🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 744
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Другата България
Дааа, явно имаше защо да не харесвам Йоана.
Яко обработка на журито, така и не прости на Кари за оня глас, с който си тръгна.
За да убеди Ванко да не гласува за нея, дали е било обработка?

# 1 261
  • София

Survivor ФИНАЛ
 епизод 30  (27.04.2022)

# 1 262
Бо не живееше ли в чужбина или се бъркам.
Как ходи Силвия при нея?

# 1 263
  • софия
Чета ви от ден едно, благодаря! Бяхте прекрасни коментатори. Финалът много ми хареса, имаше от всичко по малко. Всички момичета ми напълниха душата, много красиви на лайфа. Честита победа на Зоран,  за мен абсолютно заслужена. БТВ не бях гледала от години, само заради Сървайвър направих изключение и съм много доволна. Разкошен сезон, прекрасни играчи. Ще чакам с нетърпение следващ, дано да е скоро. По темата защо не е гледаемо. Със съжаление ще кажа, че ни е такова нивото. Народът иска хляб и зрелища.Около мен масово се възмущаваха защо няма игри, защо само говорят. Опитах няколко пъти да обясня, не ме разбраха и се отказах. Пожелавам си време в което Сървайвър ще е интересен за повече хора.

# 1 264
По едно време реших, че са се събрали, за да ги унижават.

# 1 265
Яко обработка на журито, така и не прости на Кари за оня глас, с който си тръгна.
Със сигурност сметките са правени многократно преди съвета от журито.
На Ванко му е говорено в тази посока, до каква степен е бил убеден знае само той.

НО го има и фактора, че Владо им каза за СМС-ите при равенство преди да започне самия съвет и обсъждане.
Според мен тази информация също носи потенциал в себе си да промени един или може би два вота.

# 1 266
  • Другата България
Да, и това го има като момент,  така е.

# 1 267
Като цяло солиден сезон, особено сравнен с посредствени предишни сезони. Поне по мое мнение.

Но Зоран ми развали кефа от последните дни на предаването. Както ви казах той спойлна в коментарите на един лайф на Бо, че е на финал още преди седмици, та ако поне той беше спечелил първата игра за финална огърлица, все още щеше да е интересно, но като Кари спечели първия слот на финала, а втората игра се видя каква е и че силно фаворизира Ганка, то някак стана прекалено предсказуемо. Последните дни трябваше да са най-интересни, а всъщност се оказаха най-блудкави. Пак казвам, в моите очи.

# 1 268
По спомени от визитките, Йо не живее в България, в Лондон или някъде другаде из Кралството живее.

Всъщност сцената със сандвича можеше да бъде забавна, ако не бе Пейовото екранно време преди това. И ако не беше купешки опакован сандвич, а нещо домашно или нещо по-ефектно опаковано можеше да се получи закачката. Виждам го така - детенцето записва клипче с пожелание за тати и вярва, че тати ще го види. Но една гладна кака не го позволява.

# 1 269

Мммм...
Мисля, че подценихме Ванко.
На съвета той зададе най-смислените въпроси. В студиото реагира изключително интелигентно. Явно не е бил твърдо решил да гласува за Кари.

В интерес на истината Зоран заслужаваше да спечели повече от Кари. Ако Ванко сам е видял тази истина, то евала, че не е позволил на емоциите (приятелството му с Карин) да надделеят над рациото (Зоран беше по-добър играч в Сървайвър конкретно от нея).

Не ща да го рекламирам повече, защото все пак си заслужи прякора Легендата. 😆

Едит: По-скоро Джулката са омагьосали.

# 1 270
По спомени от визитките, Йо не живее в България, в Лондон или някъде другаде из Кралството живее.

В Глазгоу живее.

# 1 271
Дали сега някой съжалява за тогавашния си вот?

# 1 272
  • София
Относно този прословут глас, за който обвиняват Карин, аз имам спомен, че всъщност тогава "the swing vote" беше Джулиана и тя гласува срещу Йоана, т.е. не виждах особен шанс Карин да бъде убедена да подкрепи коалицията на Йоана и Борислава, по-голям шанс имаше това да проработи с Джулиана, според мен грешката е единствено тяхна, че не го осъзнаха. На всичко отгоре си избраха да обвиняват един единствен човек за това, а изгонването на Йоана дори не беше планирано от Карин.

Въпросното видео от детето на Милен също не беше еднолично нейно решение, да не говорим, че остри думи относно видеото използва именно Маргарита (не се е и извинявала за тях), но предполагам не е получила своя сандвич. А това, че Йоана реши да зададе именно въпрос, свързан с тази ситуация, че и да си измисли "точен" цитат, говори повече за нея в случая.

# 1 273
Йо игра видимо срещу Карин на съвета. И съм склонен да се съглася, че имаше и удари под кръста от нейна страна.
И със сигурност е играла срещу нея и в лагера на журито.

# 1 274
Браво на Алекс и на Мила, че не са се поддали на чуждо влияние и сами са си взели решението. Wink

Общи условия

Активация на акаунт