🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 202
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 870
Да, за мое съжаление явно Анелия е гласувала за Зоран 😐 . Та тя направо го боготвори. Дори и без sms победата му за мен няма да е чиста .
Да, категорична съм, че Ани e гласувала за Зоран. Тъкмо изгледах интервюто ѝ след отпадането, като зомбирана е от великия Зоран. Запазвам си някакъв съвсем имагинерен шанс след като се наяде, изкъпе не пред камерата и спи в чаршафи да размисли, но пък Зо и Бо ще я обработят.

# 871
  • Другата България
Hands Pray
Дано си права, но не ми се вярва.
Joy Тя надеждата умира последна, нали знаеш.
А и не обичам предвидимите неща, всички вече "знаят", че Зоран е победител, дори нощес на работа колеги, които изобщо не са фенове, не са гледали сезона, но са гледали мен и телефона и слушалките в ушите Joy, знаейки каква луда фенка съм, та колеги ме осведомиха, че Зоран е победител, да не се хабя. Всички знаели, навсякъде се говорело. Разбира се, те отъджествяват харесвания, нагласи, желания и т.н. на масовата аудитория с "победа", но пък и вероятно не са далеч от истината.
Та не ми се иска да са толкова предвидими нещата, много яко ще е да стане неочакваното....от всички.
Много явен победител е Зоран, със или без СМС-и.

Да, за Анелия вече и аз си мисля, че е гласувала за Зоран.
След даденото обещание на Ганка : "Ти си моя победител", такова припадане по Зокича ми идва малко в повече, поне на мен. Жалко. Разбирам напълно дистанцията на Ганка.

# 872
Непопулярно мнение: В случая с Ани и Ганка женската конкуренция играе малко роля.

# 873
  • Sofia
Даже не малко, а много. И двете са млади, красиви и амбициозни. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 874
  • Варна
Непопулярно мнение: В случая с Ани и Ганка женската конкуренция играе малко роля.

Каква конкуренция? Ганка си е жена, а Анелия дете.

# 875
А защо им е на Йо и Бо на обработват Алекс да гласува за Ганка? Или Драго? И без това Алекс би гласувала за Ганка, я може би и Драго. Ако ще ги обработват то е в полза на Зоран.
Иначе и аз искам Ганка да спечели. Жените си заслужиха този сезон

# 876
Изгледах и Бо след изгонването ѝ. За нея повече имам надежда, че може да не е гласувала за Зоран. Поне не говореше за него като за бог.

Ани е на 21г, Гани - на 25г. От моята възраст изобщо не виждам драстична разлика във възрастта между двете.

# 877
  • Варна
Изгледах и Бо след изгонването ѝ. За нея повече имам надежда, че може да не е гласувала за Зоран. Поне не говореше за него като за бог.

Ани е на 21г, Гани - на 25г. От моята възраст изобщо не виждам драстична разлика във възрастта между двете.

Аз не говоря за годините, има разлика в отношение, жестове, мисловна дейност, всичко в полза на Ганка.

# 878
Много ми се иска техния човек да е именно Ганка, женски победител, за мен напълно заслужен.
Това ще е последния ход на Борислава, напълно в неин стил, с който ще постави Зоран в шах и мат. Да загубиш на финала е най-.....болезнено.
Ако туй нещо стане и то благодарение на Борислава, ще й се поклоня до земи тука в този форум!

# 879
  • Другата България
Много ми се иска техния човек да е именно Ганка, женски победител, за мен напълно заслужен.
Това ще е последния ход на Борислава, напълно в неин стил, с който ще постави Зоран в шах и мат. Да загубиш на финала е най-.....болезнено.
Ако туй нещо стане и то благодарение на Борислава, ще й се поклоня до земи тука в този форум!
Аз също, ама да видим.
Засега са повече мои желания, и самата аз осъзнавам, че това ми пречи да мисля рационално.
Но освен желанието, наистина смятам, че Бо може да изиграе този последен ход, и че го е направила, особено пък след последните ѝ изказвания, въпреки, че аз го допусках от вчера още.

# 880
Аз искам да коментирам и това с влиянието върху журито от страна на Бо и Йо.
А и по принцип.
Още когато тук прочетох, че в къщичката на журито Йоана е станала близка с Алекс и един вид са се "преоткрили", и ми , че хитрушаната Йоана ще намери начин да въздейства не само върху нея директно, а и върху Драго индиректно. Мисля, че писах тогава за това. След като към журито се е присъединила и Бо, то вече съм убедена, а и потвърдено от самата Бо, че и двете са работили, за да грабне чека именно техния човек. Дали е Зоран или Ганка - ще разберем довечера, но аз бих отишла още по-далеч.
Не изключвам именно от тяхна страна да е дошла "манипулацията", ако Ванко даде глас за Ганка, а не за Карин. И то не заради друго - те са играчи, не биха го направили наказателно, а защото този глас на Ванко е просто загубена кауза. Предвид явните симпатии към Ганка, зародили се по време на формата, и поддатливостта на Ванко на манипулации, напълно възможно е според мен гласът на Ванко довечера да не е за Карин. Но при наличието на Ганка там не мисля, че ще е за Зоран.

Фран, извинявай, не съм те прочела. Наистина се опитвам да чета всичко и да помня никове, кой какво казал, но понякога не се получава. А и още съм на второто кафе, събирам сили за довечера. Значи сме две. Малко сме, ама дано сме силни.
Би било прекрасно ако Бо извърти така вота в полза на Ганка, но все пак жената на Зоран ходи при нея на процедури. Не мисля че биха си запазили приятелските отношения, ако Бо не е гласувала за Зоран

# 881
Аз все още съм напълно убедена, че Зоран ще спечели с гласовете на Йо и Бо, но да играя адвокат на дявола, мога да кажа, че на няколко пъти Бо и Йо акцентираха, че не им харесва как много ходове направени от жени не се оценяват толкова много, колкото същите такива на мъже. Мисля Йоана, даже спомена, че играта на Зоран няма да е толкова харесвана, ако беше изиграна от жена по абсолютно същия начин, но не съм сигурна дали тя каза това, или го чух в някой от подкастовете, тъй че не искам да й приписвам думи на 100 %. Това в допълнение на думите на Мери и Гарганела.

Но аз не вярвам! 😁 все пак би ми станало смешно колко хаос би създал подобен ход на Йоана и Борислава.

# 882
Напомняне:
Днес Сървайвър е от 8 часа. Wink

# 883
  • Другата България
Аз все още съм напълно убедена, че Зоран ще спечели с гласовете на Йо и Бо, но да играя адвокат на дявола, мога да кажа, че на няколко пъти Бо и Йо акцентираха, че не им харесва как много ходове направени от жени не се оценяват толкова много, колкото същите такива на мъже. Мисля Йоана, даже спомена, че играта на Зоран няма да е толкова харесвана, ако беше изиграна от жена по абсолютно същия начин, но не съм сигурна дали тя каза това, или го чух в някой от подкастовете, тъй че не искам да й приписвам думи на 100 %. Това в допълнение на думите на Мери и Гарганела.

Но аз не вярвам! 😁 все пак би ми станало смешно колко хаос би създал подобен ход на Йоана и Борислава.
Нали!? Joy
Само си го представих.....
Да, вероятно всичко е супер, супер предвидимо, за мое съжаление, но аз до последно няма да загубя надежда.

# 884
  • София
Стискам ви палци, момичета, да сте прави.
Но аз съм 99% сигурна, че и двете ще гласуват за този с най-добрите ходове през целия сезон. Йо постоянно говори за това. А Бо е такъв човек, че просто ще си преглътне егото и ще гласува за най-добрия играч. Не човек! Играч.
Няма как да е който и да е друг освен Зоран.
За огромно съжаление!

По анкетата:
1. Зоран
2. не съм отговорила, трябваше да има опция - никой от тримата
3. Не
4. Не
5. Трудно ми е да преценя .... но силно се надявам на НЕ
6. НЕ

И линк към етюда, за който говорих по-рано. Добре че го публикуваха, като стори щеше да изчезне....

https://www.instagram.com/reel/Cc21xIDKJV3/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 17:49 от Каlista

Общи условия

Активация на акаунт