🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 741
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Пловдив
И на мен ми беше скучен и постен финала. Нямаше емоция у хората, не знам на какво се дължи. Дали защото е минало време ,дали нещо друго, но много вяло. Дори Зоран не се зарадва ,вероятно е знаел вече,че е спечелил. Ръкопляскаха без сърце. Дори на финал на Фермата ,да речем, какви емоции има, тук ... лошо, защото това е Пирон в ковчега на великолепното предаване.

# 1 306
Не виждам защо се обръща на сексизъм, когато не печелят жени. Не печелят, защото не си изиграват картите правилно. На мен лично почти винаги мъж ми е бил  в пъти по-синмпатичен на финала на реалитата, които съм гледала. Нещо си ни куца на нашия пол Simple Smile  И все се пъна да разбера защо все се повтаря как е нагласено. Защо? Защото не ви харесва победителят ли? Как ще накара продукцията журито да гласува насила за Зоран. Изигра си играта. Анкетите на Дяволчето в темата са достатъчно показателни. Той почти винаги беше водещ в положителна посока.
Бях за Бо, но не може без да си добър във финалните игри да си на финал.  Зоран и тук се справи.
С поста си не целя да го защитавам, но гледам обективно. Аз съм много разочарована от поведението му последните две седмици.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 08:58 от silveto_

# 1 307
Каквото и да си говорим,явно Зоран си изигра играта най-добре.Ето,знаел е,усетил е,че Карин не е харесвана и няма да му е заплаха.Колкото до Бо,той си знаеше,че тя му е наистина конкурент,и се усети да я гони.И си беше прав,че изпраща сигурни три гласа в журито.Явно пред Бо се е държал едно,а на синхроните си казваше истината.
И както предположих ,разлъката в отношенията им идва сега,защото вече Бо е видяла истината за отношенията им,а тя и Йо са го направили победител.Не само със своите гласове ,а и са обработили кажи речи всички .
Ванко според мед само затвърди това,че е имал уговорка да играе с Карин и Зоран преди да влязат ,и си избра един от двамата,този който е видял,че има шанс .

# 1 308
Няколко впечатления за последния епизод:

1а. Паленето на портрети на хора които са напуснали играта - пълна безвкусица. Някакви салчета с хартиена кутийка на тях и слама напоена с бензин се подпалват. Запалва се снимката на човека, вдига се черен пушек. Обикновено снимки се палят при много силна омраза.
Чия глава роди тази безумна идея със салчетата и паленето???

1б. За поне 3-ти път чувам "разрушете лагера". Е, аман от разрушаване! Можеше да кажете "разглобете построеното и подредете прътите накуп".  Каква е тая мания за рушене? Каква е тая мания за палене? Хем и дъждобраните които освен сажди вероятно отделят и диоксин при горене се хвърлиха в кюпа. И бамбука отгоре и отново черен дим се вие нагоре.  Защо???

2. Няколко участнички изглеждаха по-добре без грим на Филипините,  отколкото с грим в Студиото.

3. Зоран май се е престарал във връщането на килограмите. (нищо лично Зоки, просто си личи Wink

4. Пеьо - резил, резил, резил!

5. Милен - резил!

6. Ванко, къде отиде косата, нали я хареса пораснала?

7. Силвия, хареса ми твойта дрешка.

--------------------
Аз бях казала - след като изгониха Джу, не остана никой да ме "напряга".
И тримата финалисти ме кефеха и жалко, че и Анелия не беше сред тях (хехех, ако можеше "тройката" да е четирима).

# 1 309
Припомнете ми, кога за последно е имало финалист с нула гласа в наш сезон ? И имало ли е изобщо ?

Мисля, че това обяснява силната и необяснима привързаност на Зоран към нея в крайната част на играта. Тук дълго време се търсеше под вола теле, фаворитите на продуцентите, коалиция преди предаването, скрити договорки и какво ли не. А чисто и просто, Зоран със своя животински нюх, е усетил, че Карин е чудесна за финалист, защото няма да вземе нито един глас! Каза го на Бо без да му мигне окото на последния съвет. И така я успокои, защото тя това искаше да чуе.
Въобще не му притрепери нещо, че говори пред Ванко и Карин.

Знам, че това е непопулярно мнение в темата, но твърдо съм убедена, че предварителните договорки и продуцентски намеси в конфигурация Карин-Ванко-Зоран са един голям мираж.

И още нещо. Снощи написах три мнения, които са изчезнали. Има ли други такива феномени или само на мен ми се случва?

# 1 310
  • София
Пеьо какво даде на Ванко, че не успях да видя?

# 1 311
Зоран каза сега, че с Бо и Анелия и сега и сега си е в добро отношения. Мислех, че след всичко излъчено трябва да са в по-лоши отношения с Бо, но той твърди друго.

# 1 312
И на него червило.

# 1 313
  • Варна

Червило.

# 1 314
Четох ви с удоволствие.
А ето и моите 5 цента.
Моят победител е Анелия. Добра в социалната игра, справи се добре в игрите, има комбинативно мислене (нареди пъзела, с който Зоран и Бо толкова се бориха),...
Накрая последната игра беше за силен и едър човек, т.е. за Зоран. Силата и дължината на ръцете бяха определящи. А Анелия издържа повече от 3 часа! Браво за волята!
За мен Зоран е режисираният от bTV победител. Показаха ни това, което да го направи харесван.
Няма да се учудя, ако гласуването също е било режисирано. И не Йо и Бо да са обработили журито, а продукцията да им е казала, как да гласуват.

# 1 315
Въпросното видео от детето на Милен също не беше еднолично нейно решение, да не говорим, че остри думи относно видеото използва именно Маргарита (не се е и извинявала за тях), но предполагам не е получила своя сандвич. А това, че Йоана реши да зададе именно въпрос, свързан с тази ситуация, че и да си измисли "точен" цитат, говори повече за нея в случая.
Интересно стана откъде точно Йо знае за думите на Карин относно видеото? Там бяха само тя и Маргото. И операторът.
Маргарита ли е оплюла Карин /като замълчава за себе си/ или ... операторът се е разговорил малко повече? Странна работа е това. И аз като Владо да попитам: "Откъде, Йо, знаеш какво е казала Карин?"

# 1 316
Именно , настройката е да сме по "хамерикански" да направим едно нестандартно предаване, но не могат да усетят тънката разлика, между да те надиграят и чисто безпардонно да те прецакат

# 1 317
Въпросното видео от детето на Милен също не беше еднолично нейно решение, да не говорим, че остри думи относно видеото използва именно Маргарита (не се е и извинявала за тях), но предполагам не е получила своя сандвич. А това, че Йоана реши да зададе именно въпрос, свързан с тази ситуация, че и да си измисли "точен" цитат, говори повече за нея в случая.
Интересно стана откъде точно Йо знае за думите на Карин относно видеото? Там бяха само тя и Маргото. И операторът.
Маргарита ли е оплюла Карин /като замълчава за себе си/ или ... операторът се е разговорил малко повече? Странна работа е това. И аз като Владо да попитам: "Откъде, Йо, знаеш какво е казала Карин?"
В един епизод Карин си призна за тази случка пред цялото племе. Тогава Александра беше най-възмутена, предполагам, че тя точно може да е казала на Йо в хотела на журито.

# 1 318
Владо затова си пизволи да се вклюми и да пита Йо от къде знае, за да не се създава впечатление, че Йо е видяла нещо, което другите не са, или че журито е гледало вече заснетия материал. Маргото я е изтропкала. Точно, както Карин изтропка Алекс за идола пет минути, след като и обеща да мълчи.

# 1 319

Маргарита със сигурност е разказала, какво е станало там и така по редиците и до Йоана е стигнало. Добре ги нагласиха Ванко и Кари. За Ванко съм го пропуснал, когато е оплюл Пейо.

Общи условия

Активация на акаунт