🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 63 057
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Според мен промотата са за да се гледат. Това че продукцията се дъни и някои пишещи в темата САМИ избират да не ги гледат, не значи че и останалите трябва да се подчинят.... А пък темата е за обсъждане на предаването, което включва И промотата.
И сега вече ще пиша в скрит текст, защото обикновено не обсъждам възможни спойлери извън него....
Малко теории на конспирацията, размисли от инстаграм:)
Скрит текст:
Зоран е качил снимки в ИГ с текст - всички спринтираме към финала, снимките са с Кари, Анелия и една с Ванко, Бо я няма
Всъщност
Скрит текст:
Публикацията не е на Зоран, ами на Карин. И както се вижда тя е на всички снимки. Просто е споделена със Зоран.
Но ако и Кари е започнала да публикува спойлери, това значи че днес освен Бо е отпаднала и Ганка, защото Денис също е на една от снимките, но Ганка не.

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 20:02 от Каlista

# 91
  • софия
За мен е странно как нещо ,което всеки път ви дразни и издава информация, продължава да бъде не просто гледано, но и подлагано под микроскоп. Тук в темата има отявлени мазохисти. Хем търсите и най-малкото детайлче, хем после се оплаквате..... Не визирам тези, които нямат против да знаят от епизод едно как ще свърши сезона. Но е фраш с оплаквания от нещо, което може лесно просто да се пропусне.

# 92
  • Другата България
Хайде не се карайте, моля ви, накрая на сезона....всеки да гледа каквото си иска и да коментира каквото си иска, само да е в спойлер. Въпреки, че рано или късно неволно човек се изпуска, с мен така се случи във Фермата, в темата. Тогава, както всеки път, също се пазех от спойлери, и по средата на сезона се натресох на най-верния , вече не помня как го направих, аз съм магнит за такива неща понякога, та догледах сезона, знаейки развръзката. И колкото и да се пазех в коментарите, понякога неволно изпускаш реплика, или дуплика...
Та, аз много пъти писах, сега нито промота, нито спойлери, дори и в ИГ не съм отваряла редовно.
Всичко е от темата, и мои хипотези.
И понеже остана малко, отново - искам Ганка да се върне, но съм заложила още когато видях играта, на Денис.
Та, Денис ще се върне от острова. Според мен.
А що се отнася до играта за финалисти - от вас научих каква ще е, значи въз основа на прочетеното залагам на отпаднал Ванко, победител Анелия или Бо.

# 93
Искам Гани да се върне, но все ми се струва, че ще е Денчо. Той изглежда по-спокоен, докато на нея напрежението ѝ идва в повече, пренавила се е много.
Гледам епизодите с 2 часа закъснение и в общи линии от вас съм разбрала какво се е случило. И пак ми е интересно да гледам. Но аз не "горя" толкова играта.

# 94
Леле, хора, замаяли сте се от прогнози. Аз чак такива врътки не правя, нито следвам някого някъде, нито ме интересува кой знае колко какво правят участниците след сезона. Даже започнах да ги забравям някои. Винаги съм така с риалититата, колкото и да са интересни са нещо, с което си губя времето и разтоварвам в момента на гледане и всичко приключва с края на сезона. Спойлери чета всякакви, но не ровя целенасочено да ги търся или да гадая по това кой какво казал как го казал и защо.
Стискам палци Денис да се върне от острова, защото иначе играта побутва толкова очевАдно Ганка, че няма на къде.
Надявам се и Бо да има шанс за финал, но в крайна сметка игрите също са част от Сървайвър, така че - нека най-добрият победи.

# 95
  • София
А, аз не се оплаквам, аз съм от тези, които обичат спойлери и това не ми разваля удоволствието, даже гледам по-фокусирано в определени насоки:)

# 96
Дам, започва първия от последните три епизода за този сезон. Всяко начало има и край.
Приятно гледане на всички.

# 97
  • София
Аз обичам спойлери.
Анелия толкова си е повярвала горката. Мисли си, че ръководи играта.

# 98
  • София
Офф, Зоки се изложи, в моите очи поне

# 99
  • Другата България
И ето как току що Зоки загуби 4 гласа в журито, два евентуални и два сигурни.
Бо, Йо, Денис и Алекс.
Честито.

# 100
Хубав разговор между Зоран и Бо. Много показателен, защо искам Бо да спечели. Зоран вкарва злоба, не ми е ок това. Но след епизода отново ще го върна разговора, да видя дали правилно съм го възприел на първо чуване.

# 101
  • София
Ганка ми става все по- симпатична, умна, красива и с емпатия, стискам й палци

# 102
Да, да много е пресметлива Анелия. Изгони Денис и остави Карин, която ще им разкаже играта, буквално.

# 103
  • Другата България
Зоран е отмъстителен, странно.
Кога беше това с доктора.... за него отмъщавал.....
Е нали уж за Маргото беше?
Съвсем се овъртоли.

# 104
Ех, Легендата пак счупи тъпомера с това си изказване.
Намерил и създал истински приятелства в играта с Кари и Зоран. Как пък ги е намерил в играта, като датират много отпреди това Trollface

Общи условия

Активация на акаунт