🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 068
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 930
Знаменита церемония е обаче минаването и запалването на портретите на всички отпаднали играчи от финалистите. Много хубав момент в Сървайвър е.

# 931
  • София
Това ми е един от любимите моменти, портретите и спомените за останалите.

Йо окончателно разбули тайната за храната през сезона и какво им се е полагало.

# 932
  • София

А защо им горят снимките... много зловещо изглежда?

# 933
Все едно са умряли с това палене на снимките. Спомените са хубави, паленето на снимките смехотворно.

# 934

А защо им горят снимките... много зловещо изглежда?

Традиционна церемония за формата, през която преминават всички финалисти на Сървайвър.

# 935
Македонецът е много злобен. Много язвителни коментари прави. Неприятен тип е. Дано загуби.

# 936
Зоран оплю всички хора, с които беше в коалиция и които се надява да го изберат за победител. С всяка изминала минута ми е все по-неприятен.

# 937
  • Другата България
Ами, не ми хареса това, което Зоран каза за Бо.
И за Йо, и за Жорката....много, много самоуверен е този човек, такова его как се поддържа не знам.
А всъщност той се овъртоли повече от всички, които изброи.
Ако тия хора са гласували за него - ами, нямам какво да кажа.
Всеки си носи избора.

# 938
Прави сте, много злобничък коментар направи за Бо и Йо Зоран.

# 939
Македонецът е много злобен. Много язвителни коментари прави. Неприятен тип е. Дано загуби.
Вече искам да спечели Кари, за да му натрие носа и скрие ехидната усмивка.

# 940
  • София
Кари искала да бие шута на Бо?
Майко, вземи си вересиите. Да се благодари, че всички дружно я бутаха, че отдавна да и бяха били шута на Спаска.
Ганка пък видяла много злоба в Бо.
А нейната злоба? Има кадри и гифчета за тях как самодоволно се подхилкваше на племенните съвети. И когато самодоволно се смяха с Алекс, че Бо страда, защото е пътник (а тя ги пускаше по пързалката).

# 941
  • Sofia
На Зоран как не му се откъсна една добра дума за Борислава при все, че му била съюзник най-дълго (по негови думи).

# 942
Изненада ме Зоран с този злобен коментар.
Ганка също.

# 943
Никой от финалистите не ми харесва вече. И Зоран стопи мъничката подкрепа, която имах за него. Не ми харесват коментарите, които направиха за другите. Надменни. За Ганка още един повод да казва - къде съм аз, къде сте вие. Smirk Същата, която се хилеше, като тиква злорадо, когато гонеха някого нарича Бо злобна.

# 944
Зоран ще го изкарат от нерви според мен на съвета тази вечер, усещам, че ще има циркове.

Общи условия

Активация на акаунт