🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 10 (24.04 - 01.05) - * ФИНАЛ * 🌴

• 62 254
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 855
Ще призная Бо, ако си е преглътнала егото и е гласувала за Ганка на финал.

Ако обвиненията срещу Ганка са, че тръгна с мотото "аз съм най-морална", то Бо пък тръгна с "най-умна съм".
Бо си пожела игра с мислене, надявайки се, че е по-умна от другите, падна ѝ се такава, успя почти 2 стълби преднина пред Ани да спечели и накрая Ани набързо нареди куба преди нея.

# 856
В това отношение Зоран беше най-честен - "аз играя за парите".
Иначе трудно да определиш морала на един човек от Сървайвър, но тя и Ганка не предаде никой от близките си хора. Даже и Драго не предаде като играеха заедно.

# 857
Всеки се бори както можеше. Наблюдавах ги последните епизоди. Те горяха в играта. Всичките. Сякаш нямаше друг живот извън играта, друго място. Само играта.
Тези, които не приемаха играта насериозно отпаднаха още в самото начало. Сигурна съм, че всеки е дал максимума.
Така, че им отдавам дължимото на всички тях.
Стратегиите за оцеляване бяха различни. Именно това разнообразие направи сезонът интересен. Верно, че на някои им липсваше тактическа подготовка, но компенсираха кой както може, защото всички искаха да продължат напред.

# 858
Опитвам се да си спомна една игра за награда. Беше игра за издържливост. Спечели момиче и после я нападнаха защо им загубила силите, вместо да ги пази за играта за имунитет на следващия ден.
Кой спечели и кои му се караха?

# 859
Ани и Карин и Драго

# 860
  • Другата България
В това отношение Зоран беше най-честен - "аз играя за парите".
Иначе трудно да определиш морала на един човек от Сървайвър, но тя и Ганка не предаде никой от близките си хора. Даже и Драго не предаде като играеха заедно.
Joy
И колко време след това обърна плочата и се изрепчи, че не е там за победата и за парите, и като ще става Кари победител - да става? При разговора им с Бо, когато тя го контрира - "Ами да си ходим останалите тогава...."?
Ето точно в онзи момент, аз писах тогава мисля, започнах да го НЕхаресвам. Както се оказа, имало защо, вече на финала става ясно, че той е имал уговорка с Карин от ден първи да се пазят, и е "отмъщавал" на Борислава за онова прословуто "това е само игра". Ами ок, така да е, ама си кажи, а не увъртай и лъжи човека, който ти вярва на 100%  и благодарение на чиито ум , освен на своя собствен, си все още в играта.

Пак ще кажа, явно аз съм единствената в темата, която вярва, освен че иска, че Ганка ще спечели довечера.
И това ще стане именно с участието на Бо и Йо. Няма да залагам тубата с нафта този път, защото не съм на 100% сигурна, но така мисля. Ако Зоран спечели - също ще съм ок, защото сме от една порода и защото го заслужава и той, но....много условности имам за тази победа. Аз поне, с ясното съзнание, че от мен нищо не зависи. Joy

# 861
Сещаш ли се повече? Примерно за друг мотив защо не трябвало да издържа толкова много, освен че ще са уморени на следващия ден.

# 862
Аз тогава бях на страната на Карин в интерес на истината Grinning. Но да кажем, ако Ани стигне финал и има вот на публиката, победата ѝ от тази игра няма да е толкова впечатляваща. Тук си изсмуквам от пръстите. Grinning Grinning Grinning

# 863
Сещаш ли се повече? Примерно за друг мотив защо не трябвало да издържа толкова много, освен че ще са уморени на следващия ден.
Това, когато държаха коловете на главите си ли? И спечелиха Алекс и Мила? То беше за имунитет.
Мисля, че бяха слънчасали.

# 864
Аз просто не помня. Не ме впечатли толкова играта, колкото това, че я нападнаха, че с нейната издържливост е измъчила и тях. Да, почвам да се сещам, Кари се оплакваше от жегата.

# 865
Аз просто не помня. Не ме впечатли толкова играта, колкото това, че я нападнаха, че с нейната издържливост е измъчила и тях. Да, почвам да се сещам, Кари се оплакваше от жегата.
Да, за награда. Мисля, че това имаш предвид: https://survivor.btv.bg/videos/koj-shte-specheli-igrata-za-nagrada-1.html

Но Карин помоли Алекс да се откаже, а за награда отидоха Ани и Ганка-

# 866
Пак ще кажа, явно аз съм единствената в темата, която вярва, освен че иска, че Ганка ще спечели довечера.
И това ще стане именно с участието на Бо и Йо.

Не си единствена, аз писах преди няколко страници. Вярвам, че може и така да стане, макар да не искам Ганка да спечели в тази конфигурация от финалисти.

Ако така стане...ами какво да кажем... освен страхотен сезон, невероятен и финал, непредсказуем. Поне аз почти нищо не познах през целия Сървайвър, а мислих и се вълнувах много. Sweat Smile
Йо и Бо - тандемът е един път. Плюс това участваха в играта до самия финал, макар и зад кадър, а може и благодарение на тях Зоран, считан като почти единствен победител, да се размине с наградата.

Очаквам неочакван финал.

# 867
Да, за мое съжаление явно Анелия е гласувала за Зоран 😐 . Та тя направо го боготвори. Дори и без sms победата му за мен няма да е чиста .

# 868
  • Другата България
Аз искам да коментирам и това с влиянието върху журито от страна на Бо и Йо.
А и по принцип.
Още когато тук прочетох, че в къщичката на журито Йоана е станала близка с Алекс и един вид са се "преоткрили", и ми , че хитрушаната Йоана ще намери начин да въздейства не само върху нея директно, а и върху Драго индиректно. Мисля, че писах тогава за това. След като към журито се е присъединила и Бо, то вече съм убедена, а и потвърдено от самата Бо, че и двете са работили, за да грабне чека именно техния човек. Дали е Зоран или Ганка - ще разберем довечера, но аз бих отишла още по-далеч.
Не изключвам именно от тяхна страна да е дошла "манипулацията", ако Ванко даде глас за Ганка, а не за Карин. И то не заради друго - те са играчи, не биха го направили наказателно, а защото този глас на Ванко е просто загубена кауза. Предвид явните симпатии към Ганка, зародили се по време на формата, и поддатливостта на Ванко на манипулации, напълно възможно е според мен гласът на Ванко довечера да не е за Карин. Но при наличието на Ганка там не мисля, че ще е за Зоран.
Много ми се иска техния човек да е именно Ганка, женски победител, за мен напълно заслужен.
Това ще е последния ход на Борислава, напълно в неин стил, с който ще постави Зоран в шах и мат. Да загубиш на финала е най-.....болезнено.

Фран, извинявай, не съм те прочела. Наистина се опитвам да чета всичко и да помня никове, кой какво казал, но понякога не се получава. А и още съм на второто кафе, събирам сили за довечера. Значи сме две. Малко сме, ама дано сме силни.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 16:35 от Merri_An

# 869
Hands Pray
Дано си права, но не ми се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт