🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 61 671
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 395
Ами, колеги уважаеми! В крайна сметка имаше ли някой от нас, който да познае финалната тройка или се изложихме като кифладжии врачки и счетоводители?

Моля,моля не обиждайте счетоводителите,които обичат кифли!

За финалната тройка познах Зоран,Кари и толкоз.Просто за третият все се двоумях до последно.

# 1 396
Аз през третата седмица съм заложил на финал Зоран - Мила - Анелия - Ганка. Четири разрешени гласа. Ще се наложи да си сменя кристалната топка, тази е явно малко счупена и не работи съвсем добре Simple Smile НО два от четири е 50%. Точно колкото е и вероятността като излезеш сутрин от къщи да срещнеш динозавър на улицата - 50% - или ще срещнеш, или не Simple Smile

Но реално погледнато е нямало как да предположа и да гласувам за Кари. Просто никога не съм я харесвал достатъчно за това.
И другото интересно е, че не съм гласувал за Йо и Бо, което също ми е много любопитно в момента.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 16:15 от Bengun

# 1 397
Трябва да го изровя, но имам пост, в който казвам, че финалисти ще са Зоран, Ганка и Ванко, базирано на монтажа 😁 двама от трима не е зле. Всъщност ранните ми предположения са били доста по-добри, което предполагам се дължи, че тогава още не съм имала силни пристрастия към никого. Вече като се привързах към Борислава и Анелия съм търсила под вола теле, само и само да се убедя сама, че има шанс да са на финала.

# 1 398
Аз заложих на Зоран, Ганка и Анелия, с победител Ганка.... Trollface

# 1 399
Ами, колеги уважаеми! В крайна сметка имаше ли някой от нас, който да познае финалната тройка или се изложихме като кифладжии врачки и счетоводители?
Имахме доста попадения - познат победител от съвсем ранните етапи, позната тройка, познати гласове от журито.

Може би най-малко хора познахме, че Ванко, Драго и Джулиана ще гласуват за Зоран, но си пролича от интервютата им в началото на финалния епизод.

# 1 400
Един мой наивен пост, който се оказа с добра прогноза от 17 март Smile
Скрит текст:
Cafelate - Редовен потребител# 588 17 март 2022, 15:04 ч.

Как те се виждат е интересно - Карин се има за топ, добавя и Ванко до себе си като финалисти, според мен, тя смята за подгласници в техното племе - Ганка и Анелия. Алекс и Джулиана са ѝ два съвета.Smiley
В другото племе не мисля, че някой е направил подобно признание.
За мен силен играч е добър в игрите, добър в "стратегиите". Такива засега виждам Карин и Зоран, донякъде Мила. Ванко плете кошничката на спортен и любовен фронт, така че моето предположение, че жена ще изведе мъж към финала може би ще се сбъдне. Йо, Бо добри в стратегиите, заменими в игрите. Док заменим на двата фронта, Денис и като подкрепление на Док взе да се губи.

и сега като се прочетох, отчитам, че финалисти биха били Карин, Ванко, Зоран и Мила, а те реално са точно от "известните", които не ми се искаше да влизат, заради съмнението за връзкарство/протекции.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 16:38 от Cafelate

# 1 401
Ами аз се чувствам доста познала Simple Smile Преди двубоя Ганка-Денис,заложих на Денис и финална тройка Карин,Зоран и Денис.Та, двамата съм познала,и че третият е от Острова също ,само пола съм объркала,ама хайде,няма да го броим това Simple Smile

# 1 402
  • София
Бенгън,

Томето Русев? Е, защо пък точно той, уф? :о
Той е спортен/по-точно футболен коментатор. Добър е, влага емоция, има добра дикция ама не знам как би се справил с такова нещо. Някак си не го виждам, не знам. Не мога да отговоря.
Но според мен водещите получават нареждания в слушалките за ключови моменти, рядко им разрешават да импровизират. Дали е така, не знам, така мисля. Въпосът е как ще го отиграят за пред нас зрителите.
Мисля, че Владо си върви със Сървайвър и с всичките кусури, не бих го сменил все още. Това което ми харесва е, че е спокоен и предразполага участниците да дадат максималното от себе си, без да ги притеснява. Тактичен е. Знае как да подходи, как да зададе въпрос, с какъв тон и т.н. Също така е видимо загрижен за тях, личи си при игрите.

# 1 403
В пети епизод е срещата в колибата между Кари и Маргарита. Благодарение на Мари Мар и на Дяволо, който ги е подредил в първия пост го открих:

https://bg-mam.ma/p/1415950/44380246

След 48-49та минута са в колибата. Аз не чувам Кари да е казала това, което каза Йо, поне в монтирания материал, който е излъчен. Лично аз, харесвам Йо, а не Кари, но не се чува тук нищо за "тъпо детско видео".

# 1 404
Аз си мисля, че ако има следващи сезони и Владо Карамазов не би могъл да участва, ще вземат Ваня Джаферович за водещ.
Но не смятам, че доброволно ще заменят Владо.

# 1 405
Възможно е Карин да не го е казала пред камерите. Но й вярвам, че цитатът не е бил съвсем точен.. Факт е обаче, юе не се противопостави на Маргарита, чието изказване беше точно в този стил.

Аз също не бих искала да сменят Владо!! Който и да е, сравнението ще тежи и на него, и на феновете..
Не мисля, че Владо е направил кой знае какви гафове, евентуално няколко неволни. А странните със сигурност не са били негово еднолично решение - напр. въпросите от журито на съвет по никое време.

# 1 406
  • София
Винаги в анкетите съм гласувала кой искам да победи,ей така,на инат Simple Smile
Когато играта премина в раздел Игри на волята,познавах всичко-от дуела на острова,до кой ще отпадне,кой продължава,че дори вида на последната игра познах.
Това е така,че в хода на самите игри нямаше никаква намеса.В Игри на волята беше невъзможно да реша кой ще победи-защото точно там се правеха манипулациите.
След като премина определянето на финалистите и ни върнаха в Сървайвър,аз отново започнах да гласувам на база лични предпочитания,а то ми беше съвсем лесно,защото харесваните от мен две момичета отстъпиха местата си на двете най-нехаресвани от мен и си гласувах за Зоран.Simple Smile
Владо защо да го махат-той ли е виновен за това,което му подават в слушалката?

# 1 407
  • София
На Йоана въпросите бяха разочароващи, не смятам, че е злобна въобще, но беше влязла твърде в роля и преигра. Искаше да ги провокира, но се изложи тя. Да пита за неща, които е чула тя самата, а не ЕЖК и то с този тон. Много неприятна сцена беше.

Кари не е казвала такова нещо, но да, не можа да оцени видеото, няма деца, не е на такъв етап. Голяма работа. Ако беше разговор с детето или Милен да я поздрави за рождения ден, смятам, че щеше да избере това, но в случая Милен не ѝ е близък, че да иска да зарадва него до такава степен. Избра себе си и племето. Маги прекали тогава с определенията на видеото, Кари просто не можа да го оцени.

# 1 408
Не ми хареса речта на Ганка, не й течеше гладко мисълта, чак ме напрегна докато се изкаже.
Пък и двете с Кари директно заявиха на Йо и Бо, че са слаби играчи, малко жури мениджмънт да вкарат, все пак нищо не се знае до последно.

Не ми хареса и това, че Зоран не беше мил с Бо. Мъжка му работа!
Да беше казал, дори от куртоазия, готина си Бо, беше ми конкуренция и така.

На Йо въпросите не ме подразниха въобще.

Смятям, че няма да има скоро нов сезон, а искам да има.

Много харесвам Владо във всички аспекти. Ама малко се намеси и показа пристрастия, което не одобрявам.

Добре де, тия наши продуценти не могат ли да направят поне някое подобно реалити, на безлюден бг плаж или гора дори, пак без храна и условия, с игри и т.н

# 1 409
Владо защо да го махат-той ли е виновен за това,което му подават в слушалката?
Ще го разпиша утре в един дълъг пост какво мисля.
Но краткия отговор е, че Владо е символ, запазената марка на Сървайвър в България.
Формата е уникален, с огромен потенциал.
Но този прекрасен сезон не само не разкри потенциала на марката на пазара, а дори напротив - загуби още позиции. Според мен Сървайвър, за да успее да се наложи на пазара в момента в България ( богат на конкуренция от други реалитита ) се нуждае и от ребрандиране. А ребрандирането няма как да заобиколи лесно Владо.

И да, сравнения с Владо винаги ще има. Защото е запазената марка на Сървайвър.
Утре повече по темата в поста ми за Сървайвър - от какво се нуждае и какво му е в повече.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 18:12 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт