🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 152
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 885
  • Sofia
Бо е такъв човек, че просто ще си преглътне егото и ще гласува за най-добрия играч. Не човек! Играч.

Ама Бо въобще не харесва и Ганка като човек, да не кажа, че направо не може да я понася, та според мен, изборът ѝ е пределно ясен...
Не виждам логична причина да даде вота си за Ганка или Кари.

# 886
И друго си помислих, гледайки интервюто с Анелия - самия Ваня (не съм го гледала като участник и победител в сървайвър, реално за първи път го гледах в това интервю) сякаш все насочваше разговора към стратегии и социална игра (на път съм да намразя фразата, някакъв синоним е хубаво да ѝ измислят и вкарат в употреба) и как Зоран е най-големия играч в играта, което буквално ми приличаше на "гласувай за него, гласувай за него".

# 887
А най ще ни изненада довечера ако спечели Кари! Joy
След прочетеното тук, което сте извадили от социалните мрежи, за мен ще е и голяма изненада Йо и Бо да са надмогнали негативните емоции към Ганка и да я подкрепят. Реално във всеки случай трябва да са над нещата, понеже Кари и Ганка извадиха Йо от играта, а Зоран предаде Бо.
Няма да съм разочарована довечера, понеже за мен и Зоран и Ганка си заслужиха победата, но ще стискам палци за Ганка, едно от женска солидарност и второ, защото не от ксенофобия ми се иска българин да спечели сезон с надхитряване.

# 888
  • Другата България
Скрит текст:
След прочетеното тук, което сте извадили от социалните мрежи, за мен ще е и голяма изненада Йо и Бо да са надмогнали негативните емоции към Ганка и да я подкрепят. Реално във всеки случай трябва да са над нещата, понеже Кари и Ганка извадиха Йо от играта, а Зоран предаде Бо.
Няма да съм разочарована довечера, понеже за мен и Зоран и Ганка си заслужиха победата, но ще стискам палци за Ганка, едно от женска солидарност и второ, защото не от ксенофобия ми се иска българин да спечели сезон с надхитряване.
Признавам си, че този вариант съвсем не го предвидих.

# 889
# 890
  • Разпиляна във въображението
Жалко, че сме такава малка страна. Шанс съпругата на един участник да ходи при друга участничка. Някак се опорочават нещата с познанства.

За Ганка съм.

# 891
Е, може гласовете да са 3:3:3 и наистина да има вот от публиката.😭😂

# 892
По-добре не може да бъде казано. 🙂

# 893
Според вас, довечера ще има ли анонс за нов кастинг/сезон догодина ?

Лично аз мисля, че отговорът ще е не.

# 894
Според вас, довечера ще има ли анонс за нов кастинг/сезон догодина ?

Лично аз мисля, че отговорът ще е не.
А имаше ли въобще анонс за миналогодишния кастинг? Имате ли някаква представа? Аз телевизия много не гледам и не знам имало ли е, нямало ли е.

# 895
  • София
Финалната тройка не е моята- двете момичета ми влизаха в графа-" в никакъв случай не искам да спечели"
Зоран беше в моя топ 3-така че ще се радвам ,ако е победителят.
Интересен ще ми е съветът с резюмето на финалистите и въпросите към тях.
Всъщност инересни ще са ми Зоран и Карин,защото Ганка ми е като на длан-никого не съм предала,никого не съм обидила,чест,достойнство и др ББ елементи.
Истински играещите Съвайвър ще дадат глас на играча Сървайвър-Зоран.Смятам,че това ще са Бо,Йо,Денис и Ани.
За не съм те предала,вярвам ти и др.вид боза(Ганка)-Мила,Алекс.
За чест и достойство и наказателно -Драго и Джу -те са моите въпросителни.Драго по-скоро го виждам да подкрепи инициативния комитет-който си мислеше,че движи с другарката Ганка.Джу ще реши в последния момент,но повече клоня и тя да е към нея.
Остава Ванко,на който някой допълнително и внимателно трябва да му обясни правилата на съвета.Допускам,че може да гласува да ОТПАДНЕ Ганка Simple Smile
Така че Ганка си печели всякак,не знам откъде идва тази увереност,че ще е Зоки.
Което ще е много жалко за мен,но...забравиха я Ганка на онзи остров и не я включваха в сметките си.. и така.
Бо,Зоран,Ани -вие бяхте моите финалисти и направихте сезон да настръхнеш Simple Smile
После започнаха Игри на волята и вие не бяхте подготвени за това предаване...

# 896
Ама то днес с игри ли ще бъде победителя не разбирам или няма да има игри ?

# 897
Йоана е много готина между другото. Много на нейно място биха се чувствали засрамени и огорчени от предаването и участниците, след като толкова планове са развивали, а накрая са били елиминирани в сравнително ранна фаза, но тя признава своите грешки и адмирира хода на противниците си. Мисля, че много участници и в родния Сървайвър, и в международните, могат да завидят на нейното достойно поведение.

# 898
Отдавна съм на мнението, че Бо и Йо ще подкрепят Зоран.
Ако всеки не гласуваше за някой, защото го е изгонил/гласувал/нарочил... Еми и Ганка изгони Йо, все някой е изгонил друг, няма как.
Готини са и Йо и Бо и са над нещата. Simple Smile

Не мисля, че ще има нов сезон скоро, а така ми се иска да има!

Ама то днес с игри ли ще бъде победителя не разбирам или няма да има игри ?
Няма игри, ще дадат вота на журито.

# 899
  • София
Владо днес е рожденик Simple Smile

🎉🎂🥳 Честит рожден ден на легендарния водещ на #Survivor Владо Карамазов!
👏🏻 Да му пожелаем здраве и сила за още по-предизвикателни приключения!
🔥 Гледай го тази вечер на големия #финал на #Survivor от 20:00 по #bTV!

Ма-май това ще е изненадата,за която писа Ваня.

Общи условия

Активация на акаунт