🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 732
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 365
# 1 366
  • София
В един епизод Карин си призна за тази случка пред цялото племе. Тогава Александра беше най-възмутена, предполагам, че тя точно може да е казала на Йо в хотела на журито.
Само че никога не е наричала видеото "тъпо детско видео", в което я обвини Йоана.
Йоанна повтаря, това което са и казали, не случайно спомена "цитирам по памет". И впоследствие, че го чула от няколко хора. Дали е било редно да повтаря, без самата тя да е чула точните думи е съвсем друг въпрос.
Но е факт, че Карин доста омаловажи видеото и се изказа леко пренебрежително за него... Помня че тъпо точно не каза, но имаше нещо подобно в изказа й, смисълът беше такъв.... Явно тези няколко хора, които преразказват случката са го почувствали точно както са го преразказали.

# 1 367
  • София
Пусната е нова анкета! 🙂

# 1 368
  • София
Йоанна повтаря, това което са и казали, не случайно спомена "цитирам по памет". И впоследствие, че го чула от няколко хора. Дали е било редно да повтаря, без самата тя да е чула точните думи е съвсем друг въпрос.
Но е факт, че Карин доста омаловажи видеото и се изказа леко пренебрежително за него... Помня че тъпо точно не каза, но имаше нещо подобно в изказа й, смисълът беше такъв.... Явно тези няколко хора, които преразказват случката са го почувствали точно както са го преразказали.
Аз помня, че Маргарита го умаловажи и говореше за мидички, това е без значение, но ми се стори, че Йоана каза "цитирам" преди да се намеси Владо и да попита откъде знае какво точно е казала Карин, която съшевременно ясно отрече тези думи.

# 1 369
  • София
Аз говоря за момента, в който си призна пред другите за случката. Защото само от тях може да е разбрала Йоанна. Маргото нищо не каза в лагера.... Та тогава Карин омаловажи смисъла на видеото. И понеже било такова... (да кажем, че каза скучно) затова предпочела да се нахранят.

По анкетата:
1. Да, НО поради липсата на адекватни съперници
2. Не
3. Борислава
4. Да, най-добрия български сезон... помрачен накрая... но въпреки всичко си е най-добрия!
5. Не - много постен финал. Дори появяването на Владо беше много постничко... този път дори нямаше нещо като скеч, както в предишните сезони.... И това, че решиха да го подсилят с пикантерии и простотии още по-лошо се получи...
6. Зоран
7. Йоанна и Борислава. Противоречиви мнения за въпросите на Йоанна още вървят. Но е факт, че точно тези създадоха интересната дискусия във форума. На другите вече не им ги помня.
Но ако имах още един глас, бих посочила Ванко!
8.  Да не се канят хора работещи за телевизията или познати на продуцентите и водещия  и  Да не се канят известни спортисти или хора от шоубизнеса.
9. Тук отговорих това, което на мен ми се иска. А именно - Да, скоро!

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 13:30 от Каlista

# 1 370
Зоран има доста сладко детенце Heart Eyes

# 1 371
Благодаря за анкетата, Дяволо!
Гласувах, че Зоран е заслужил победител, но някак дали защото нямаше елемент на съспенс, не се зарадвах на победата му снощи. Мисля, че ще има нов сезон скоро - може би след 2 години и че не искам хора на продукцията вътре. Доста съм изненадана колко хора смятат, че Йоана е задала най-добрите въпроси, но пък има голям култ тук в темата към нея и Бо.
И още нещо по темата защо рядко жени печелят Сървайвър - защото сме по-емоционалния пол, а в тази игра не трябва да се доверяваш напълно и да се привързваш. Бо се довери много на Зоран и видяхме, когато той и обърна гръб, това колко я разклати;Ганка беше в сходна ситуация с Анелия; да не говорим Мила и Алекс колко емоционално играха. Донкъде Анелия не си позволи да се предовери, но тя пък игра също емоционално на база симпатии. Само Карин ми се струва, че не позволи емоциите да вземат връх, ама не и помогна това Joy Та не знам и дали теорията ми е вярна. Зоран обаче е потвърждение на нея.

# 1 372
Дреме му на Зоран кой е разочаровал. Сигурна съм, че има разочаровани от вота си за него, но също съм сигурна, че и сега пак биха гласували за него. То за кого иначе - за гладната ламя или мис по-по-най?

# 1 373
Интересна анкета, дано стигне до повече хора.

1. Твърдо ДА от мен на този въпрос.
2. Колебаех се как да отговоря , дали все ми е едно или НЕ и в крайна сметка избрах все ми е тая.
3. Борислава. Тук съм сигурен, че това щеше да е най-трудния съперник на Зоран.
4. Определено най-добрия БГ сезон видяхме последните два и половина месеца, с голям аванс пред останалите.
5. НЕ. Муден, дълъг, скучен финал. Не им се получи добре, това е моето мнение.
6. Зоран. Определено се справи най-добре от тримата финалисти с въпросите на журито към него.
7. Ванко и Бо. И двамата имаха страшно добре насочени и зададени въпроси, без да има злоба в тях. Направиха ми много добро впечатление, особено Ванко ме и изненада много приятно.
8. Не отговорих на този въпрос. Ще го направя по-късно днес или по-вероятно утре в дълъг отделен пост. Така предложените възможности са прекалено рамкиращи за добър отговор.
9. Ще има, вероятно след година. Поне така се надявам, независимо от висящата над формата СМС заплаха на Продуцента. Отговорих с Да, скоро

# 1 374
  • София
Въпрос номер 3 в анкетата да се чете така:
срещу кой от последните 6 в игрите, не журито. Нали останаха 6 човека да играят финалните игри за класиране.
Та от там: 3-ма отпадат, 3-ма на финал.

# 1 375
Въпрос номер 3 в анкетата да се чете така:
срещу кой от последните 6 в игрите, не журито. Нали останаха 6 човека да играят финалните игри за класиране.
Та от там: 3-ма отпадат, 3-ма на финал.
Няма как да се чете по този начин въпроса Дяволче.
Зададен е "Срещу кой от последните 6 в журито, Зоран щеше да има най-големи трудности да спечели на финала? - 1 глас"

Искам персонално да те попитам нещо теб, интересно ми е мнението ти.
Какво мислиш за Томислав Русев на мястото на Владо Карамазов като водещ на един нов сезон ?
Защото независимо, че Владо е лицето на Сървайвър в България може би е дошло време за промяна. Дребни неща в поведението и реакциите на Владо, но през сезона се понатрупаха, за да започна да мисля и в тази посока.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 13:36 от Bengun

# 1 376
  • София
Или последните 6 в игрите за финал
или
последните трима в журито, защото последните трима бяха именно Ванко, Бо и Ани - и тримата не бяха изгонени на племенен съвет.

Само 5 човека не бяха изгонени на племенен съвет:
прословутото трио: Зоран/Карин/Ванко (хмм:))) )
Анелия
Борислава

Simple Smile

Както и да е, не може да се редактира вече, защото ще изчезне анкетата и трябва да се пуска отново.
Просто уточних, за да се знае, че мен такива дребни грешчици адски много ме дразнят, особено като не мога да ги поправя. 😉

# 1 377
  • София
В тази връзка, забелязахте ли, че Ганка на финалните битки си ходеше без факла? И явно на съвета, като видях долната снимка...
За пореден път - трябва да ги махнат тези острови на отпадналите. Особено след обединението.

# 1 378
Много хубави кадри в стил "Tomb Raider", радват очите. Добър е Карамазов, има усет.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 14:04 от Bengun

# 1 379
1) Да;
2) Не;
3) Борислава;
4) Да, но очаквах повече от продукцията (просто да намалят издънките с промотата, само игри на финалната права и комуникацията жури-участници);
5) Не; слаб финал, никаква енергия; кофти изцепки, липса на съспенс, мудност, усещане за предизвестеност;
6) Зоран;
7) Ванко и Бо;
Sunglasses Да, но без навързани лица от всякакъв тип - приятели на продуцента, спортисти, “общественици” и прочие;
9) Да, но след години (дано не съм прав).

Това е от мен.

Общи условия

Активация на акаунт