🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 128
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 900
  • Другата България
Ванко да гласува ЗА Ганка, мислейки, че гласува да ОТПАДНЕ Ганка....това беше много, много добро!

# 901
Нямам представа за кого ще гласуват Йо и Бо, но имам малко разсъждения по темата с преглъщането на егото и гласуването за Ганка.
От показаното те нямат никаква връзка с Ганка. Когато Ганка се връща след дуела между Мила и Йоана, е казала, че Йоана не се е държала добре (това Йоана го каза в лайв), което както видяхме не беше така. Още, когато играха в различни племена, Ганка обясняваше колко я дразнят, без дори да е имала възможността да ги опознае малко. При обединението директно обяви Йоана за крайно недостойна. Е, пита се в задачата какво човешко освен неприязън е показала Ганка към тях двете. Не значи, че обвинявам Ганка, защото се случва, някой да ти е крайно неприятен, без да има логична причина. Държала се е както го е почувствала, няма лошо.
После след като и двете Йо и Бо са в журито са си обсъдили нещата. От лайфовете, аз оставам впечатлението, че заслугите за гоненето на Йо отиват при Карин, Джулиана и Ванко. Джули пуска грешен слух, Ванко не ги предупреждава, Кари играе уж с тях. Така че не смятам, че биха го определили точно като ход на Ганка, не че ѝ махам съвсем заслугите в това изгонване. После Ганка решава да махне Джулиана вместо да се възползва и да изгони Бо. Тактическа грешка в техните очи. Идва съветът с Драго, където страда коалицията на Ганка и после си отива и самата Ганка (за мен вината тук е в нейната си коалиция, които тъпо и упорито настояваха да се гласува Алекс ли беше? и не я послушаха). Та мисълта ми е, че стратегически не са видели много от действията ѝ в Ифугао, а след обединението за съжаление конфликтът с Анелия и разколебаната коалиция ѝ изяде главата. Бо не беше особено поласкана от хвалебствията на Ганка след завръщането от Острова, което го намирам за нормално. Когато гонеха Джули, Гани я нападна много глупаво с 50 пъти: "Не ти вярвам", с после беше смъртно обидена на Анелия за предателството. В техните очи, тя наистина е играла Мис Морал и един монолог след осъзнаването ѝ не може току така да им промени мнението. 
Единствените причини да гласуват за Гани са: женска солидарност и негативен вот срещу Зоран. За мен ще е тъжно честно казано жена да спечели само, защото е време жена да спечели, а не защото е направила добра игра или заради негативен вот.
Има и възможността Ани да ги е агитирала, ама пък тя е толкова възхитена от Зоран, че не съм много сигурна дали би го направила.
В обобщение, не мисля, че имат нещо за преглъщане срещу Ганка, просто в нито един аспект не си паснаха.
Иначе според мен Ганка игра супер, особено имайки предвид, че се учеше в движение, беше самокритична, анализираше си грешките и се стараеше да не ги повтаря. Не е робот, не може да си изключи емоциите, така че от мен има браво и не би ми станало тъпо, ако победи.
Логиката ме води обаче към победител Зоран... Ще видим. Може пък на съвета Ганка да наклони везните към себе си. Този сезон поне си имаше изненади, така че ако Зоран загуби, ще е просто поредната ми аналитична грешка Grinning

# 902
И аз съм за Ганка! Зоран категорично не го харесвам, колкото и голям играч да е. Изключително неприятен ми е. Смятам, че Бо и Йо ще подкрепят него.

Снощи докато гледах играта между него и Анелия бях сигурна, че тя неволно ще допусне грешка и ще отпадне заради това постоянно въртене.

С нетърпение чакам да стане 20:00 ч. и да започне. Дано има приятни изненади и да няма СМС-и.

# 903
  • Другата България
Накрая Бо и Йо ще подкрепят Карин, ще са агитирали журито за Карин, и всички ще плеснем с ръце и ще се прегърнем.
С това ще се обясни и мълчанието на Карин и едва ли не разочарованието ѝ от формата - заблуда на противника, както и думите на Денис, че никой няма да гласува за Зоран. Един реверанс към чернокожа атлетка, състезаваща се за България. Време за реклама.
С което не обезценявам Кари, напротив. Спортните ѝ постижения имам предвид.

# 904
Защо в 8 часа, тъкмо се надявах да гледам в реално време финала. Тук ще е 6 и ще съм на родителска среща до 6:30.Sad

Гани, Гани, Гани!

# 905
  • София
Накрая Бо и Йо ще подкрепят Карин, ще са агитирали журито за Карин, и всички ще плеснем с ръце и ще се прегърнем.
С това ще се обясни и мълчанието на Карин и едва ли не разочарованието ѝ от формата - заблуда на противника, както и думите на Денис, че никой няма да гласува за Зоран. Един реверанс към чернокожа атлетка, състезаваща се за България. Време за реклама.
Всъщност това ще е страхотна врътка!По този начин ще "наградят" Зоран за ревностното му пазене.В крайна сметка,когато Бо му каза,че тя на финал ще обере вот,той и отговори-ми добре,нека да спечели Simple Smile

Относно Карин си посипвам главата с пепел,защото и аз като Бо бях абсолютно сигурна,че тя на финал ще има силна подкрепа,а се оказа,че не е така.
Аз ви пожелавам приятно гледане!

# 906
Ваня качил снимка.

# 907
Е, всичко е възможно! Като нищо Бо ще претърси телевизионното студио, ще намери писмо с подсказка къде е чека за 150 бона и ще си го прибере.

# 908
Joy мисля, че и тук го написах след като Зоран и Ани запазиха Кари, че чак ми се иска тя да спечели, само за да се почувстват тъпо Grinning

# 909
  • Другата България
Всъщност това ще е страхотна врътка!По този начин ще "наградят" Зоран за ревностното му пазене.В крайна сметка,когато Бо му каза,че тя на финал ще обере вот,той и отговори-ми добре,нека да спечели Simple Smile

Скрит текст:
Относно Карин си посипвам главата с пепел,защото и аз като Бо бях абсолютно сигурна,че тя на финал ще има силна подкрепа,а се оказа,че не е така.
Аз ви пожелавам приятно гледане!
Именно, това визирам, и аз за този разговор се сетих, това беше когато Бо му каза : "Ами ние да си ходим тогава....".
В интерес на истината не мисля, че това ще е случи, стрелях напосоки като един вид резервен вариант.
Приятно гледане и от мен, аз съм почивка днес и съм на линия за коментари, като за последно. Ще ми липсва и темата, и всички списващи в нея, страхотна компания сте!
Това на снимката до Йоана Ганка ли е?

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 19:36 от Merri_An

# 910
УОУ, Алекс и Драго! Heart Много са готини така облечени!
Зоки не е изневерил на себе си, ама защо сива блузка? Joy
Аз гласувам, че ще обявят нов сезон, за кастинг може би е рано, но ще има нов сезон. А може пък първо да видят колко парички ще съберат от смс вот? Joy
Не можах да позная Джулияна и Ванко. Той побелял ли е изведнъж?

# 911
Много са различни така облечени! Мацки та дрънкат!

# 912
Ганка е огън! 🔥🔥🔥 Красавица голяма!

# 913
Александра е жестока, все забравям да спомена Simple Smile Много красива и чаровна жена.
На снимката всички са готини, няколко човека едва ги познах даже.

# 914
Дамите са направо... Astonished красота до красота.

Зоран го раздава Бостън Роб, а Ванко прилича на сина на пастора в протестантска църква. 😁

Общи условия

Активация на акаунт