🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 63 052
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 75
  • Другата България
На Анелия пък в ИГ има доста интересни заигравки между Бо и Зоран. Явно защото тя е близка и с двамата соло.
Винаги инициирани от Зоран, едно такова "тънко" хапане, явно не е простено и не е забравено...
Но пък и Бо винаги подобаващо отвръща на "захапките".
То било интересно в тоя ИГ...

# 76
Аз не виждам Анелия да е направила нещо толкова скандално. Дали можеше по-добре да се справи със ситуацията? Смятам, че да. Прекалено много се обясняваше и позволи да й се внесе вина.

Но и представата на Ганка за приятелство е доста извратена. Слушай ме, преглътни собственото си мнение и това е. Да не говорим, че тя сама послъга - първо каза, че ако Анелия й била споделила за плана, щяла да играе с нея срещу Драго, а после сподели, че разбира се щяла да сподели плана с Драго и другите. Та? Явно Анелия правилно е направила като не й сподели. Пък и резултатите показват, че Анелия се ориентира адекватно в смяната на съюзите. Специално съюзът около Ганка имаше добър лидер в нейно лице, но прекалено много неориентирани второстепенни членове.

А Зоран да вземе да млъкне, щото (поставям в скрит текст, защото не искам да спойлвам, така че съм ви предупредила)
Скрит текст:
от това неговото биене в гърдите, от 4-5 седмици се знае, че е на финал. Не за друго, а просто, щото не може да устои да се похвали и да се покаже какъв играч е. Мога да приема, че участниците може да не осъзнаят, че разкриват бъдещи събития, ама Зоран специално перфектно го осъзнава. Явно не може да устои да се бие в гърдите, дори и това да коства разкриване на сюжета. Мога да го разбера от някой аматьор, ама режисьор да се държи така, когато той най-добре трябва да знае важността на това да не се разкриват бъдещи "сюжетни линии".

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 17:32 от Oliboo

# 77
  • Другата България
При Зоран е въпрос на его, само и единствено.
Попаднах и на поста му, в който казва, че чете всеки коментар в интернет. След играта с търга и видеописмата от близките им.
Всъщност, ето го:
"Знам, че на никого не дължа обяснение. Знам също, че се излагам с тоя рев…. Още по-малко знам, че в такава индивидуална игра, трябва да мислиш само за себе си. Знам, че между супер готините хора, които оценяват всеки ход има и такива, които са крайни хейтъри. Няма проблем, даже с някои си писах вече. Ок, не ме харесваш, защото съм тъп и грозен, имаш право да си кажеш мнението за мен. Добре дошло е. Ще го разбера, ако моите действия са такива. Знам, че нямам нужда от обяснение, но прочетох доста, а аз чета всички коментари и постове в интернет. Даже поради моите действия всички сървайвъри вече четат бг мама Simple Smile а в началото им беше недостойно да го правят. Доста хора опетниха този момент като режисиран мой ход. НО НЕ Е. Нямам нужда да се доказвам, все пак аз съм режисьор, а не актьор, и едно знам - това не се играе. В момента, когато аз не знам къде ми е детето, дали живее с мен или не. Аз нямаше как да лиша всички от техните близки. Това не е ход, не е стратегия, не съм го мислил, не съм знаел, че има второ писмо, че ще е обратно. Второто писмо даже не го разбрах само прочетох думите, но не ги осъзнах. Разбрах какво става, когато видях усмивките на другите. Та пичаги, Сървайвър е една много красива игра. Няма нужда да я опетняваме. Аз знам едно - Никога не се предадох и вярвах само на душата ми, а не на предварително измислена стратегия.
Живи и здрави да сте. А за всички хейтъри Simple Smile просто е. Да го духате."
Та нали се сещаш, че има и доста негативизъм срещу него, не заради този конкретен момент, по принцип. Особено след последния съвет и това с Бо. И сега, това удря по самочувствието и егото на наш Зорко, и как да ни докаже, че е велик, и че е бил прав, ако не се изхвърли, че "ще видим ние накрая". Joy
Ей това и мен ме подразни, аз продължавам да го харесвам, именно защото го разбирам, твърде общи черти имаме, и поведение също в определени моменти, и аз когато нещо съм го направила с безкористни мотиви - примерно, и после някой дойде да ме обвинява в обратното, свалям неволно цедката от устата и езика тръгва преди мисълта. Бълвам змии и гущери, само за да докажа правотата си, когато съм дълбоко убедена в нея. Много развито чувство за справедливост, съчетано с нетърпимост към човешката простотия. Същото го виждам и у него, затова и продължавам да му симпатизирам, е, не толкова както преди, заради отношението към Бо и всичко, за което съм писала, но това същото чувство за справедливост и несправедлива опетненост доведе до развързване на големия му език и ей на, издаде си се сам.

# 78
  • София
Аз харесвам и Ани и Гани и за двете бих, се радвала, ако победят. Всяка си игра своята игра, допуснаха грешки, но е нормално. Разбирам и едната защо искаше свои ходове и не искаше да следва всичко, в което не вярва, че е добро и другата, пък защо смяташе, че това е най-доброто за двете. Всеки си имаше своя път, но това не пречи да си останат приятелки в живота и се надявам това да е така. Разбира се, приятелството се доказва с времето.

# 79
Положението с рейтинга на предаването не е толкова плачевно, колкото очаквах аз.
Десето място в групата с ученици, студенти и пенсионери.
Намирам, че имат една много прилична основа за нов сезон, през който с необходимите корекции могат да развият популярността на формата и да успеят да го наложат на пазара.

Март 2022

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 17:54 от Bengun

# 80
  • София
Благодаря за темата. Въпреки всичките им глупости, тайно се надявам сряда да обявят, че ще има нов сезон. 😀

# 81
  • Варна
Нищо скандално не е направила, само лъжеше и мажеше бетер Зоран. Даа,избяга от заповедите на Ганка и се нахендри на заповедите, на Зоран и Борислава, спечели две игри, като едната й я подариха, но няма да спечели състезанието.

# 82
И аз не видях кой се връща в промото, но като гледам играта, май правилно заложих на Ванко за първи отпаднал

# 83
  • София
Малко теории на конспирацията, размисли от инстаграм:)

Скрит текст:
Зоран е качил снимки в ИГ с текст - всички спринтираме към финала, снимките са с Кари, Анелия и една с Ванко, Бо я няма

# 84
Изобщо не следвайте Зоран, ако искате да се предпазите от спойлери. За съжаление той инфилтрира и профилите на Анелия, и Борислава, както и лайфовете с много реплики и "шегички" в коментарите, които много лесно може да разбереш какво значат като съответният сюжет започне. Даже ви препоръчвам изобщо да не следвате никой в инстаграм от формата, ако се пазите от спойлери, защото аз специално не следвам Зоран, но пък имам Борислава, Анелия, Денис и Алекс и инстаграм по алгоритъм разбира, че имам интерес към формата и автоматично ми показва постовете на Зоран на фийда.

Примерно Зоран сам спойлира, че ще бие Доктора и че ще има сблъсък между тях. За Ганка също имаше коментар, но да кажем, че там по-трябваше да се вглъбя, за да го схвана, но знаех, че няма да мелят брашно заедно в играта. И най-големият спойлер беше като няколко дни преди съдбоносните епизоди, в които се обърна срещу Борислава, постна снимка с Анелия с описание как Анелия е избрала да играе с грешните хора, та за мен лично нямаше интрига дали Анелия ще подкрепи Борислава за оцеляването й, след като Зоран се обърна срещу нея и ми стана ясно, че с "грешните хора" визира Борислава.

От една страна съжалявам, че си спойлнах такива неща, заради глупостите му и пустото ми любопитство да следвам участниците в социалните мрежи, но от друга лайфовете и Q&A, които много от тях правят ми дадоха още по-голяма перспектива за играта и техните мотивации.

# 85
От една страна съжалявам, че си спойлнах такива неща, заради глупостите му и пустото ми любопитство да следвам участниците в социалните мрежи, но от друга лайфовете и Q&A, които много от тях правят ми дадоха още по-голяма перспектива за играта и техните мотивации.
Формално, най-голямия извор на спойлери през сезона е самата Продукция с монтажите си 999 level  на промотата и с участието на Владо при Цитиридис.
Иначе ползата от следването на участниците е в пъти по-голяма от вредата и според мен.

# 86
Малко теории на конспирацията, размисли от инстаграм:)

Скрит текст:
Зоран е качил снимки в ИГ с текст - всички спринтираме към финала, снимките са с Кари, Анелия и една с Ванко, Бо я няма
И от мен конспирация.
Скрит текст:
Аз наистина се изумявам че някой си мисли, че Бо е на финал. Тя е толкова сърдита на Зоран, че не мен ми стана ясно, че не е вероятно на финала, много отдавна.

# 87
Първата игра за попадане на финал е редене на кубчета върху подвижна основа, която трябва да се балансира от играча. Всеки може да я спечели тази игра, реално погледнато. И всеки може да остане последен също така. Играта изисква желязно спокойствие, а като останат само двама или трима играчи в нея ще се намесят и нервите.

# 88
Тя с тая игра Мани щеше да стане финалист в Сървайвър Joy

# 89
  • софия
Е добре де, защо продължавате да гледата промотота! Аз досега нито едно не съм  изгледала и най-големият ми спойлер е самата тема.
Ако не сте забалязали, дискусиите за 'промото за следващия епизод' винаги събира най-много коментари.
Аз инстаграм слава богу нямам, но ми се струва малко некоректно от страна на участниците да коментират толкова подробно на този етап, при положение че още са в играта /в нашите телевизори/

Общи условия

Активация на акаунт