🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 835
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 440

Цитат
vanjadzaferovic
След 8 годишно царуване, снощи с удоволствие предадох титлата “Последният оцелял” на Зоран.
А защо с удоволствие?
Защото Зоран направи перфектната игра, в която със 7 положителни вота от журито, успя да спечели.
Защото игра стратегически от ден едно, не загърбвайки социалния елемент на играта никога.
Защото не го беше страх да рискува в нито един момент, както и да показва емоциите си пред другите участниците, а най-вече пред зрителите.
Защото направи правилните сюзи с правилните хора, лавирайки умело между тях.
И.. защото продължи онова, което аз бях започнал в Камбоджа, а именно начинът на игра, в който човешките взаимоотношения и социалният елемент са в основата, а това дава еднакъв шанс на всеки един човек, без значение какви физически данни и умения има, да спечели този велик формат.
Това е и идеята на Сървайвър.
Надхитри, надиграй, надживей!
Ти Зоки го направи! Heart

Анелия

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 22:13 от Bengun

# 1 441
Уау, много приятно съм изненадана, че Ваня Дж. не е използвал нито веднъж "ход" или "социална игра", можело значи. Отскоро мисля дали да не гледам Сървайвър 5 и май ще му дам шанс.

# 1 442
  • Другата България
Това с Анелия и лика на Зоран на тениска вече ми е в повече.

# 1 443
Беше ясно, че ще спечели Зоран но и заслужаваше си. Много ме подразни обаче, че беше много неблагодарен към Бо особено.

# 1 444
Зоран при Цитиридис - твърди, че е бил себе си в играта през цялото време. Силвия потвърди, че си е такъв и каквото му на сърцето, такова и на устата.
И Цитиридис нарича наградата му 'хонорар' Joy

# 1 445
Типичен балкански тъмен субект си е Зоран. Македонски Бай Ганьовец, но явно този типаж се масово харесва у нас.

# 1 446
  • Sunshine state
Това с Анелия и лика на Зоран на тениска вече ми е в повече.
Още малко и за национален герой ще го обявят и сирени ще му пускат. 🤣😂

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 23:12 от Pupitka

# 1 447
Баш си е кръстоска между Бай Ганьо и Бай Манго

# 1 448
Уау, много приятно съм изненадана, че Ваня Дж. не е използвал нито веднъж "ход" или "социална игра", можело значи. Отскоро мисля дали да не гледам Сървайвър 5 и май ще му дам шанс.
Ако намериш къде да го гледаш, дай насам Simple Smile
Аз с голям кеф бих си припомнила сезон 2, а първи изобщо не съм го гледала.

# 1 449
Може да си е договорка между участниците след края на играта да си направят тениски със снимка на победителя. Затова Анелия  казва, че би трябвало тя да е там 🙂
Ако и други от участниците се появят с такива, значи това ще е.

# 1 450
Защо хората си мислят, че като кажат "аз бях себе си", значи това е нещо позитивно? Особено като са показали качества, дето хич не биха се котирали в истински отношения извън тв предаване. Той лъжеше, мажеше, псуваше, беше подмолен и се гавреше в определени ситуации, но бил себе си. 😭

Кажи, че си направил, каквото си почувствал, че ще ти донесе победата и това се е отплатило. След такова изказване много малко хора ще ти държат сметка, защото в "Сървайвър" доста неща се прощават, които не биха се простили в ежедневието.

# 1 451
Зоран при Цитиридис -

"Великата" актриса, жената на Зоран едва му даде да каже няколко думи. Сякаш тя трябвяше да е гвоздеят на вечерта. Изключително неприятна личност, още от участието си в "Черешката" съм я започнила с нейното превзето "Аз, аз, аз!..." и неколкократното повтаряне, че е софиянка пето поколение. Nerd

Жалко , че Ганка не и отговори , Йо да недостойна си. Злобна и отмъстителна . Жалко , че повлече и Бо , която е адски чаровна , но покрай Йото беше силно обезличена. На мен и Александра ми допада, ако не се беше захапала с Мила , заради доФторчето, можеха да са и добър тандем- силни , емоционални и с усещане за достойнство.

Бо е интелигентно момиче, дали сега си дава сметка, че реално е била маша и дали съжалява как си е изиграла картите? Които я следят в ИГ- какви са коментарите й след финала?

# 1 452
Защо хората си мислят, че като кажат "аз бях себе си", значи това е нещо позитивно? Особено като са показали качества, дето хич не биха се котирали в истински отношения извън тв предаване. Той лъжеше, мажеше, псуваше, беше подмолен и се гавреше в определени ситуации, но бил себе си. 😭
Ох, сега ще напиша коментар, след който мога да си посипя главата с пепел, защото мразя да поставям група хора под общ знаменател.
Това обаче го определям като част от балканския синдром. Ние така си обичаме: може да те псуват всеки ден хората ама.... Поне са честни!
Колко пъти са ме питали дали не ме дразни, че се държат фалшиво мило с мен, където живея. Ами не, не ме дразни, даже ми е приятно. От непознати хора, които не са ми близки, фалшива любезност е всичко, което искам и очаквам.
Само че Балканците обичаме да се държим неуважително един с друг и да го отдаваме гордо на това, че сме искрени и сме себе си.
Естествено навсякъде има изключения. Но след 2 години работа с клиенти (1 в БГ и 1 в чужбина), това ми е общата представа.

# 1 453
Тук не си права, да си "себе си" не значи автоматично да си прост, невъзпитан, груб или калпав човек. Има и мили, възпитани, подкрепящи и съчувстващи хора, които пак са себе си Simple Smile Само дето те не го смятат за някакво чудо невиждано, успех или геройство и не се хвалят с това. С така модерното напоследък "ама аз бях себе си" днешният бай Ганьо си оправдава простотиите. Едно време се е биел по гърдите с "булгар, булгар", сега всеки такъв все е себе си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 454
  • Sunshine state
Точно така, птица. Сега се оправдават с монтажа и д "бях себе си". 😅

Общи условия

Активация на акаунт