🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 083
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 915
Може да се получи като на изборите у нас -  не гласуваш по симпатия,  а избираш по - малкото зло. Не съм сигурна, че журито е много щастливо от факта,  че са си тръгнали поради игрите и стратегиите на двама от финалистите, та нищо чудно най - безличната и вечно гладната да си прибере чека под носа на ,,големите стратези,,

# 916
Много красиви са дамите на снимката. Просто уау.
Нямам търпение да видя последния съвет, въпросите и отговорите.

# 917
Не смогвам да ви изчета тази вечер. Финалът аха да почне, а аз още съм сърдита на това промо и простотията с вота на публиката и дори не ми се гледа.

Дано да е нещо като в пети сезон, където като не успяха да запазят в тайна гласовете на журито, измислиха, че има гласуване на публиката, заради което се подведохме, че на финала гласовете за Ваня и Занев са равни.

Като иска да цокне и от смс-и Милошев, да обяви конкурс за любимец на публиката, белким намаже нещо.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 22:58 от Дидичка

# 918
  • Другата България
Дааа, Ганка е направо УАУ!

# 919
  • София
Много красиви Бо и Йо
сладурани Simple Smile

https://www.instagram.com/reel/Cc3EU_9KUvk/?utm_source=ig_web_copy_link

Survivor зад кадър: Епизод 39 - Анелия отпадна след оспорвана битка

Ето по-близка снимка без Ваня.
Всички са страхотни!

Simple Smile

# 920
Аз да споделя в рубрика за развлечение, че моят котарак предсказа победа за Зоран! Joy Само на неговото име измяука.

# 921
Аз да споделя в рубрика за развлечение, че моят котарак предсказа победа за Зоран! Joy Само на неговото име измяука.
Сакън 🤐

# 922
  • София
Сървайвър-мацките са верно УАУ!
Приятно гледане на всички!

# 923
Дано не развалят финала с извънредни емисии новини.

# 924
Не знам, аз днес следобед не срещнах нито един счетоводител по улиците, проверих за кристални топки по магазините - отново греда, свършили Simple Smile

Приятно гледане на финала, нека да си пожелаем позитивни емоции и липса на зрителски вот.
Дамите са много красиви, да.

# 925
"Голямата " награда от 100 000 лева 😂

# 926
  • Другата България
Сървайвър-мацките са верно УАУ!
Приятно гледане на всички!
И как да не искаш победител жена!

# 927
Бях писала и преди, че моите фаворити за спечелването на играта са Бо, Йо, Ани, Ганка.
Ами останах с последния си фаворит. Та, стискам палци за Ганка.

# 928
УОУ, Алекс и Драго! Heart Много са готини така облечени!
Зоки не е изневерил на себе си, ама защо сива блузка? Joy
Аз гласувам, че ще обявят нов сезон, за кастинг може би е рано, но ще има нов сезон. А може пък първо да видят колко парички ще съберат от смс вот? Joy
Не можах да позная Джулияна и Ванко. Той побелял ли е изведнъж?

Как не е с  жълтата.

кой е между Ванко и Денис

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 20:14 от razorr

# 929

Общи условия

Активация на акаунт