🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 717
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Ваня Джаферович каза, че израелците (израелския сървайвър) на същата игра са държали 7 часа?! 😮

Уф, миг невнимание и всичко пропада... 🤐😪

# 1 381
Супер гифче, секунда невнимание и си жури, вместо финалист Simple Smile
Има игра, продължила 16 часа Simple Smile
Отговори ми на въпроса, много моля, моля.
Защото си един от най-големите фенове на Владо, затова искам да прочета мнението ти Simple Smile

# 1 382
Ами не знам честно казано. Стисках палци на Анелия, но Зоран стоеше много по-свободно, а тя изглеждаше доста по-напрегната. Може и да се лъжа, но според мен играта така или иначе, и без тази грешка, щеше да е негова.

# 1 383
  • София
Между другото, пак по анкетата нещо което нямах още опции, за да отговоря  по въпроса Какво искате да се надгради/подобри в един следващ сезон?
Не знам дали искам повече епизоди, но ми се иска да видим повече от битовизма и самите играчи. Още не мога да им простя, за едита на Денчо. А към днешна дата и за Ванко - не може от нищото той да се окаже с едни от най-адекватните въпроси на този съвет.
И за пореден път се замислям колко ли са ни подвели монтажите за много хора....

# 1 384
Бенгън, знам че въпросът не е към мен, но понеже и аз се замислих дали Владо не премина границите като водещ и дали не е време за промяна - докато Милошеви са продуценти, няма да стане. Те си работят с един тесен кръг близки актьори навсякъде.

# 1 385
1,Да
2,Да
3,Анелия
4,Да
5,Не
6,Зоран
7,Ванко
8,Повече игри и битовизми
9,Да,ще има следващ сезон.

# 1 386
Бенгън, знам че въпросът не е към мен, но понеже и аз се замислих дали Владо не премина границите като водещ и дали не е време за промяна - докато Милошеви са продуценти, няма да стане. Те си работят с един тесен кръг близки актьори навсякъде.
Мда, и това го има.

# 1 387
Явно беше, че някои от въпросите на съвета бяха формулирани и подадени предварително. Но наистина Ванко ни зарадва най-много! Има страхотно чувство за хумор, а самоиронията е висш пилотаж, браво!
Явно е, че тъпотиите с Пейо и сандвича от дъщеричката на Милен също са измислени предварително или поне разрешени, което пак е черна точка..
Явно е, че всички вече знаеха кой е победителят, нямаше никакъв съспенс..
Явно е, че и за нас зрителите ще остане да човърка съмнението..
Явно е, че няма да има нов сезон, но дано не чакаме прекалено дълго..

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 14:17 от 50 Shades of Purple

# 1 388
С последните две твърдения не съм съгласна-аз нямам съмнения и се надявам на нов сезон.

# 1 389
С последните две твърдения не съм съгласна-аз нямам съмнения и се надявам на нов сезон.
В думата "съмнения" не визирам само победата на Зоран, а всякакви некоректни намеси!

# 1 390
Между другото, пак по анкетата нещо което нямах още опции, за да отговоря  по въпроса Какво искате да се надгради/подобри в един следващ сезон?
Не знам дали искам повече епизоди, но ми се иска да видим повече от битовизма и самите играчи. Още не мога да им простя, за едита на Денчо. А към днешна дата и за Ванко - не може от нищото той да се окаже с едни от най-адекватните въпроси на този съвет.
И за пореден път се замислям колко ли са ни подвели монтажите за много хора....
Точно си мислех дали не предпочитам едни по-набързо скалъпени и в по-суров вид епизоди, отколкото всичко толкова избрано прецедено в посока на едни играчи.

Надявам се скоро да има нов сезон. Участници, близки до продукцията винаги ще оставят усещането за нагласеност, но пък други популярни лица могат да привлекат вниманието на зрители, които иначе не са запалени по шоуто. Участници като Пейо, Ивайло, Милен определено имат място, защото, нека си признаем, част са от представителната извадка за хората в България, пък и няма да е приятно ако всички са ни много симпатично от самото начало, нали все трябва да се почне с гонене.
Ванко наистина беше доста адекватен в живото предаване. Дали в играта просто не е успял да се развие или Гани е успяла да отвори неподозирани у него качества? Тук да кажа, че въпреки дългата брада, в играта външно ми харесваше повече. Хубави бузки беше налял.
Относно ограничения екип, с който работи Милошев, питам се дали изобщо има голям избор.

# 1 391
Винаги ли има толкова дълга пауза между заснемането на сезона и излъчването му (съответно финала)?
Нещо преди не съм го усещала съвсем така.

После може да напиша неща, които като цяло бих искала да (не) виждам в следващ сезон, но като цяло съм доволна. И спойлерите не ме дразнеха чак толкова много (освен последният с огърлицата на Зоран директно показана в промото след епизода), защото обичам да съм подготвена Grinning И познатите участници не са ми проблем - и тези с Инстаграмите са хора и имат право да участват...

# 1 392
Винаги ли има толкова дълга пауза между заснемането на сезона и излъчването му (съответно финала)?
Нещо преди не съм го усещала съвсем така.
Не, никога е нямало такава пауза. Само този сезон е в такава схема на излъчване през пролетта.
Предходните сезони всички са се излъчвали от средата на септември до средата на декември.

Причината - преди осем години нямаше Ферма, която в момента е окупирала времето на bTV от средата на септември до средата на декември.

# 1 393
Аз пък да напиша какво искам да чета във темата.Първо да благодаря на списващите я!После коментарите за промотата и спойлерите са чудесни-явно има наблюдателни хора.Като ги прочета следя дали така се случва и се кефя.М,да честно написано думи като"злоба","завист" и т.н. бих желала да не чета,просто приемете,че това е игра и пишете цветно ,а не в черно и бяло.
На всички участници от Сървайвър благодаря,особено на останалите в съвета,да са живи и здрави!Ние също да се кефиме на готини предавания,които да споделяме тук с удоволствие.

# 1 394
Ами, колеги уважаеми! В крайна сметка имаше ли някой от нас, който да познае финалната тройка или се изложихме като кифладжии врачки и счетоводители?

Общи условия

Активация на акаунт