🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 655
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 545
Явно по БТВ...така е като не гледаш телевизия. Аз по принцип съм нонстоп в интернет и не съм го чул.
А иначе от къде е източника точно на точните дати? БТВ ли са го обявили така?

# 1 546
Уау, три месеца от обявяване на кастинг до заминаване? Изобщо имало ли е кастинг? То и одобреният, който каза, че се е отказал беше някакъв инфлуенсър. Според мен нормалните хора (тип Анелия, Алекс, Борислава, Ганка) пак най-вероятно са се движили в сходни среди с приближени до предаването. Може да не са били приятели, или нещо такова, но ето, както Анелия и Алекс са ходили в студиото за красота на Жени. Фитнеси, барове, студио за красота, може би, даже там са си набелязвали участниците.

На мен ми направи впечатление, че практически всички участници без 3-4 живеят в София. Ясно е, че София като огромен град ще има повечко представители, но тук почти всички са софиянци.

Доста сериозна бомба хвърля Ваня като казва, че участници от този сезон са се събирали при Агонцев преди снимките. С Жени хич не си поплюват 😁 той хвърля бомбата с това, а тя преди няколко седмици като каза, че Милошев й е повлиял на финалния вот във финала с Н. Мартинов и Спас, за да има смс-и.

# 1 547
  • Другата България
Ами аз наистина не гледам ТВ по време на паузата между полусезоните, но не помня да съм мяркала обява за кастинг за Сървайвър. Напълно е възможно да съм забравила, вече рекламата му си спомням.
Обаче, това с Агонцев не ми дава мира. Къде ли си ме чоплеше факта, че хората са се познавали от преди да дойдат на Филипините, някои от тях, "известните", къде ли сега и това....чак групови сбирки имало в дома на Агонцеви.
И откъде Агонцев знае кои са участниците? Милошев му е дал отчет ли? Списъкът на Милошев? Тогава защо половината от тях твърдяха, че не знаят как се играе в Сървайвър, тоест, това означава, че именно другите са били "обучени" от "великия" Агонцев.....

# 1 548
На Агонцев капацитета блесва точно в битката с Крум Smile В сезон със сегашните, щеше да бъде номер 1 или 2 поел по пътя за България.

# 1 549
Колко много нахлебници покрай тях! 20 участници, 80 се въртят наоколо. Дали наистина всички са чак толкова необходими! Доколкото съм чувала, съоръженията за игрите се строят от местните.

Цитат
Доста сериозна бомба хвърля Ваня като казва, че участници от този сезон са се събирали при Агонцев преди снимките.
Мисля, че под "този сезон", става дума за неговия сезон, когато спечели.

# 1 550
Доста сериозна бомба хвърля Ваня като казва, че участници от този сезон са се събирали при Агонцев преди снимките. С Жени хич не си поплюват 😁 той хвърля бомбата с това, а тя преди няколко седмици като каза, че Милошев й е повлиял на финалния вот във финала с Н. Мартинов и Спас, за да има смс-и.
Дано това спомогне за една промяна, искана от много хора, от много време. Нов продуцент.
Но нещата се трупат едно по едно. Вярвам, че рано или късно купчината ще стане достатъчно голяма, за да не може повече да се игнорира.

# 1 551
Явно по БТВ...така е като не гледаш телевизия. Аз по принцип съм нонстоп в интернет и не съм го чул.
А иначе от къде е източника точно на точните дати? БТВ ли са го обявили така?
Разрових последната тема за пети сезон - линк към първия пост, в който се споменава за рекламатa и линк към поста, в който една дама е пътувала заедно с каста към Франкфурт.

Има и статии, така че инфото е достоверно.

Не е изненада, че не е имало особена реклама, това е БТВ все пак... аз не си спомням как научих, май родителите ми бяха видели рекламата по телевизията, но не съм сигурна дали ми е излизал пост във Фейсбук или нещо подобно.

# 1 552
Гледах последните няколко епизода от ИВ миналата година. Мисля, че спечели един руснак, професионален спортист многобоец, с много добра физика. Ами няма как Бо или Ганка да го спечелят туй Шолу!

# 1 553
Колко много нахлебници покрай тях! 20 участници, 80 се въртят наоколо. Дали наистина всички са чак толкова необходими! Доколкото съм чувала, съоръженията за игрите се строят от местните.

Цитат
Доста сериозна бомба хвърля Ваня като казва, че участници от този сезон са се събирали при Агонцев преди снимките.
Мисля, че под "този сезон", става дума за неговия сезон, когато спечели.
Думите, написани от Ваня са  "и преди този сезон".

# 1 554
  • Другата България
Точно за настоящия сезон говори според мен.
Сезонът на Зоран. Joy

# 1 555
  • София
Така, първо, Бенгън - страхотен анализ и много добри съвети... Силно се надявам и дано стигнат до който трябва!
Само за едно не съм много съгласна с теб. Че участниците не са познавали играта....
Досега не съм изказвала мнение по този въпрос, защото моето е доста категорично и не исках да задължавам никого с него. Но според мен участниците, които твърдят че не са гледали Сървайвър, откровено лъжат. Няма как, не мога да повярвам, убийте ме, но няма как наистина някой ДА СЕ ЗАПИШЕ дори НА КАСТИНГ без да знае за какво се записва!!!!!!
Може да са гледали половин сезон. Може да са гледали само българските, но са гледали. В тези времена на информационни технологии, 21ви век и ти да не знаеш що е то Сървайвър и има ли почва у нас?!? Абсурд!
За идола донякъде съм съгласна, че може и да не са знаели, ако са били от тези с българските сезони.... Но за играта по принцип... За пореден път - абсурд!
Защо са излъгали? Нарочно. Например Ганка - никой не я е подозирал, че тя познава играта и съответно всички я подценяват. Ами затова до средата на сезона точно тя направи страхотни ходове и изгони двама от най-добрите стратези в играта - Жоро и Йоана. И ето, сега всички я хвалят как била натурален Сървайвър. Да бе да!
Та така, сори че се отплеснах, но да се върна на настоящата бомба.
Ах този Агонцев. Най-противния ми участник от всичките ни издания, които съм гледала. Няма такъв неприятен селски тарикат...  Лошото е, че неговото име се намесва и за участници от настоящия сезон и това лично мен, много ме притесни. Излиза, че всичките ни съмнения се потвърждават, че даже и отгоре... Това наистина хвърля сянка на всичко.... И въпросните участници, дето не са познавали играта сигурно и те така, незапознати са се срещали безпричинно и са отишли при някой като Агонцев. На кафе сигурно.
И последно, аз лично разбрах за Сървайвър чак когато обявиха, че започва. Камо ли пък да чуя за кастинги. Вярно, че не гледам телевизия. Но все си мисля, че щях да чуя по някакъв начин. И ми беше много странно как така съм го пропуснала....
Така че не се изненадвам вече от нищо и си обяснявам целия претупан процес  - от каста та до финала оня ден. Всъщност направо са герои.

# 1 556
Бенгън,

Томето Русев? Е, защо пък точно той, уф? :о
Той е спортен/по-точно футболен коментатор. Добър е, влага емоция, има добра дикция ама не знам как би се справил с такова нещо. Някак си не го виждам, не знам. Не мога да отговоря.
Но според мен водещите получават нареждания в слушалките за ключови моменти, рядко им разрешават да импровизират. Дали е така, не знам, така мисля. Въпосът е как ще го отиграят за пред нас зрителите.
Мисля, че Владо си върви със Сървайвър и с всичките кусури, не бих го сменил все още. Това което ми харесва е, че е спокоен и предразполага участниците да дадат максималното от себе си, без да ги притеснява. Тактичен е. Знае как да подходи, как да зададе въпрос, с какъв тон и т.н. Също така е видимо загрижен за тях, личи си при игрите.
И аз това се запитах. Аз като чуя Томислав Русев и веднага се сещам колко силно пристрастен е  в коментарите си,в никакъв случай не го искам тук. Владо е номер 1! Плюс това е страхотен мъж,мерси да гледам Томето 😂

# 1 557
Мога да кажа Simple Smile
Първо, не съм фен на сините, така че не мога да бъда обвинен в пристрастност към Томислав Русев Simple Smile

Да, факт е, че е много пристрастен журналист. Но е също факт, че никога не казва на черното бяло или сиво. Има дар слово, умее да говори, умее да анализира, има много приятен тембър на гласа. Има според мен умението да увлича хората. Също така притежава и много добър Situation awareness. Не съм докрай убеден, че е точния човек за Сървайвър, но с него игрите определено ще заблестят повече, отколкото в момента. И нещо доста важно - не е актьор, а според мен липсата на актьорска подготовка може да е плюс за Сървайвър.

А за Владо - легендарен водещ на Сървайвър България, лицето на формата. Според мен от всички сезони в които е бил водещ този му беше най-слабия. Това си е мое мнение, но беше много инертен на моменти, в други се намесваше когато не трябва. Истината е, че не ме разочарова, но очаквах повече от него. Така да го кажа.

Точно за настоящия сезон говори според мен.
Сезонът на Зоран. Joy
Аз също мисля така, да.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 17:18 от Bengun

# 1 558
  • София
Ами не знам, хора Владо много си го обичам. Със и без недостатъците му.... Но като цяло и аз имам забележки към него за този сезон. Например, на финалния съвет, всички тука се възмутихте, че се намесвал в разговорите. За намесата му при Кари бях съгласна. Но накрая знаете ли, аз пък останах с впечатлението, че той не е разбрал какво се е случило между Зоран и Борислава. Наистина така задаваше въпросите, че не на шега се зачудих какво, аджеба, му става на тоз човек и как така е проспал най-важното. Но това всъщност повече ме притесни. Защото едно е да говориш това което ти диктуват на слушалката, друго е да не си в час с играта.
Не гледам Фермата, но пък гледам Игри на волята. И Алекс (колкото и да я обичам), и Димо, и Ралица просто ми късат нервите.... буквално. А Владо ми действа толкова успокояващо Blush
А и това за мен си е символ, бъгарския Джеф. Не съм гледала единствено първи сезон на нашия Сървайвър. Така че само Владо ми е пред очите. Някакси не мога да си представя да води друг.

# 1 559
Истината е, че Камен Воденичаров също се справи много добре като водещ.
Нямаме слаб водещ на Сървайвър през сезоните според мен.

Димо, Ралица и Алекс са като юноши старша възраст пред Владо и Камен.

Общи условия

Активация на акаунт