🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 63 021
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 60
  • В светлината на слънцето
От любопитство изгледах промото и мисля, че се досетих за подсказката. bTV и продуцентите вярно са за бой, прекалено е явно просто. Но пък може този път да е за залъгване (мечти…).

# 61
Сами се вкарвате в конспирации.
Силно стратегически сезон? - Да, но може би не търсен. За мен е твърде вероятно и самите продуценти да са изненадани от тази насока и игрите да са заложени от самото начало. След като казвате (аз съм гледала трите сезона, но спомените ми бледнеят), че и в предните Сървайвъри финала се стига с игри.
Реално Бо, Йо и Георги бяха американски тип играч, Анелия усети на къде духа вятър, гедала и тя, реши, че ще предприеме "интересни" ходове, Зоран определено се възползва от мислителите + размърда собствен мозъчен потенциал и Ганка, която се оказа бързо вникваща в играта. Всички останали какви стратези са? Сами изброявате чутовните глупости които повечето сървайвъри дрънкат. И всъщност имаше наистина добре подготвени физически участници.

Денис какви ходове да е правил, че не са включени и не ни е показван? Казват му, гласувай за когото ти кажа, имай ми доверие...И той мрънкал за храна, не особено добър в игрите, но пък да, оказа се лоялен. Е, редно ли е победител да е човек, който просто стигна финал, защото е лоялен?

Аз не вярвам и в предварителни уговорки между Кари - Ванко - Зоран.

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 15:21 от Cafelate

# 62
  • София
Анелия не е гледала никакви сезони. Гледала е само предния български сезон с Ваня и Занев и то не целия.
Ганка и Карин не са гледали нищо. Ванко също не е гледал нищо.

Зоран е гледал всички американски и австралийски сезони, супер подготвен е. Тренирал е и вкъщи каквото може. И на глад е тренирал. Супер подготвен участник. Браво, така се прави! За това само спекулирам, но предполагам, че любимец му е Ръсел Ханц и му подражава, но не е чак толкова циничен като него. Иска да е злодей, играе го злодей, но някак си не му се получава много добре, защото по-скоро е добряк. И накрая се оплете, защото и той вече не знае какво е, герой или злодей? Кое от двете. Нито едно, нито другото... Но е потенциален победител и основен фаворит.

Имаме една групичка от Йо, Бо, Денис и Зоран - на подготвените, гледалите. Жоро също беше гледал доколкото си спомням, ама той изгоря рано, рано за което сам си е виновен.

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 14:41 от Diavolo

# 63
Сами се вкарвате в конспирации.
Силно стратегически сезон? - Да, но може би не търсен

За мен определено се получи стратегически сезон. И според мен това си беше "търсен" ефект от Продукцията. Самото наличие на идол в играта я насочва в тази посока малко или много. Според мен основната идея на този сезон с този каст е в плътното разграничаване по съдържание от конкурентните формати. И затова ми е странен и напълно необясним този завой в последния момент с игрите при шестима останали играчи. Никой нямаше да приеме нещата нелогични, ако трите игри бяха при четирима оставащи в играта играчи. НО при шестима играчи за финалните игри всички усилия да се разграничи по съдържание формата от примерно ИВ малко или много се замазват. Аз лично неудомявам защо Продукцията цял сезон правят едно и накрая го задраскват по такъв начин.

# 64
Да, получи се стратегически сезон, но надценявате продукцията и продуцентите в предварителната насока, която са задали. Скрития идол е по-скоро лек скок в бъдещето на играта, но определено не е телепортация, ако ме разбирате. Smiley То се видя и кой се възползва от идеята, за което само адмирации, че наистина издигнаха сезона - Йоана, Борислава, Георги, Зоран, Анелия. Защото изначално имахме повече спортно насочени играчи.

Все ще пиша какъв разкош би бил сезона, ако Неделчо бе избран, а на негово място Ванко в ИВ се оглеждаше умно примерно до Манка Smiley

# 65
  • София
Неделчо не е знаел, че ще има Сървайвър и за това се е записал за ИВ. Май и Туджаров не е знаел или вече е било късно, не знам, ама за Дечо е така. Той сам си е казвал. А той Неделчо всяка година кандидатствал за Фермата все стига докрая и все не го избират и му писнало. Иван и Андрей не знаят какъв образ са изтървали, хаха.

# 66
А, добре, че са го изтървали. Как ли пък Неделчо ще дои крави и ще чука пирони.
Тук би бил перфектно на мястото си. Ето идея, като ще е каст с покани, поканете г-н Богданов! Smiley

# 67
И аз не го виждам Неделчо работник във Фермата. По-скоро може да дава съвети как да се свърши работата бързо и умно Simple Smile

Г-н Богданов си е точно за Сървайвър. С удоволствие бих го гледал там, но все пак предпочитам сезон без покани Simple Smile

# 68
Неделчо хич не е за фермата, защото е сприхав, а там еднолично се взимат решенията кой да е на дуел. Няма и плуване, а пъзелите са елементарни. Добре, че не са го взели.

Но много искам някога да го гледам в Сървайвър. Много го харесвам Simple Smile

# 69

Мила  
Това беше последният ми ден със скъсана блуза.
Моментът, в който отпаднах от играта и лодката ме караше към хотела.
Денят, в който осъзнах, че не всичко е на всяка цена и не винаги е нужно да си на върха, за да си щастлив.

Благодарна съм, че имах възможността, да съм част от това предаване и да изпитам всяка една емоция ❤️🌞

# 70
  • Варна

Иначе обясняваше колко труден избор има и как не искала да предава близки хора при това със сълзи на очи.

# 71
E, и?
Приятелки от детинство, сестри ли са с Ганка!
Това е  игра 45дни. После кой откъде е .ако искат могатникога повече да не се виждат...или пък първи дружки.
Мен лично 2 м. след края на предаването няма и да си спомням, кой кой е😂

# 72
Estella отбележи какво напрежение имат те в момента (тогава де). За тях това е бил целият им свят в продължение на повече от месец. Естествено, че тогава за имали съвсем различна перспектива. Вероятно и се привързваш към непознатите с които ти се налага да общуваш за това време, особено когато си изваден от нормалната ти среда.
И да, естествено че играта и реалния живот са напълно различни.

# 73
  • Другата България
За първи път от доста време отворих ИГ, да поразгледам и аз, нямам време да чета всичко на всички, дори ви се радвам на ентусиазма да влизате в диалог с участниците, но ми попадна една интересна реплика на Зоран към някаква жена, от преди една седмица, към точно тази снимка.
Цитирам дословно:
"Така се играе Сървайвър!🔥 Искат да те гонят от ден 1,а виж докъде стигна! 👏😂 Винаги си в по-малобройната коалиция и успяваш да оцелееш! Стискам палци за финал"
Отговор на Зоки: Късмет, инат, и @aneli__ya.

Мдааа, много съм писала за това, знам, тъй че няма да го правя пак.
Сами можете да си направите изводите.

# 74
Да, получи се стратегически сезон, но надценявате продукцията и продуцентите в предварителната насока, която са задали. Скрития идол е по-скоро лек скок в бъдещето на играта, но определено не е телепортация, ако ме разбирате. Smiley То се видя и кой се възползва от идеята, за което само адмирации, че наистина издигнаха сезона - Йоана, Борислава, Георги, Зоран, Анелия. Защото изначално имахме повече спортно насочени играчи.

Все ще пиша какъв разкош би бил сезона, ако Неделчо бе избран, а на негово място Ванко в ИВ се оглеждаше умно примерно до Манка Smiley
Да, интересно дали ако всички играчи бяха подготвени тактически за играта, щяха да изпъкнат някои сегашни звезди. Щото то в царството на слепите и едноокият е цар.

С две ръце за Неделчо! Фенове сме вкъщи на книжките за Българ и дъщеря ми щеше да е в пълен възторг!

Чакам пъзели във финалните игри и дано Ганка се добере до тях. Това момиче е с класи над останалите в отношение остър ум. Жалко, че е влязла тотално неподготвена в играта.

Общи условия

Активация на акаунт