🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 274
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 765
А дали има възможност, ако има смс-и българите да изберат Ганка? Защо никой не предполага такъв вариант? Какво ще кажете по този въпрос?
0,1% шанс според мен. Но при чичко Милошев човек не може да е сигурен в нищо.

# 766
Според мен смс вотът ще е в полза на най-лансирания от продукцията играч-с ореол,водач,утвърден лидар ит.н.Вече е даден наклона за такъв избор т.е.Зоран.Позавъгляването на образа му в последните епизоди просто показва,че и той е човек с недостатъци и толкоз,пак е най.

# 767
Защо? Зоран е от друга държава.

# 768
  • София
Обаче зрителя как да е сигурен, че това което му сервира продукцията е чиста монета? Това е монтиран материал. Могат да ни лъжат за каквото си поискат. Ако не бяха лайфовете и сторитата, то какво да ти кажа, все едно друг сезон сме гледали. Така се оказа за много неща. Толкова много важни неща не са ни показали (някои умишлено според мен).

Така че зрителя да стои далеч от подобен род предавания.

Смисъла на Сървайвър е този - тези които си изгонил да ти дадат парите после. Простичко и гениално. Simple Smile
Ако има равенство между двама, гласува третия финалист и неговия глас е решаващ. Ако са само двама финалистите и има равенство, да им дадат някаква класическа Сървайвър игра. Но без зрители.

Зрителя може да гласува ако има кадри 24 часа в денонощието и да ги гледа как хъркат и ходят по нужда. Окей, майтапя се, ама мисля, че ме разбрахте. Wink
Или както е при испанците - всичко е на живо или 90% с много студия, гледни точки. А и там явно си е традиция вече и самите участници знаят това и по различен начин играят. Макар че за мен това не е класически Сървайвър. Но пък си се гледа.

# 769
Подкрепата в социалните мрежи (инстаграм, фейсбук) е значително по-голяма за Зоран, отколкото за Ганка, или Кари. Това не значи, че всеки написал коментар за Зоран ще прати смс, но е силна индикация за масовото мнение.

Каква ирония на съдбата...Иван и Андрей толкова форсират разговорите за Македония в техните предавания, а накрая в предаване на Милошката ще е първият триумф на македонец в българско предаване, а и силно вероятно след вот на публиката.

Исках да кажа, че поне на Милошев му се получи натурално, а не с пропагандата на Иван и Андрей, но изобщо не бих нарекла Зоран натурално създаден играч. Да кажем, че най-малкото продукцията не е експлоатирала ъгъла с националността на Зоран. Така да го конструираме 🙂

# 770
Абсолютно съм сигурна, че Ани ще гласува за Зоран, а Ванко за Кари.
А дали има възможност, ако има смс-и българите да изберат Ганка? Защо никой не предполага такъв вариант? Какво ще кажете по този въпрос?
Няма

# 771
Кои са Неделчо и Туджаров? Оставам с впечатлението, че са от друга игра. Защо тогава постоянно сравняваме с тях? И с американския сурвайвър, разбира се.

А Бо защо не била тренирала пъзели? Не се ли продават навсякъде, от обикновени 2Д бебешки до такива с 30К елемента и всякакви прости и сложни 3Д.

Не знам защо е тази категоричност, че смс вота ще е за Зоран, напротив, ако смс вота е за Зоран, за мен ще е манипулиран. 
Назад някой писа, че се дразни на историята на Ганка, че била селско момиче. Мисля, че точно произхода ѝ е нещото, което много хора не могат да преглътнат, както и пола ѝ. Ако честния български вот е за Зоран, то ще е заради психологията ни, че трябва да си от град и мъж, за да си победител.

# 772
Защо? Зоран е от друга държава.

Аааа за изтичане на капитали ли иде реч?Шегичка.
Ваня какъв е?

# 773
Каква ирония на съдбата...Иван и Андрей толкова форсират разговорите за Македония в техните предавания, а накрая в предаване на Милошката ще е първият триумф на македонец в българско предаване, а и силно вероятно след вот на публиката.
Нямаше ли македонец победител в ББ ?

Хърватин.

# 774
Това заигравката с нациолността ми е по-гадно и от оплюването на зрителския вот.
За Ваня въпросът ми беше риторичен.
Наслаждавайте се на играта-поне едно предаване със забавен характер за трениране на мозъци да има!

# 775
  • София

Исках да кажа, че поне на Милошев му се получи натурално, а не с пропагандата на Иван и Андрей, но изобщо не бих нарекла Зоран натурално създаден играч. Да кажем, че най-малкото продукцията не е експлоатирала ъгъла с националността на Зоран. Така да го конструираме 🙂
Това не е вярно.
Лестър не знам кой си победи в един сезон на Биг брадър.

# 776
Това заигравката с нациолността ми е по-гадно и от оплюването на зрителския вот.
За Ваня въпросът ми беше риторичен.
Наслаждавайте се на играта-поне едно предаване със забавен характер за трениране на мозъци да има!
Чест им прави на продукцията, че не се заигра нито с националистическата, нито с расовата карта /нищо, че на някои хора им се привижда/, нито пък са морализаторствали прекалено по някоя тема.

Няма да забравя в първия Сървайвър колко много време експлоатираха темата за сменените имена на Семра и Ахмет и за чичо Вальо, който работил в ДС.

# 777
На Биг Брадър съм гледала първите няколко сезона, така че е възможно в по-късен етап да е спечелил македонец.

Е, окей, да кажем първи победител от Македония в продукция на БТВ 😁 аз нямам проблем с това, но знам, че Иван и Андрей използват тези тема непрекъснато във "Фермата" чак до втръсване, та е някак странно, че тук участието на Зоран мина без споменаване на националността му през пет минути. Иван и Андрей нямаше да оставят нещата по този начин 😁

# 778
Зоран няма ли български паспорт вече т.е. да има двойно гражданство .Приемам го като роден македонец,който станал българин.

# 779
Ааа аз съм твърд фен на Зоран от самото начало и много се надявам точно той да спечели, просто питам защо никой не слага Ганка в смс гласуване.
Много се радвам между другото, че Зоран има по-голяма в пъти вероятност да спечели, защото не искам да се притеснявам довечера.

Общи условия

Активация на акаунт