъчно показателно какво тя самата е/не е направила.
Мила и симпатична е, но предпочитам да си говорим за спринтове, отколкото да я гледам в Сървайвър.
Интересното е, че води по един страхотен начин подкаста си, много е добра в интервютата и в писането на въпросите/сценария за събеседниците си. Не знам защо се получи така играта и, да остане в аналите като Спаска. Беше може би прекалено пасивна. Изпусна шанса да изгони почти всеки, който пожелае в момента, в който Анелия и предаде целия контрол над ситуацията в Мапурондо в ръцете и. И тя остана брутално пасивна.

# 1 287
Ще ми се доктора и Георги да ги гледаме в някой друг сезон...
Също много жалко, че Живка от Фермата не участва в това предаване вместо в другото.

# 1 288
  • София
Постъпката на Милен по време на живото предаване в студиото тази вечер беше грозна.
Този пост достатъчно коректен ли е?

# 1 289
Бо не живееше ли в чужбина или се бъркам.
Как ходи Силвия при нея?

Аз... не разбрах шегата. Защо Силвия да ходи при Бо (офталмоложката)? Или има някаква закачка, която ъсм порпуснала?

Бо работила в център за разкрасяване май.

Не смятам, че Йо и Бо са повлияли на журито. Да, говорили са си, имало е обсъждане, мнения.
Видяхме колко е вироглава Джули, прави си каквото поиска.
Йо и Бо за малко да не го подкрепят Зоран, пък ще седнат сега вот да му печелят, от какъв зор?

Йо нападна Кари, защото тя спомогна изгонването й и защото не я кефи, че дори и не знае какво да каже, усмихва се само.

И мен ме натъжи разговора на Бо с мъжа й (при Ваня), не се радваше супер много да я чуе все едно.

Общи условия

Активация на акаунт