🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 885
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Разбира се, че по този начин ще отиде натам въпросът. Ако го беше задала по друг начин, съвсем друг ефект щеше да има.

Това си е точно хващане за реплика, същото като на Зоран. А въпросът трябва да е, че Карин много пъти избра храната пред другите,  а не за конкретна случка, която и да е, защото тя винаги ще се оправдае за нея. Те другите не са слепи, де, затова и остана с 0 гласа.

Е, това е моето мнението, не ми хареса Йоана с тези въпроси въобще.

Една след друга бяха грозните изцепки на този финал и на мен не ми хареса. Много хора се изложиха с квалификации.

# 1 426
Абе, добре си попита Йоана! Може би не трябваше да набляга на "тъпи", но така са й го предали, така пита. А и дори и да не беше буквално така изречено, смисълът си беше точно този!
И тук не разбрах защо Карин отнесе всички сандвичи, а Марго лиши племето си.

# 1 427
Мисля , че Докторът отсъства от снощния финал, не поради както съобщи Владо"Лични причини", а заради тотално разочарование и омерзение от лицемерието  и подмолността на съиграчите си. Според мен той не иска да има нищо общо и дори би искал да не го свързват със Сървайвър. Видяхме как помага на Марго, която малко по-късно го оплю жестоко, за измисления и преувеличен от Зоран конфликт е ясно, както и отмятането на иначе хитрите счетоводителки.
Харесвах и все още харесвам поведението на низвергнатата тук Александра - защо беше определена като тъпа и елементарна една индивидуалистична и емоционална игра - не разбрах. Виждам , че сега леко се реабилитира от тънките познавачи на формата.
Продължавам да се отвращавам от лицемерното поведение на Победителя - усещането ми се затвърди и след днешното му интервю при Деси Стоянова - ако съвестта и моралът ми са на ниво, няма да се извинявам. да мажа и да си посипвам главата с пепел, при условие, че на съвета твърдо настоявам че съм ествствен, открит, праволиненен и фокусиран в победата...Мазен, хлъзгав, лицемерен Победител- съжалявам, но това е моето субективно усещане.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 19:44 от ellis

# 1 428
  • София
А между другото, понеже току що приключих с всичките видеа с участието на Зоран от днес... Не знам доколко сте гледали, но имаме нова версия.
Не разбрах от началото на играта ли, впоследствие ли, се е появило в него желанието да предаде най-близкия си в играта. Е така, да се тествал дали може. И видял, че може...
Интересното е и че претендира, че през цялото време е бил честен и никого не бил излъгал в играта. И когато Деси Стоянова го контрира, че всъщност Бо излъга, аз се сетих за най-важното.
Той излъга зрителя! Как така, за толкова дни, на един синхрон, той не каза за тайната им коалиция с Кари?
То се оказа страшна романтика там, още в първите дни на Бонток, се събудил през нощта. Карин плачела, че и е студено, трогнал се, разпалил й клада (по негови думи) само и само да я стопли. И тогава, видите ли, се харесали и разбрали да играят заедно....
Та сега въпроса ми е към теб, Зоране, защото знам, че четеш тук постоянно:
Защо излъга зрителя? Или не си лъгал тогава, ами лъжеш сега? Къде е истината, Зоране? И кого лъжеш, че никого не лъжеш  Grinning
Това да спечелиш Сървайвър и да твърдиш, че никого не си лъгал в Сървайвър, само по себе си е оксиморон!

# 1 429
Въпросът на Йоана към Кари беше абсолютно риторичен. Тя не очакваше отговор, а просто искаше да нападне Кари. Но ако го беше задала нормално, а не с такава злоба, Владо можеше и да не се намеси с въпрос откъде знае. Отделно, с цитирането по памет "тъпи" даде шанс на Кари да се хване за думата и да отмести въпроса.
А нормалното говорене на Йоана е по-скоро театрално, пак ми е неприятно, но далеч не винаги говори с така злоба. Ето, на същия съвет към Зоран се обърна много по-благо.

Аз също имам усещането, че на Иван Доктора просто му е било под достойнството да присъства на прякото предаване от снощи.

# 1 430
Във въпросите си Йоана използва такива думи, че да звучат скандално и да се играе по тънката струна на емоциите на журито. "Тъпи детски видеа" звучи много грозно и всеки ще си каже - Що за човек е тая?
Но мен повече ме възмути вторият и въпрос към Ганка - Защо е казала за Мила, че е психически нестабилна?
Отново се търсеше същия ефект - другите да си кажат, че Ганка е боклук, след като говори така за един от най-близките си хора, както тя я нарече. И точно това да се случи пред Мила на всеослушание, която попринцип е емоционален човек беше гадно.
Ясно, че целта и беше да пренасочи гласове към Зоран. Но не е това начина, с едни Биг Брадър стил пошли въпроси. Бо също стреля по Ганка с думите "Ние другите недостойни ли сме?", но остави съвсем друго усещане, за много на място смислен въпрос.

# 1 431
Жалко , че Ганка не и отговори , Йо да недостойна си. Злобна и отмъстителна . Жалко , че повлече и Бо , която е адски чаровна , но покрай Йото беше силно обезличена. На мен и Александра ми допада, ако не се беше захапала с Мила , заради доФторчето, можеха да са и добър тандем- силни , емоционални и с усещане за достойнство.

# 1 432
Не ми е липсвал Иван доктора. Голямо чудо, че не бил дошъл.

# 1 433
Имаше и други, на които им личеше, че не искат да са там, но вероятно по договор трябва. Напр. Ивана, Илиан, че и Ивайло..

# 1 434
Въпросите на журито към участниците са част от играта. Както за членовете на журито, така и за финалистите. Играта тогава все още не е приключила и е нормално да се използват всички възможни начини да се дискредитират финалистите. И да се повлияе на гласовете на журито, от страна на финалистите и техните подръжници в журито.

Вече е въпрос на личен избор на играчите кой как ще се държи. Ударите под кръста са грозни за гледане отстрани, но не са малко случаите в американските сезони, когато са били ефективни.

За вчерашния последен съвет - не мисля, че промени нещо генерално в нагласите на журито към финалистите.
Зоран вече беше спечелил категорична победа в лагера, където живее журито много преди началото на съвета.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 21:43 от Bengun

# 1 435
  • София
Нищо не промени съвета.
Ганка с нейното "аз" , нямаше как да дръпне гласове. Да не говорим, че вече беше и изгонена.
Кари е ясна, нищо сървайвърско не показа.
Ако конфигурацията беше друга, а именно Бо или Анелия бяха на финал, Зоран щеше да види зор голям.
И може би крайният резултат щеше да е друг.

# 1 436
Ничий глас не прехвърли Йоана към гласовете за Зоран, спор няма. При всичките ѝ претенции, че е умна, трябва да ѝ е било ясно, че Зоран ще има достатъчно гласове и без подобни нападки. Но пък се разбра, че хич я няма в цитирането по памет.

# 1 437
Аз още като чух въпроса на Йоана от промото си казах, че работи в посока на СМС вота, за мен това беше целта на директното ѝ захапване.
Факт е, че Кари поставяше храната пред приятелства, морал, дори тактически ходове, макар и да не е употребила словосъчетанието "тъпо детско видео".
Факт е, че Ганка го играеше мис Морал, но раздаваше най-много квалификации за всички, включително и за близката си Мила, макар и да не е употребила точно "психически нестабилна" за нея.

И Ганка изкара думите на Йо от контекста и ги изкриви, защо и Йо да не направи същото?
За мен беше окей като човек и entertaining като зрител.

# 1 438
  • Sunshine state
Никак не ми харесаха изказванията на Ганка и като цяло много се оплете в обясненията и отговорите си. Нито речите й бяха добре структурирани, нито нищо. Не ми харесва като поведение и от показаното в предаването - изкара родителите си кофти, после някакви коравосърдечни изказвания за други играчи...Като цяло кофти човек ми изглежда.

# 1 439
Ако анализираме по-дълбоко нещата Ганка е казала нещо, или реагирала негативно почти към всеки човек, с който е имала близки отношения. Като започнем от много обсъжданото злорадстване след изгонването на Георги, плюенето по Алекс след скандала й с Ванко (е, в нейна защита това беше преди да станат по-близки с Алекс), доста пренебрежителни коментари за Мила, целия конфликт с Анелия (която се е погрижила доста да оплюе пред Мила на острова без да споменава собствените си коментари за Мила) и завършим с оплюването на Кари, че не заслужава финал. Остават само Ванко и Драго, но и Драго с условности, защото тя плюеше Александра, точно защото Алекс беше гневна от първоначалното изгонване на Драго.

Абе, пак ви казвам за мен Борислава = образа, който се опитваха да изградят на Ганка. Ганка = Борислава, каквато първоначално си мислихме, че ще е, когато беше по-скоро негативен герой, дори в тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт