🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 305
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 780
Дам, че и говори доста по-добре български от повечето участници в Hell's kitchen. Grinning Но това е една друга тема.

# 781
Ааа аз съм твърд фен на Зоран от самото начало и много се надявам точно той да спечели, просто питам защо никой не слага Ганка в смс гласуване.
Много се радвам между другото, че Зоран има по-голяма в пъти вероятност да спечели, защото не искам да се притеснявам довечера.

Не бих се притеснявала ,по скоро се вълнувам за играта-я как съм се разписала,а аз предимно си чета.
Фенка съм на Зоран,Ганка е за мен красавица,както Бо-умница.
Просто Зоран според мен и за мен направи по-голямо шоу в играта.

# 782
Аз имам въпрос към по-запознатите, ако има такива. В Сървайвър се гласува на 40 и не знам си кой ден от заснемането. Вотът в абсолютно таен, никой не знае какъв ще е резултатът и кутията с вота се отваря в България на финал. И ето идва днешният ден, в който в живо предаване, се разкрива вотът, съответно и победителят. Добре, обаче ако има равенство, как ще се процедира? Не може отново журито да гласува, след като е изгледало вече сезона по тв, то е абсурдно. 🤔 Няма и как да прегласуват още докато са там, тъй като не знаят вота.

# 783
Е с вот от публиката, каза вчера Владо.

# 784
Едва ли ще е така, но ето вариант:
В началото на предаването обявяват линиите за гласуване и казват, че
  - при равенство в гласуването на журито ще се ползва и смс вота на тв зрителите за да се определи победител
  - при излъчен победител само от журито, победителя в смс вота се обявява за победител на публиката и печели само народната любов.
Simple Smile

# 785
Симпатизирах на Бо, но наистина ли смятахте, че тя щеше да стигне финала, дори да нямаше игри? Оставаха Зоран, Ани, Кари и Ванко, 3ма от които щяха да гласуват срещу нея? Шанс да спечели имунитет 0. Шанс да намери идола отново...ами винаги има, ама всеки път да го намира тя или Ани щеше да е по-нагласено и от смс вот и тотално да досади на публиката. Не знам дали и в американските сезони има някой вадил идол на всеки съвет и оцелявал така. Това не бих го нарекла силна социална игра, а голям късмет. Жената не беше подготвена за победител. Просто е крайно зле в игрите. Една игра само беше нейната. И при цялата хвалба как разчита на акъла си, не успя два пъти в логически игри. Незаменим играч за сезона, но не и победител според мен.  Ганка и Анелия показаха и двете повече комплексност, Зоран няма какво да говорим.

# 786
Мисля, че в питането става въпрос за другите варианти. Как се прави в американските формати. Редно ли е да има прегласуване вече тук, няколко месеца след играта?

# 787
Аз имам въпрос към по-запознатите, ако има такива. В Сървайвър се гласува на 40 и не знам си кой ден от заснемането. Вотът в абсолютно таен, никой не знае какъв ще е резултатът и кутията с вота се отваря в България на финал. И ето идва днешният ден, в който в живо предаване, се разкрива вотът, съответно и победителят. Добре, обаче ако има равенство, как ще се процедира? Не може отново журито да гласува, след като е изгледало вече сезона по тв, то е абсурдно. 🤔 Няма и как да прегласуват още докато са там, тъй като не знаят вота.

При нас - смс-и.

В американските сезони иначе е прието, че третият финалист определя победителят. Та представи си равенство между Ганка и Зоран, гласът на Кари ще определи победителят. Но имаш право, че и това си има своите недостатъци - тоест третият финалист ще гласува на база видяното при излъчването, а и заради отношения с другите финалисти след формата. За сега не е получавало равенство 3-3-3, но Джеф Пробст каза, че имат вариант и за това, който нарочно не разкриват преди реално да се е получила такава ситуация.

# 788
Питам по принцип как трябва да бъде. Всички разбрахме, че тук ще се определи с вот на публиката. 🤣🤣
Иначе да, според мен нито един от вариантите не е коректен. Третият финалист да гласува за един от другите двама, тъй като и той вече може да се причисли и към част от публиката.
Вот на публиката пък също не е уместен, тъй като е базиран само на монтажа. Но да кажем, че първият вариант е по-малкото зло.

# 789
Никога не пускам есемеси за каквото и да било гласуване.

# 790
Симпатизирах на Бо, но наистина ли смятахте, че тя щеше да стигне финала, дори да нямаше игри? Оставаха Зоран, Ани, Кари и Ванко, 3ма от които щяха да гласуват срещу нея? Шанс да спечели имунитет 0. Шанс да намери идола отново...ами винаги има, ама всеки път да го намира тя или Ани щеше да е по-нагласено и от смс вот и тотално да досади на публиката. Не знам дали и в американските сезони има някой вадил идол на всеки съвет и оцелявал така. Това не бих го нарекла силна социална игра, а голям късмет. Жената не беше подготвена за победител. Просто е крайно зле в игрите. Една игра само беше нейната. И при цялата хвалба как разчита на акъла си, не успя два пъти в логически игри. Незаменим играч за сезона, но не и победител според мен.  Ганка и Анелия показаха и двете повече комплексност, Зоран няма какво да говорим.
Понеже само веднъж мога да цъкна "полезно", искам и да го напиша - да, да, да, абсолютно това беше Бо, само това.

# 791
Според мен просто не бива да се допуска да има равенство. И това е възможно при двама финалисти и нечетен брой жури.
Иначе третият финалист да гласува след няколко месеца за един от другите, също не е честно. Че те имат време за всякакви парични договорки, скрити разговори, срещи и т.н.

# 792
  • София
Изобщо не е така за Бо. Имаше много повече шансове при съвети. Нека Владо да им беше казал, че ще се определят финалистите чрез съвети и щяхме да видим съвсем различна игра. Бяха си 3 на 3 гласа (уж аутсайдерите: Бо/Денис/Ани с/у Зоран/Ванко/Карин, които тогава се разбра вече за всички, че са троен съюз) и да не забравяме, че реално продукцията спаси Карин, иначе си заминаваше и щяхме да гледаме дуел между Ганка и Карин. Явно нещо, което от продукцията не искаха да се случва и вкараха на помощ журито.
И Борислава е извадила идол само един-единствен път.

# 793
Никога не пускам есемеси за каквото и да било гласуване.
И аз. Не знам дали обаче довечера няма да се изкуша за Зоран.

# 794
Питам по принцип как трябва да бъде. Всички разбрахме, че тук ще се определи с вот на публиката. 🤣🤣

Аз пък четох, че все пак има човек, който следи на място за равенство. Явно този зад камерата при урната. И в случай на такова отварят гласовете там, прави се прегласуване, ако финалистите са 3ма, като изборът е между двамата с равен брой гласове. Или пък ако има равенство въпреки това, понеже там май журито е от 10, третият финалист гласува. После на живо в студиото се отварят или гласовете от прегласуването или вотът на третият финалист само.
Дано да се разбра какво искам да кажа Joy
Prior to the Survivor: One World finale, Probst confirmed that in the scenario of a two-person tie in a three-person Final Tribal Council, the jury would revote between the two tied contestants.[9] He was also asked what would happen in the scenario of a three-person tie, but chose not to reveal this information. One World is the most recent season in which a three-person tie was possible entering the Final Tribal Council.

During the Survivor: Game Changers Reunion, it was further revealed that if the jury cannot break a two-person tie at a three-person Final Tribal Council, the second runner-up would join the jury to break the tie. Immediately after the votes are cast at the Final Tribal Council, the host would proceed to read the votes to reveal that a tie between the other two finalists had occurred, after which the second runner-up, now officially a member of the jury, will cast an impromptu deciding vote.[10] This rule was exercised in Survivor: Ghost Island, where Jeff Probst revealed the results of the vote on location instead of live. The second runner-up, Laurel Johnson, cast the deciding vote to break the 5-5-0 tie between Domenick Abbate and Wendell Holland, with the said vote being the only one kept as a secret and read live.[11]

Общи условия

Активация на акаунт